את מי רואים..?

Mosh28

New member
את מי רואים..?

ביום שבת בבראקה?:) אני יודע שזה מסיבה וזה רק פריצה של בית הבובות שם אבל בכל זאת:) אגב..כמה שירים הם ישירו? כאילו אף פעם לא הייתי בפריצה בבראקה ואם כבר פתחתי הודעה חדשה עד שאני פה..:) היה אלוףףףףףףף בהופעה של ווליום ת"א..אין כוח לפרט כי בדוק כבר פתחו על זה פה הודעות חופשי
בית הבובות אתם גדולים:)) |וכן אני סולח שלא שרתם את אמן
|

ליאל ../images/Emo2.gif!!

כמה זמן לא ראיתי את הניק שלך! חחח.. ברוכה הבאה לכאן.. וישעוד פריצה של בית הבובות במוצ"ש בליין חוגרים... מוששש! אתה בא בסוף מותק?! אז ככה, הופעת פריצה זה 4 שירים.. הם יעלו בטח בסביבות 2-3 כמו כל הפריצות.. ומוש, אם אתה רוצה כרטיס במכירה מוקדמת דבר איתי! יש בקופה ב-55 ואין מושלים באותו יום.. רק מכירה מוקדמת ב-35.. אל תחכה ליום האחרון..

Mosh28

New member
ישש שירוש באה:)

ומממ בטוחה שאין מוזלים והזמנות וכאלה? יש לי הרבה קשרים בבראקה ולמה 55?!

הזמנות כמובן שיש..

לי יש אחת חעחעחעחע... ומוזלים אין.. בגלל שיש מכירה מוקדמת.. הם תחמנים הם לא מפרסמים שיש מכירה מוקדמת וככה כולם יבואו לקופות ויצטרכו לקנות ב-55.. קיצר המוזלים- זו המכירה המוקדמת.. רוצה מוזל תקנה מאחד היחצ"נים במקיף שלך.. ואם אין לך דבר איתי אני ישיג לך אנשים שמוכרים.. ו-55 כנראה בגלל שיש 50% הנחה על הבר חחח הם מתקזזים.. וגם יומולדת להדר פרידמן, וגם הפריצה.. הופעות פריצה זה לא זול... תמיד בסביבות המחירים האלו.. ואני אראה אותך כבר שם

למעלה