הרגע הגדול לו כולנו חיכינו בקשת 12 - הגמר של "הכוכב הבא לאירוויזיון", במסגרתו יוכרע מי יהיה הנציג של ישראל באירוויזיון 2024 שייערך בחודש מאי בשבדיה. לגמר הגיעו 4 מתמודדים שיתחרו על הזכות - דור שמעון, אור כהן, עדן גולן ומיקה משה.

אור מאכזבת בביצוע "פרי בגנך"הרגע הגדול לו כולנו חיכינו בקשת 12 - הגמר של "הכוכב הבא לאירוויזיון", במסגרתו יוכרע מי יהיה הנציג של ישראל באירוויזיון 2024 שייערך בחודש מאי בשבדיה. לגמר הגיעו 4 מתמודדים שיתחרו על הזכות - דור שמעון, אור כהן, עדן גולן ומיקה משה.
צפה בקובץ המצורף 98548
צודקת, היכן המקור והיכן זה?אור מאכזבת בביצוע "פרי בגנך"
אכזבה רצינית. נועה הרסה את הנשמת השיר.התאכזבתי מאוד מהביצוע של נועה קירל לשיר חי של עפרה חזה.
מהשלישייה הזאת את עדן גולן.את מי תרצו לראות בגמר?
אכזבה רצינית. נועה הרסה את הנשמת השיר.התאכזבתי מאוד מהביצוע של נועה קירל לשיר חי של עפרה חזה.
אהבתי את דור.מהשלישייה הזאת את עדן גולן.
הפייבוריט שלי הודח בשל גילו ובשל זה שחלק מהשופטים לא מגיעים לקרסוליים שלו.
יש דברים שאסור לגעת במקור וזה אחד מהם.אכזבה רצינית. נועה הרסה את הנשמת השיר.
לא מתאים לאירוויזיון.אהבתי את דור.
עוד דבר שהציק לי, מה זה הסחבות האלו שהן לבשו?הרגע הגדול לו כולנו חיכינו בקשת 12 - הגמר של "הכוכב הבא לאירוויזיון", במסגרתו יוכרע מי יהיה הנציג של ישראל באירוויזיון 2024 שייערך בחודש מאי בשבדיה. לגמר הגיעו 4 מתמודדים שיתחרו על הזכות - דור שמעון, אור כהן, עדן גולן ומיקה משה.
צפה בקובץ המצורף 98548
אהבתי את דור.מהשלישייה הזאת את עדן גולן.
הפייבוריט שלי הודח בשל גילו ובשל זה שחלק מהשופטים לא מגיעים לקרסוליים שלו.
אכן עדן לבשה בגד יפה, ושונה משאר המתחרות.עוד דבר שהציק לי, מה זה הסחבות האלו שהן לבשו?
היחידה שהתלבשה כמו שצריך הייתה עדן גולן והיא גם זכתה![]()
הרגע הגדול לו כולנו חיכינו בקשת 12 - הגמר של "הכוכב הבא לאירוויזיון", במסגרתו יוכרע מי יהיה הנציג של ישראל באירוויזיון 2024 שייערך בחודש מאי בשבדיה. לגמר הגיעו 4 מתמודדים שיתחרו על הזכות - דור שמעון, אור כהן, עדן גולן ומיקה משה.
צפה בקובץ המצורף 98548
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.