את נימפומנית???

ExLibris499

New member
את נימפומנית???

הוא שואל אותי.
אני נותרת פעורת פה.

מוזר! כי רובכם, גברים נהדרים, בסתר ליבכם, פנימה, משתוקקים לאחת שתאהב סקס בדיוק כמוכם, שתרצה להתנסות ולחוות את הכל, שתתהלך רטובה, והכי חשוב - שתהיה מודעת לזה ולא תתבייש בזה.
אז למה?
למה כשאתם נתקלים באחת כזו, במקום להרגיש על גג העולם, אתם חוזרים אחורה, לאירופה הויקטוראינית והחסודה ונותנים לחוסר הביטחון שלכם להציף דיעות קדומות מפגרות כגון זו?!??
לא, אני לא נימפומנית. רק עוד אחת (מיני רבות) שאוהבת זין. תתמודדו!

ELLA1992

New member
השאלה היא, האם את מינית רק עם הגבר שלך

או שמא את בקטע של מערכת יחסים פתוחה ומינית עם עוד גברים מלבדו,
כי אם האופציה השנייה נכונה אז אפשר להבין אותו
אבל אם את מינית ורוצה את זה רק איתו אז בהחלט מדובר בגבר פרימיטיבי שתקוע בתקופה הויקטוריאנית.
יחסי מין הם חלק משמעותי אם לא חלק הארי בתוך מערכת יחסים נקודה ומי שיגיד אחרת כנראה לא מבין כלום, בוודאי שיש עוד שפע של דברים חשובים במערכת יחסים ובבחורה, אבל מהיכרות שלי עם ידידים טובים שתמיד משתפים אותי בחיי המין שלהם, לא משנה כמה הבחורה יפה, חכמה, עם אישיות מושלמת , אם היא לא מינית , אם היא ביישנית ויבשה אז הם אומללים לגמרי.
דווקא בגלל שאני הייתי כל כך מינית עם כל בן זוג שהיה לי, אין אקס אחד אפילו שהתגבר עליי, אם כבשת אותו דרך הגוף , כבשת אותו סופית.
קשה למצוא כיום בחורה שטובה באמת במיטה, זה כישרון ואין לזה שום קשר לזנותיות חלילה.
בקיצור, הכרת את הגברים הלא נכונים פשוט. גברים מודרניים וליברליים יגידו לך שאין על אישה מינית , אין יותר טוב מזה, ואחת כזאת גם בדרך כלל טובה גם בכל השאר, אם יש תשוקה וקליק במיטה יש גם כימיה והכל זורם, מניסיון.
החבר הנוכחי שלי שעמו אני כבר שנתיים תמיד אומר לי שאני הכי טובה במיטה מכל האקסיות שלו, ושרק עכשיו הוא מבין כמה זה חשוב וכמה זה מוסיף, אבל מין הסתם אם יש רק את זה אז זה לא מספיק.
אין סיבה שתבזבזי את זמנך על גברים פרימיטיביים, שהרי פרימיטיביות היא תכונה נחותה ביותר. תתגאי בזה שאת מינית, זה חשוב, אני מבטיחה לך שעבור כל גבר נורמלי זו מתנה.

tal902

New member
את לא צריכה להיות פעורת פה

קודם כל יש גברים שלא צריכים מין מיוחד או בתדירויות של כל יום. אבל מעבר לזה, את צריכה להבין שיש לא מעט גברים שחונכו שאסור להם להיתפס כאוהבים דברים קינקיים או סטיות קטנות במיטה פן האישה תחשוב שהם חולים/דפוקים בראש.

רוצה לומר שאולי לא נעים להם מעצמם. יש גם את אלו שחונכו שקשה להם עם העובדה שאמא של הילדים שלהם תהיה סוג של נימפומנית (לא מצדיק, רק מסביר).

אם נתקלת בגבר מהזן הראשון שלא נעים לו להיתפס כאוהב אקשן/סטיות במיטה, לפני שאת זורקת אותו, נסי לנצל את זה שאת כן יותר פתוחה ממנו ונסי להרגיע אותו שזה בסדר מבחינתך שיוציא צדדים אחרים במיטה כשהוא איתך ושלא תחשבי עליו דבקים שליליים, שזהאפילו ידליק אותך. וככה אולי לאט לאט הוא ייפתח כלפייך במיטה ויוציא את הצד הפחות שמרני שבו.

ELLA1992

New member
בעיני גברים כאלה הם חשוכים ומרובעים

עכשיו אני מבינה למה מעולם לא נתקלתי בגברים כאלה, כי פשוט לא נתתי להם הזדמנות בכלל להחליף מילה אחת אפילו איתי

tal902

New member
יש אנשים (ונשים גם) שמרנים, מה לעשות?

ואפרופו נשים, פעם הייתי עם מישהי וביקשתי ממנה או הצעתי (ובאדיבות לא בתקיפות) לעשות
FU__ FACE

אם את יודעת מה זה. לא דבר קיצוני במיוחד. הייתי מוכן אם הייתה אומרת לי שהיא פחות אוהבת את זה (ו/או מוכנה לעשות בשביל שאני אהנה) או שזה מרגיש לה לא נעים. עוד בסדר.

אבל היא פתחה עלי עיניי עגל, כאילו ביקשתי ממנה להצטרף לחוליות עורפי הראשים של דאע"ש.

אז אחרי זה הבנתי שאין לי בכלל מה ללכת לדברים קצת יותר נועזים (ואגב אני לא מהנועזים ביותר ממש לא. רק טיפה'לה מנסה לבחון קצת גבולות עם הזמן).

ולעומת זאת פעם מישהי שממש לא ציפיתי הציעה לי ביוזמתה משהו נועז יחסית.

מה לעשות שלא רשום לאנשים על המצח רמת הפתיחות במיטה?

אולי שווה לחשוב על סטארט אפ כמו שיש זיהוי ביומטרי שיהיה זיהוי מיני ביומטרי. :)

ELLA1992

New member
צודק בהחלט אבל אתה וודאי תסכים איתי לגבי העובדה

שיותר קל וכיף עם אנשים פתוחים יותר
אז למה לא לשאוף לזה בעצם

tal902

New member
מסכים איתך אבל

החיים הם לא שחור לבן. אתה מכיר מישהי, אחלה לך איתה מהרבה מאוד בחינות ואז נגיד בקטע הזה היא יותר שמרנית ואז אתה מתחיל עם החשבונאות הפנימית שלך עם עצמך, סטייל: מה, רק בגלל זה אפרד ממנה? הרי בכל השאר ממש טוב לי איתה.

מאמין שהבנת את העקרון....

ואגב, כמו שאמרתי אני לא איזה רב שגל מתקדם. במקסימום דון ז'ואן דה לה שמעטה.... :))

satori79

New member
לכל אחד יש את הצרכים והמינונים שלו

לא כולם צריכים סקס בכל יום.. או בכל פוזיציה אפשרית.
&nbsp
&nbsp

תשובה

הגברים אנושיים לא פחות מהנשים, וגם להם יש נפש ואישיות ורצון במערכות יחסים מכובדות ומורכבות, שבהן לא תמיד מתאים מיד קשר גופני אלא צריך להגיע אליו לאט דרך רגש. הדעה שגברים רודפים מין, מוטעית ומעוותת.
&nbsp

supersonic777

New member
אין מה לעשות נגד סטיגמות!ומי שאומר לך דבר כזה...

פשוט תעיפי אותו!

Shamy

New member
תראי אני לא יודעת אם את מכירה את DSM4

אבל נימופניה או אצל גברים נקראית בשם אחר , היא הכוונה להתמכרות למין
&nbsp
לא אהבה למין אלא למעשה של אי יכולת לשלוט בספוק לסקס ברמה שאתה עושה את זה כמו מכור אתה חייב מנה או ש...
&nbsp
&nbsp
כל עוד את לא לא נכללת ברמה של התמכרות למין נימפומנית את לא..את פשוט אוהבת מין יש הרבה נשים וגברים כמוך ומי שיעקם פרצוף לך על זה...שיחפש..טוב מאוד שיש לך ערך עצמי גבוה
&nbsp
מקווה שתשארי בפורום הנחמד והמיוחד שלי

ExLibris499

New member
הפוסט לא נכתב

ממקום של פליאה על מינונים בסקס או גיוון נועז במיוחד של תנוחות
אלא אך ורק מהעובדה שאני לא מתביישת לומר שאני אוהבת סקס וכששתיפתי אותו הוא לרגע איבד את הטאקט ואת ההיגיון ושאל שאלה שבעיניי היא מעליבה.
לא כל אישה שאוהבת סקס היא מופקרת, זונה, או חולה (כי כן, נימפומניה זו מחלה נפשית!).
מותר לנו.
בדיוק כמו לגברים.
זה הכל. ותודה.

מכירה על בשרי

את הבעיה.
שנים סבלתי את התחושה שזה שאני אוהבת ונהנת מסקס אומר ש"אני לא אישה טובה" ושרוב הגברים נבהלים מזה- אז עדיף לא לומר.
בסוף מצאתי גבר שמעריך את זה, נהנה מהמיניות שלי ויש לו מספיק ביטחון עצמי ומיני כדי לא להיות מאויים.
&nbsp
תחפשי מספיק טוב ואל תעלבי משפנים.

זרמתי איתך על כל הקטע של הבולבול עד ש...

"שתהיה מודעת לזה ולא תתבייש בזה"
&nbsp
וישר הבנתי איפה הבעיה
נכון שהרבה גברים רוצים בחורה מינית
זכרים מרגישים מאויימים מזה
אממה, זה צריך להיות בצניעות, ולא משהו מוחצן, לא משהו לצעוק אותו ולהראות אותו לכולם
זה צריך להיות שכשנכנסים לחדר, אז מוציאים את השדים של הזימה
אבל לא משהו שצועקים ברחוב "תראו אותי אני מינית ואוהבת בולבולים"
כי גבר יודע שזו לא באמת מיניות מפותחת, ושזה רק פחדים משגשגים
וגבר אוהב את האישה שלו צנועה ברחוב, וזונה במיטה, אז תראי שהגבר שלך יהיה על גג העולם
&nbsp
זה לא אומץ לצעוק שאת אוהבת זין
זה לא נשי
&nbsp
ושוב, זה לא שאני אומר שאסור לך לאהוב זין, פשוט גבר יותר ימשך לצניעות (איפוק) החיצוני, ואז לאקשן שמאחורי הקלעים
אבל אם כבר גילית לכולם את ה"סוד" שלך, אז כבר העיניין מתפוגג

ExLibris499

New member
אני בהחלט

מבינה את מה שאתה אומר ואני אפילו מסכימה.
אבל,
לא אמרתי בשום מקום בפוסט שהמיניות שלי מוחצנת ושאני צועקת לכל העולם שאני אוהבת בולבולים.
להיפך, זה רחוק ממני שנות אור. אני אדם שקט ומופנם בדרך כלל. גם הלבוש שלי צנוע יחסית. בגלל זה, הופתעתי כל כך לנוכח השאלה שלו, שבאה, אחרי שנפתחתי אליו ושיתפתי אותו בצרכים שלי. לא פחות ולא יותר....

למעלה