את נפגשת איתו

נוקס

New member
את נפגשת איתו

הוא חמוד ומצחיק וזו הפעם השניה: האם תכנעי לחיוך הכובש או לתומתך?

נוקס

New member
יש לך חבר.

הוא לא יפריע לנו?

מה שנכון לעשות זה לדעתי... פשוט

מה שהייתי רוצה לעשות זה להכנע לחיוך הכובש זו הדרך הכי קלה... לא לדחות סיפוקים, לעשות מה שמתחשק לי בלי לחשוב מה נכון. אבל אולי עדיף פשוט לא לעשות כלום.ולחכות. כי זה מה שנכון. אם אני אעשה, מי יודע מה יהיה? אולי הוא כבר לא יהיה שם מחר, כי הוא יעריך אותי פחות, או כי הוא כבר השיג אותי... והאם זה בכלל מה שנכון ? אבל... אם אני לא "אכנע" אולי הוא גם לא יהיה שם מחר כי הוא מחפש מישהי "קלילה" "זורמת יותר מהר" שתספק את צרכיו ויצריו באותו הרגע.. ?! אולי גם הוא לא רוצה לדחות סיפוקים....

נוקס

New member
יש אנשים שמתמכרים לדברים בקלות

אך צריך לראות מעבר לכך, אל האמת המוחלטת, סקס עם אדם כובש ולא מוכר. טוב או רע... האידיאל לדעת מבלי לגעת.

../images/Emo103.gif

האמת היא שזה תלוי... אולי בניסיון העבר ? ... ואולי גם אם ניסיון העבר הראה דבר אחד, הפעם הוא יראה משהו אחר ? ... שווה לנסות ? או שווה לחכות ?

נוקס

New member
באם האופציה פתוחה

אך לחץ חברתי זה מה שעוצר בעדכן (ואני לוקח אותך כיצוג נשי) אז בעולם שבו לא היה לחץ שכזה הייתן מבצעות זאת? ומה גורם לכן להסתיר זאת? (בטוח שלא אני)

אוי באמת, נוקס....

תלוי בהמון גורמים. הוא עושה לי את זה? יש מצב כרגע? אז כן. למה לא? ולמה תמיד תום מתקשר להימנעות מזיון!?!?!!?

נוקס

New member
תום הוא

שכן שלי. למען האמת הוא גניקולוג, הוא טוען שהדרך הבטוחה לא להכנס להריון. היא לא לעשות סקס. ועכשיו ברצינות - יש לך את הלב לבעול אדם תמים? את לא מוצאת שיש משהו נחמד בהכירות איטית? ואיך הכבוד האישי מתחבר לכך? (אני מבין שתמימה, את לא.)

אממממ

לא הבנתי. לבעול אדם תמים? הסיטואציה היא כזו [תקן אותי אם אני טועה, למרות שלא ממש אכפת לי
] - גבר ואשה יוצאים מספר מועט של פעמים, הוא מצחיק אותה, משעשע אותה, בא לה עליו. האם לתת פורקן ליצריה או להישאר, כדבריה, בתומה? נכון, עד כה? אם היא נותנת פורקן ליצריה, תמימה, היא לא כל כך... אם היא לא נותנת - הווי אומר 'רוצה אבל נמנעת' - שוב, תמימה, היא לא כל כך... הכרות איטית כרוכה במיטה? חבל מאוד. זו בדיוק הבעיה שאנשים רואים את אקט הסקס כדבר בעל ערך רב. ולי אישית, אין שום בעיה עם זה וואט סו אבר, אם בחורה מרגישה שהאקט מאוד חשוב לה, שתישאר ב'תומה' עד שיהיו לי נכדים [וזה המון המון המון זמן!!!]. אבל הבעיה האמיתית מתחילה שמתוך כך, אנשים נוטים לחשוב שמי ששוכבת בתחילת מערכת היחסים היא זולה מכיוון והיא מעניקה לכל מעין דבעי את הדבר הכל כך חשוב הזה הנקרא בפי סקס. מה כבוד אישי? (תמימה מעולם לא הייתי...)

נוקס

New member
את רוצה להגיד לי שאף

פעם סקס, או כניסה מהירה למיטה לא הרסה לך מערכת יחסים? או שמה מתוך כך שאת כן נותנת לך דרור ליצרים את כבר לא תמימה.

מערכת יחסים שנהרסה בגלל סקס

הייתה נהרסת בכלאופן, כי כנראה שזויות הראייה שלנו קצת שונות, אז עדיף מוקדם ממאוחר..

night mistress

New member
מישהו חכם פעם אמר לי..

"תשמרי אותו בבסיס שני כמה שאת יכולה.." ונראה לי שהוא צודק.. כל פעם שנכנעתי לדחפים-הוא לא היה שם למחרת.. כל פעם שלא נכנעתי לדחפים-לקח לו יומיים להעלם..
מעניין אם יש נוסחא לשילוב

ebony

New member
אין נוסחה לשילוב...

כשהוא יגיע הוא ישאר לא חשוב אחרי כמה זמן תשכבו....

אמממ

אם יש אמת בדברייך, האם כדאי לשכב על הדייט הראשון? כי אם זה 'הוא', הוא יישאר, ואם זה לא, אז לפחות נתת פורקן ליצרייך...

למעלה