את שעזבת והשארת אותי לבד....

את שעזבת והשארת אותי לבד....

קראתי לך ולא שמעת בכיתי לך ולא באת כעסתי וצעקתי נפלתי ולא הצלחתי לקום נגמרו המילים נגמרו הדמעות רוצה לברוח לא יודעת לאן רוצה לחזור איבדתי את הדרך..........

Michallllllllll

New member
לאט לאט תמצאי את הדרך אהובה.. מחזיק

ה לך אצבעות ומחכה לשמוע ממך למה בדיוק מתכוונת ואיך זה שהדרך לא נראית.. אוהבת.מיכל.

בגללה...

הייתה לי מטפלת שכל כך אהבתי, בשבילה לא פגעתי בעצמי, בשבליה חייכתי, בשבילה החלטתי לקחת את עצמי בידיים, בשבילה החלטתי לטפל בעצמי, בזכותה אני לא תקועה באיזה מוסד סגור מחוברת לזונזה, בזכותה עוד נשארו מקומות ללא חתכים וכוויות בגוף שלי, בזכותה התחלתי ללמוד, בזכותה אני עדיין בעולם הזה.... ועכשיו היא פשוט החליטה לעזוב יש בכלל טעם למשהו? בשביל מה לנסות? אוווווווווווף אני כל כך אוהבת אותה....

מורןא

New member
../images/Emo7.gif

למה היא החליטה לעזוב? עזבה בכלל את הארץ ? את המקצוע? או הפסיקה את הטיפול? אני לא יכולה להתחיל לתאר אפילו כמה קשה לך. עם הזמן אולי יהיה לך כוח ורצון ללכת למטפלת אחרת. אבל בטח שיש טעם למשהו כי הטיפול כן קידם אותך וזה משהו שנשאר בך זה שלך זה לא שלה. זה אצלך ולא אצלה. התקדמת בשבילך ולא בשבילה...

היא...

אני פשוט לא מסוגלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא הייתה בין האנשים היחידים שבאמת דאגו לי ואהבו אותי, תמיד הטיפול שלנו היה מתארך מעבר לזמן שמוקצב, היא תמיד הייתה זמינה בשבילי גם מעבר לשעות טיפול, גם בלילות... ועכשיו נגמר לה החוזה או משהו ואנחנו לא יכולות להיפגש יותר. ועכשיו שבוע אחרי פרידה מחבר של שנתיים, אני צריכה להיפרד גם ממנה. פשוט נמאס לי....

מורןא

New member
היי לך

היית בטיפול מטעם קופ"ח? שאלת אותה אם יש דרך אחרת להמשיך את הטיפול? יש לי הרגשה (לא יודעת אם זה ינחם) שגם לה מאד קשה הפרידה הזו. אני מניחה שהיא מרגישה שחתכו אותכן באמצע תהליך ואני בטוחה שקשה לה ככה להשאיר אותך לבד פתאום. דיברת איתה על זה? את חווה שתי פרידות במכה וזה ממש לא קל. אני לא יודעת אפילו מה להגיד שירגיש לך קצת יותר חמים וטוב. אז אני רק שולחת לך חיבוק עוטף מלא בכוח... יהיה בסדר, חייב להיות.

מורןא...

הייתי אצל שמונה מטפלים, גם באופן פרטי וגם דרך קופת חולים, את כולם עזבתי אחרי חודש ורק איתה נשארתי שנתיים.... אותה באמת אהבתי והרגשתי שהיא אוהבת אותי בחזרה ושאני יותר מסתם עוד מטופלת... אבל זו פרידה שנכפתה על שתינו והעדפתי לא לדבר על זה ופשוט לעזוב כי זה יותר מדי כואב! תודה רבה על החיבוק אין לך מושג כמה אני זקוקה לו...

Michallllllllll

New member
מובן. זה קשה מאד שהכל נופל עליך בבת

אחת ואת לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל להתמודד.. אהבה באה ואהבה הולכת.. ומה זאת אומרת נגמר לה החוזה?.. איתך! אני אפילו אשמח לדבר איתך אם את רוצה לכתוב לי טלפון בפרטי. אוהבת ומחזיקה לך אצבעות! מיכל.

מיכלללללל

תודה מקסימה שלי, אני ישמח לדבר איתך, איך אני יכולה להעביר לך את המספר שלי? יש לך מייל?

Michallllllllll

New member
תשלחי לי מסר.. אבל אני לא אראה אותו

עד יום ראשון בלילה :/... עד איזה שעה אפשר להתקשר אלייך? הכי הרבה יום שני.. לא מפסיקה להחזיק לך אצבעות!.. |חיבוק ענק!| מיכל.

Freaking Eyes

New member
ממ..

פרדות זה דבר מייסר. אבל אני בטוחה שאם תסתכלי טוב, תראי עוד אנשים שדואגים לך ואוהבים אותך. מקווה שתרגישי טוב...

Michallllllllll

New member
לאט לאט תמצאי את הדרך אהובה.. מחזיק

ה לך אצבעות ומחכה לשמוע ממך למה בדיוק מתכוונת ואיך זה שהדרך לא נראית.. אוהבת.מיכל.

למעלה