ש' זה שונסוי
D dark max New member 7/10/05 #1 א-אוהל, ב-זה בית,ג-זה גמל גדול...! כולם מכירים את השיר, לא? בכל אופן, משחק על-פיו. אני מתחילה! א-איצ'יגו! [כמה לא מקורי]
א-אוהל, ב-זה בית,ג-זה גמל גדול...! כולם מכירים את השיר, לא? בכל אופן, משחק על-פיו. אני מתחילה! א-איצ'יגו! [כמה לא מקורי]
R Rukia is the Luff New member 7/10/05 #3 ג' זה גמדה בת 150 עם כוחות של שיניגמי לשעבר ופרצוף עצוב תמידי! D:
S sasuke girl New member 7/10/05 #10 געע איזה לוזריות! התשובה שלה גאונית מה הכיף בפשוט להגיד את השם של הדמות????? את שולטת!!!!
D dark max New member 7/10/05 #13 לא אמרתי שזה לא גאוני וקורע זה פשוט לא מתאים למשחק הזה. כשנסיים אותו נוכל לפתוח משחק שבו צריך לעשות מה שהיא עשתה, אבל זה במשחק אחר.
לא אמרתי שזה לא גאוני וקורע זה פשוט לא מתאים למשחק הזה. כשנסיים אותו נוכל לפתוח משחק שבו צריך לעשות מה שהיא עשתה, אבל זה במשחק אחר.
R Rukia is the Luff New member 7/10/05 #7 או דון קנונג'י. ה' זה היטסוגאיה לפחות נראה לי שקוראים לו דון. ובכל מקרה, מה רע בג' שלי? -נעלבת-
0 0Onegaineko0 New member 7/10/05 #17 ט' זה טושירו (היטסוגאיה...) כן פאנגרלז ופאנסלאטס יקרות. היטסוגאיה זה לא השם שלו. קוראים לו טושירו.
R Rukia is the Luff New member 7/10/05 #18 י' זה ימאדה האנטארו! הכוסון! ואני אוהבת אותך גם, Sasuke Girl. ^^;