א' אוהל, ב' זה בית - טופיק

King Of Kromags

New member
א' אוהל, ב' זה בית - טופיק../images/Emo103.gif

[אין שום קשר בין השם לבין הטופיק. סתם היה לי מצברוח טוב] ברוכים הבאים לטופיק שלי (ג' זה גמל גדול..)
. מה לדעתכם אין מספיק בסדרה? מה הייתם מוסיפים? מה יש יותר מידי, והייתם מורידים קצת? מה לא הייתם מוסיפים לסדרה אף-פעם? האם היה כדאי לבגור עאותה בכלל אחרי Invasion? או שאהבתם את הסדרה. בקיצור, אם הייתם המפיקים, איך היום נראות עונות 3, 4, 5 ואולי היו יכולות להיות גם עוד. - - - - - - - - - -
לדעתי, זה נורא מעצבן שכל הפרקים בנויים אותו דבר. כמעט ואין פרקים כפולים (רק 3.16-3.17 The Exodus). היה נחמד אם היו מדי פעם פרקים כפולים, או אולי טרילוגיים (כמו טרילוגיה, שלושה פרקים על אותו עולם/נושא). חוץ מזה, הייתי מקפיד יותר בבחירת השחקנים לקאסט (*שיעול*מגי לא הייתה צריכה מבחן בד בכלל, ודיאנה ומלורי לא היו משחקים*שיעול*)
לא הייתי משנה את הסדרה ליותר פנטזיה ממד"ב. בפרק אחד דיאנה קיבלת יכולות טלקינטיות. סבבה. אבל לא הייתי משתמש בזה באופן קבוע או נותן לדמויות כוחות על-טבעיים. חוץ מזה, הייתי מוריד קצת מלורי. טוב, לא קצת, את הכל. עכשיו אתם,
...

Boran

New member
מסכים

היו צריכים לעשות יותר קשר בין הפרקים, לא כל פרק בפני עצמו.

NO FUCK

New member
אני חושבת אותו דבר ו..

שיהיה פחות על הקרומגס אתם יודעים כמו שהיה בעונות הראשונות של הסידרה אוי ולהחליף את השחקנים דחוף ופרקים קצת יותר מציאותים בחייכם איך אפשר לראות משהו שאתה יודע שאין בו שום טיפה של היגיון (טוב אני לפחות) אני יודעת שאני לא משתתפת פה הרבה אבל זה רק בגלל שאני באה כל פעם בסוף שירשור :) FUCK YOU ALL

dugy

New member
צודק....

ואני גם ציינתי את זה באחת מההודועת שלי, שחבל שלא היו יותר פרקים בהמשכים שלא קשורים לקורמגס. אלא סתם כאלה חביבים עם קשרים בין העולמות, זה פשוט היה יותר מוסיף. שלא לדבר על כמה טחנו את זה ש: א. מלורי ודיאנה ללכת ב. הפרופסור לחזור.

The Pink Dragon

New member
ד' זוהי דלת שפותחת את הכל!

חושבת אותו דבר על הטירילוגיות, צריך יותר קשר בין פרק לפרק... ובכלל, גם אם זה לא באותו עולם, לפחות שיהיה קשר בין העולמות למשך כמה פרקים... הייתי משאירה את קווין...
. כל הסדרה התהפכה אחרי שהוא נעלם... טבכלל בקשר לקאסט היו שם ה-מ-ו-ן טעויות... ונדב, אולי כדאי שתבדוק את השיעול הזה....?

King Of Kromags

New member
ברשט איתך, ..שרון../images/Emo103.gif

חח, מתוך הרגל כבר לא כתבתי שרון, אלא משהו אחר. בכל מקרה, בקשר לשיעולים, היו שם עוד כמה, אבל החלטתי שזה לא במקום, אחרי מה שקרה. ותאמיני לי, בכוונה לא שמתי את ד'! זה משפט שכ"כ מתאים למכושפות, סוטה בטירוף. אל תקלקלי לי את הפורום. תני להם להשאר תמימים, לא כמו מכושפות ומא"ט.

The Pink Dragon

New member
אני כאן כדי לקלקל אותם!

איזו עוד סיבה יש לי להיות כאן? זה לא שאני רואה סליידרס קבוע או משהו כזה..

King Of Kromags

New member
דבי הוא לא סיבה מספיק טובה?../images/Emo103.gif

[אז מה אם אנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי, אף אחד לא שאל אותם
]

PorkchoP

New member
אני אענה לטופיק עוד מעט,

עכשיו אני רק אתקן את השגיאה שהמון זמן משגעת אותי. זה INVISION!!!!!!! לא INVASION!!!

King Of Kromags

New member
Nop. עם A, לא כמו במירק.../images/Emo103.gif

קראתי את התסריט של הפרק, וזה Invasion. לפחות במקור.

Boran

New member
I-N-V-A-S-I-O-N

בעברית: פלישה לאינויז'ן אין ממש תרגום ממשי לעברית, ובטח לא אחד כזה שמתאים לתוכן הפרק, וחוצמזה זה סתם סקריפט דפוק במירק (אחלה סקריפט רק שהוא איפס לי כל הזמן את כל המאפיינים אז עברתי לפולאריס)*

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

Invasion = פלישה, הסגת גבול, חדירה ל- (לא ככה. אנשים חולים! ><) הפרק נקרא בעיברית "פלישה", לכן קשה לי להאמין שזה עם I. חוץ מזה, זה לא סקריפט מטומטם. זה אחלה. היום שיחקתי עם ה-Acromancer, ועשיתי רשימה:
LOL = Laughing Out Loud BBL = Be Back Later BRB = Be Right Back YR = Yeah, Right FY = Fuck Ya GTG = Got To Go H = '»»-(¯`v´¯)--» HEH = *Grins" STFU = Shut The Fuck Up​
אתם מוזמנים להציע עוד קיצורים (חוץ מ-LAMO ו-ROFL)

PorkchoP

New member
מה?!

גם את ההודעה הזאת הוא העלים לי????????? אני ארצח אותו! בכל מקרה, אני לא מתכוון לשם של הפרק, אלא לאינויז'ן עצמו. כל הזמן היית אומר שהם העתיקו את הפונט מסליידרז, וכשאתה עושה את זה, אתה קורא להם INVASION. לזה התכוונתי.

Marron___

New member
טופיק

א- אוהל ב- בטח אוהל ג- גם אוהל ד- דווקא אוהל ה- הלוואי שאוהל ו- וואי איזה אוהל ז- זה אוהל ח- חבל על הזמן! תראו איזה אוהל! ט- טריגונומטריה קונבנציונלית? י- ים של אוהלים יש פה כ- כל האוהלים פה ל- לא כולם בעצם, אבל הרבה מאוד מ- מה לא כולם?! תראה לי אחד שלא פה נ- אוהל ס- אוהל ע- עוהל פ- פתח של אוהל צ- ציר של אוהל ק- קיר של אוהל ר- ריק, אוהל ריק ש- שלושה אוהלים ת- תחזרו להתחלה מוגש כחומר עזר מטעם האקדמיה העברית ללשון למען האזרחים הבדואים. ועכשיו ברצינות. אם אני הייתי המפיק בלי ספק הייתי מוחק בכלל את כל הקרומגס מהסידרה [חוץ מהפרק הראשון שסיפר עליהם, שהיה מוקדם בהרבה לכניסה שלהם כדבר העיקרי בסידרה], ומכין את כל העונות החדשות מחדש.

למעלה