א. אני מזכירה את המרתון... ב. אלעד

טל קר

New member
א. אני מזכירה את המרתון... ב. אלעד

אמר כאן למטה (לא הצלחתי למצוא ברפרוף ראשוני) שצריך לחשוב על ארגון לתרום לו שנה הבאה. אני חושבת שזה די מתבקש (אלא אם כן זה כבר נעשה בשנה הראשונה) שסידרה כמו זינה, תעזור לאיסוף תרומות למען רווחת * נשים * . טל (שלמען הגילוי הנאות מנהלת פורום בנושא פמיניזם ומעמד האישה)

Alexis

New member
אני בעד, וכאישה -

אני חושבת שצריך לתרום או לעל"ם - נוער ברחוב או לדלת פתוחה או, אחד הנושאים הכי חשובים לפי דעתי - ילדים במצוקה..

Shenok

New member
תרומה

נוער במצוקה זו מטרה נעלה גם לדעתי, אבל על"ם נסגרו אם אני לא טועה כי היו חסרות להן תרומות בסך מליון ש"ח. עדיין, שווה ל´שחק´ עם הרעיון.

Celaeno

New member
כן, יש עוד זמן.

הרעיון של נוער במצוקה קוסם לי משתי סיבות. 1. רבים מהמשתתפים בכנס היו בני נוער בעצמם ועוד יותר מזה 2. מאז הכנס מתנגן לי בראש המשפט שזינה אמרה על עצמה בתור נערה: When I was young, before my village was attacked, I used to hang with the young bucks in Amphipolis. I was pretty wild. If somebody had given me a little guidance, then maybe I would´ve been better equiped to handle what lay ahead. חוץ מזה, אפשר יהיה לערב את עיתוני הנוער באופן יותר פעיל בפרסום ובכיסוי של הכנס. כמובן שזה לא השיקול העיקרי, אבל זה עלה לי בראש עכשיו כשהתחלתי לכתוב.

Alexis

New member
אני יודעת שזה נורא טיפשי להגיד את

זה אבל - אולי צריך להתייעץ עם האדסון???

למעלה