א א אנימורפס

Silver Fox

New member
א א אנימורפס../images/Emo82.gif

זאת אומרת - טופיק. הנה סיפור קצר: ג'ייק הביט בחללית הענקית האדומה שנחתה לאיטה על הקרקע, עיניו פעורות לרווחה באימה. "עוד יירקים"?... לחש ונפל על ברכיו. האור החזק של החללית הבהב וגווע. לפתע נפתחה הדלת ומותכה יצאו... הטלאטאביז. "טינקי ווינקי!" "דיפסי!" "ללה!" "פו!" "טלאטאביז." "טלאטאביז!" "אומרים" "ש-" "לום" "שלום!!! ג'ייק צרח והתעלף. טוב... אז המשימה שלכם... להמשיך את הסיפור הזה! מואהאהאהאה אבל אתם צריכים להשתמש בהמשך שלכם בעשר המילים האלה: 1. קאסי 2. טלאטאביז (איך לא) 3. מראה 4. כוכבים 5. קיר 6. בול עץ 7. כפכף 8. רמקול 9. טילים 10. זיעה טוב אז... בהצלחה!

Nagini Potter

New member
תמוה.. ../images/Emo12.gif טוב, ננסה...../images/Emo165.gif

"ג'ייק!" קראה קאסי, ומיהרה אל אהובה המעולף. הוא היה דומם כמו בול עץ, וזיעה בצבצה על מצחו. קאסי לא התפלאה. הלחץ על ג'ייק היה כבד, והאימה שבנחיתת הטלאטאביז המשתלטים היתה כבר יותר מדי בשבילו. הטלאטאביז והיירקים מהווים אימה צרופה כל אחד בנפרד, ואם מצרפים את שניהם יחד... *פאוזה דרמאטית*. קאסי התחילה לבכות. היא הרימה את פניה אל הכוכבים שמעל. הכוכבים. משם באו כל צרותיהם. "דאמ יו, טלאטאביז!" היא צעקה אל השמים, "דאמ יו! איי!" צעקת השבר שלה הסתיימה בזעקת כאב, כי מישהו בדיוק זרק עליה כפכף. "סתמי, ילדה!" היא שמעה מישהו צועק דרך רמקול, "מנסים לישון!" קאסי הסתכלה עליו, הוציאה שלט מהכיס, לחצה על הכפתור האדום הגדול, ומיד התרסקו אלפי טילים כימיים על הגג של האיש. חיחי. היא קמה ממקומה, ורצה לחפש את האנימורפס האחרים כדי לספר להם על מה שקרה. היא מצאה אותם כבר אצלה באסם (הם היו שם כי אין להם חיים, בסדר??), מרקו מעריץ את דמותו הכוסונית (
) במראה, רייצ'ל בועטת בקיר, כי ככה היא. "חבר'ה", אמרה קאסי, "יש לנו בעיות." TO BE CONTINUED... MOOHAHAHA... (זה לא היה ממש מצחיק, אבל זה מה שיצא לי..... מה לעשות...) טוב, עכשיו שמישהו אחר ימשיך! אה, וצריך להשתמש במילים: 1. היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה ("גם אני מפורום הארי פוטר"....
) 2. ראש קקה 3. כרובית! 4. הדבר החשוב מאוד 5. עוגיות 6. מדפסת לייזר 7. סגול בקבוק 8. קיץ 9. כנימה [
איכסה איכסה איכסה!] 10. נשיקה זה היה קשה?
כן, נראה לי שזה מילים קשות. טוב, בהצלחה!! *חיוך מרשעי* לי זה לא יקרה Nagini Potter "Cassie, I just wanted to say what I should have said yesterday: are you okay?"

Silver Fox

New member
יעל...../images/Emo82.gif

היתה לטופיק הזה הצלחה מאוד גדולה בהארי פוטר אז החלטתי לפתוח אותו כאן - לא חשוב שהוא תמוה! עכשיו אין לי כוח להמשיך את שלך, אולי אחר כך...

RaistGirl

New member
טוווווובבבב

1. היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה ("גם אני מפורום הארי פוטר".... ) 2. ראש קקה 3. כרובית! 4. הדבר החשוב מאוד 5. עוגיות 6. מדפסת לייזר 7. סגול בקבוק 8. קיץ 9. כנימה [ איכסה איכסה איכסה!] 10. נשיקה ..."חבר'ה! יש לנו בעיות! ג'ייק הפך ל*מדפסת לייזר* והוא לא יכול לומר לנו מה *הדבר החשוב מאוד!*!" "מה באמת?" אמרה רייצ'ל "ואני חשבתי ש*הדבר החשוב מאוד* הוא *היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה*!" "ואני חשבתי שזה *ראש כרובית"!" התערב מרקו בעודו בוהה בעצמו במראה. "תנו לי *נשיקה*!!! נשמעה צרחה מכיוון אקס. "אקס? אתה בסדר?" שאלה רייצ'ל בעוד טוביאס (לא הזכרת אותו אבל הוא פשוט היה שם, מתחבא בצללים החשוכים!!!!!!!!!) נעלם בביתה של קאסי כשהוא מחזיק בידו דף עם מספר טלפון חשוד למדי. רייצ'ל וקאסי ודיברו על ה*קיץ* של לפני 20 שנה (הן לא חיו אז אבל לא משנה) והתעלמו באופן מוחלט מאקס וממה שקרה לג'ייק ה*כנימה* הזה. פתאום! הופיעו אנשים לבנים עם חלוקים נחמדים (או שזה היה ההפך? מה אתם עושים? לא! אל תיקחו אותי לשם!!!! לא!!! אני לא אחת מאלה שאתם לוקחים בדרך כלל!!! לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!) (המשך מבית גדול ונחמד עם הרבה חדרים יפים והרבה זריקות הרגעה) ...פתאום! הופיעו אנשים נחמדים בחלוקים לבנים (כן זה הולך ככה, אני בטוחה) תפסו את אקס, והכניסו אותו לתוך אמבולנס! (זמן התרופות! אתם יודעים, יש להם פיג'מות ממש נחמדות, וגם מה שכתוב עליהם נחמד... "בית חולים לחולי נפש על שם הקדוש ברוטוס לנערים (ונערות) חסרי תקנה..." נו טוב...) "איזה פסיכים" אמרה רייצ'ל, והלכה לאכול *עוגיות* אבל אז היא גילתה שעוגי אכל לה את כולן!!!! (עוגי מרחוב סומסום) מרקו נכנס לתוך הבית, ראה את עוגי ונתן לו חיבוק גדוווול!!! רייצ'ל נדה בראשה והלכה לאכול *עוגיות* במקום אחר. "זה דומה ל*ראש קקה* בצבע *סגול בקבוק*!!!" נשמעה צעקה מבחוץ... הפעם תשתמשו ב: 1. קרב תרנגולים\תרנגולות 2. גאה 3. עט 4. לחמניית קינמון 5. תפוחים מקווצים ומשומרים 6. עכבר 7. צהוב בקבוק 8. חורף 9. מושית (רק לילך ויעל יבינו...) 10. קניבל

Silver Fox

New member
המשךךךךךךךךךךךך../images/Emo82.gif

זה כמו *קרב תרנגולים*, נאנחה *מושית*. "היי, רגע, מאיפה צצה *מושית*?!" צרחה קאסי שהיתה עטופה במאה תחבושות ונראתה דווקא *גאה* בזה מאוד. "היי, חבר'ה, ארוחת צהריים! *תפוחים מקווצים (מה זה מקווצים?
) ומשומרים!*" צהל מרקו ה*קניבל*. רייצ'ל לקחה *עט* ותקעה אותו בו. "איכס, זה דומה ל*עכבר*"! "ה*חורף* הוא נורא נחמד..." החלה קאסי לזמרר. "*לחמניות קינמון!!!*" צרח אקס והתנפל על הארגז שהיה בצבע צהוב בקבוק. "אני מוקף במטומטמים..." מלמל טוביאס. אז המילים שלי הן: 1. יירק 2. מוח 3. עכברוש 4. שערות רגליים 5. פינצטה 6. נזלת 7. שפיות 8. עוגיפלצת 9. פרפר נחמד 10. מחבט טניס

RaistGirl

New member
המממ...

לילכוש שלי? את לא חושבת שצריך להיות *איזשהו* קשר בין ההמשך שלי לשלך? אקס נלקח לבית חולים לחולי נפש ומרקו מתמזמז עם עוגי!!! תפוחים מכווצים (או מקוווצים? אני לא כל כך שפויה בימים האלו...) ליייייקקקק דההההה!!!!!!!!!!!

למעלה