א...א...א...

צדק8

New member
א...א...א...

אפשר להצתרף לפורום ?
בכלל לא ידעתי שיש פורום מוניקה סקס
אז מי אני ? אני צדק, לא זה לא השם האמיתי שלי אבל לבנתיים זה יספיק,
אני בת 14 ועוד כמה חודשים 15 *מתרגשת* מממ...מה עוד ? אני חולה על מוניקה סקס ובעיקר על השיר סאן חוזה
( אני וחברה שלי אוהבות לשיר אותו מילה היא מילה אני,זתומרת, אנחנו אוהבות לעשות את זה על כל השירים אבל בעיקר על סאן חוזה..ועל גשם חזק..
) ובכלל אני אוהבת מוזיקה ישראלית, את אלניס מוריסט ואת פינק (כן כן..סקלו אותי..מה לעשות ?). מממ..מה עוד ? אני חולה על חיות ובעיקר על סוסים וחתולים אז איכשהו נכנסת לי למשפט |סוס| או |חתולה|, אל תחשבו שאני מטורפת, למרות שאני האמת לא רחוקה מזה. אבל נההה.. טוב, אני אפסיק לקשקש כי בכל מקרה בטח לא הרבה יטרחו לקראו הודעה שאני כתבתי
סתאםםם... טוב, אז..ברוכה הבאה לעצמי
צדק. סופרגירל במשרה חלקית.

ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

נעים מאוד צדק, אני חן הוכמן, ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהמצטרפת אלינו לפורום! אני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו כאן הרבה ושתכתבי כאן בתדירות גבוהה, וכמובן מאוד מאוד מקווה שהכי חשוב , תהני כאן! את מוזמנת כמובן, לאמץ אייקון, לעיין בפורום, במאמרים (מומלץ בקטגוריית "מוניקה סקס"), בגלריות, להשתתף בדיונים כמובן וכו'..... לכל דבר שתרצי: אי מייל - [email protected] איי סי קיו - 154979156 מקווה מאוד שתהני!!!
חן הוכמן

Rain Star

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo41.gif

את מוזמנת לעשות מה שחן אמר
ולמה שם בדוי???? לילה טוב!

רותמיקה

New member
*מחפשת כותרת מקורית*../images/Emo29.gif

*לא מוצאת* ברוכה ההבאהההההה
אני ממש מקווה שתשארי פה עוד הרבה!!!!! אמ בא לך לדבר מס' האס"ק שלי נמצא בכרטיסישי
בייי תהני לך

אז עכשיו יש גם קיצורים?!!?!?../images/Emo110.gif

טוב נו, אני מניח שזה עדיף מ... איציק
אבל חבר'ה, אין כמו אי סי קיו הישן והטוב..

סוסים!!!!../images/Emo99.gif

חחח זייהו עכשיו מגיע לך ברוכה הבאה מכל ה
! חיחי
אני מתה על סוסים!! אז שתהיה לך שהות נעימה!
ואממ את רוכבת גם?

למעלה