א.ב. בגידול אפרוחים - מצטערת אני לא יודעת כל

א.ב. בגידול אפרוחים - מצטערת אני לא יודעת כל

הילדים שלי קיבלו 3 אפרוחים קטנטנים 2 נקבות וזכר אחד וכן שקית של אוכל עבורם שמנו אותם בכלוב עם קערת מים וקערת תערובת מזון מה הלאה? צריך שיהיה מים תמיד? איך יודעים שהם לא צמאים? צריך אוכל תמיד? הם לא יאכלו עד שיתפוצצו? למה הם מנקרים לעצמם את הכנפיים? הם צריכים שמש ואור? לשים ככה בסלון או להוציא החוצה? בלילה הם צריכים איזה בד להתכסות? צריך לגזוז להם ציפורניים? איך יודעים מה הגיל שלהם? איך יודעים מה המין שלהם? ואיך יודעים שטוב להם ואנחנו מטפלים בהם נכון? אשמח לקבל מידע וידע תודה חנית

עינב591

New member
מקלחות לאפרוחים???

זה יהרוג אותם.בילדותי הכנסתי לאמבטיה אפרוח והוא מת.אסור גם דוש.

מושיקוGS

New member
‏/tapuzforum/images/emo6.gif

כל הכבוד על הדאגה והמסירות. נ.ב כמו שכבר אמרו מקלחת לאפרוחים זה אסון.

עינב591

New member
רגע לפני....

לפי ניסיוני הדל{יש לי לול של 25 תרנגולות}התרנגולות מטפלות ביחד באפרוחים,ואין מריבות אלא עם תרנגולות שאין להן ביצים ואז הן מנקרות את האפרוחים{אצלי בכל אופן}.מה שכן צריך לדאוג למקום מרווח מספיק שהאמא לא תדרוך על האפרוח.בהצלחה.ומזל טוב.

isw

New member
בנוגע לאפרוחים

אני לא מומחה אבל לאפרוחים האלו אין הרבה סיכוי בלי אמא (אם הם עדיין חיים בכתיבת תשובה זו) ועדיף לקנות תרנגולות בוגרות שיטילו וידגרו והם יגדלו את האפרוחים. אבל אפרוחים צריכים חום לכן צריך להכניס אותם לפחות בלילה לקופסא עם נורה רגילה 25 וואט שתפיץ חום במקום אמא שלהם, חשוב להגביה את הנורה שלא יגיעו אליה האפרוחים וישרפו חלילה. כדאי לשים להם מצע רך. להניח קערת מים מאד נמוכה בגלל סכנת טביעה. אפשר לפזר להם אוכל או לשים במקום אחד. לא לגזור להם צפורניים. יודעים שטוב להם אם הם אנרגטיים וקופצניים. כשיגדלו יהיה אפשר לדעת את המין שלהם לפי הכרבולת והנוצות. עוד מידע אפשר לקבל בהייד פארק פורום עופות נוי וקרקע.

הלינקה

New member
במקום מנורה חשמלית - בקבוק מים חמים

שהוכנס לתוך גרב צמר ועוד גרב צמר, עד שלא יהיה חם מדי במגע. אצלי לפני שנים, גדלו אפרוחים שנלקחו ממדגרה ביום בקיעתם.

למעלה