א' ב' שואה

FaithNoMore

New member
א' ב' שואה

היום, ילדים נשחק את המשחק הידוע "א' ב' שואה"
להלן כללי המשחק הרגילים (כדי שתוכלו לשחק עם חברים להנאתכם) וגם כללי המשחק בפורום (זה בעיה שלא משחקים פנים מול פנים) חברי הפרום שמכירים את המשחק (כמו אדון ספקטרה היקר
) מוזמנים לעבור ישירות לקריאה של הוראות המשחק של הפורום: כללי המשחק הרגילים: כמו במשחק "ארץ עיר" עוברים בלב (למי שיש לב, למי שאין שישתמש בטחול!) כל כל אותיות הא' ב' ועוצרים ב"סטופ". באות שהתקבלה צריך למצוא מילה שקשורה לשואה, לדוגמא: באות ה' - היטלר... וכו' וכו'... כללי המשחק של הפורום: אני מתחילה באות א' וכל אחד ממשיך אחרי באותיות לפי הסדר... נ.ב: כל פעם ששיחקתי במשחק לא מצאנו שום דבר באות כ', אז מי שמוצא מילה באות כ מקבל נשיקה וחיבוק... בהצלחה
and play nice! כאמור, אני מתחילה עם האות א': אדולף היטלר, אושוויץ...

j i m m y

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחח טוק טוק.. חחחחחחחחחחחחחח.. טוב טוב ג'ינג'ית רועמת, מצינו את השואה, סחטנו לה את המיץ..

tslil sabag

New member
סתם מילים שקשורות לשואה?

כיבוש, כפיה, כאב, כליות.. דרך אגב אני חדשה פה. בי

FaithNoMore

New member
לא מילים רנדומליות בכ!

מילים שקשורות לשואה! פיספסת את הנקודה לגמרי!

Fedia Almighty

New member
מלא מילים של שואה ב-"כ"

כרקוב - עיר בפולין שבנו שם גטו ב2 במרץ 1941 והשמידו שם בערך 60,000 יהודים כרואטיה - מחוז בתוך יוגוסלביה. היו שם 6.3 מיליון תושבים, מתוכם 40,000 יהודים ו 30,000- צוענים. חיסלו שם מלא "לא-גזע-ארים" כרימינלפוליזיי - Kriminalpolizei (KRIPO) - שם של איזושהו סוג של מלשינים בלי מדים שביחד עם הגסטאפו הקימו את ה - Sicherheitspolizei עוד איזה שרות חשאי גרמני כריסטלנאכט (Kristallnacht) - השם הגרמני שם ליל הבדולח/ליל הזכוכיות השבורות - שם כללי לפראות שפרצו בעכבות רצח יורש העצר הגרמני - Ernst vom Rath (לי יש מילים על שואה ב-כ וספרייה החינוכית של מטח-אין!)

Fedia Almighty

New member
חפיף, פאשר גם ככה.......

אם את/ה דיסלקט/ית ויש לך התעלמות משגיאות כתיב (למרות שאין לי....)

FaithNoMore

New member
אני מבקשת ממך

אם אתה לא מעוניין לראות את הכתבים בפורום זה, אל תיכנס אליו. צר לי אם התכנים פוגעים בך אבל אני לא רואה צורך לבקש ממך רשות לפני שאני כותבת משהו. יש לי את כל הכבוד לקורבנות השואה, ניצולי שואה, דור שני וכל אדם באשר הוא אדם. הומור היא אינה דרך להבעת גזענות בשבילי אלא דרך התמודדות.

למעלה