א-גיט וואך / סיכום השבוע שהיה

אלי פלס

New member
א-גיט וואך / סיכום השבוע שהיה

(החל מהשבוע, אי"ה (וגם אם לא כל כך), בכל שבת נשתדל לכתוב כאן את סיכום השבוע…) או.קיי. נקדים ונברך אתכם בשבת שלום ושבוע נפלא. שלא נדע מצרות, שנשתולל, שנעשה חיים, שנשים פס על העולם והכי חשוב, שנמרח חיוך ענקקק על הפנים. בפקודה, חנה ואלי. אז מה היה לנו?
השבוע בפילוסופיה:
* פתחנו את השבוע ברצף של הודעות פילוסופיות. החל מהרהוריה של מחפשת דרך על חלומותיה בהן מופיעה מורתה שתופסת אותה לבושה במכנסיים. בתגובה הציעה לה שחף להקים את פורום ילדות עשוקה. * המשכנו בהודעתה של שחף שתהתה איך זה שכל כך הרבה מאמינים באלוהים והאם כוווולם טועים? התשובה: לא כולם טועים. יש גם הרבה שלא מאמינים… * יאיר20 מיודענו ניסה לברר על ספרים טובים בנושאי האמונה… * קיים או לא קיים? שאלתה זו של קרין321 קיבלה צרור תגובות החל מ"ספל חמאה היא האלוהים" ועד ל"Q הוא האלוהים" של G.O.D. המסקנה: לכל איש יש אלוהים שנתנו לו הוריו… * אפילו אני (אלי) נסחפתי וניסיתי לברר במה אתם מאמינים, אם בכלל? והתוצאות: כוייפרים שכמותכם – תתביישו!!!
פרקטיקה:
* שחף תוהה האם היה קל יותר להשאר "שם". * shrkyM תוהה האם יש בפורום "צדיק ורע לו"? * מר גרינברג מתלבט האם להצטרף אלינו (היוצאים) במחיר איבוד המשפחה? * וגם מאיה20 הגיעה אלינו עם התלבטות פרקטית. איך לספר להורים והאם זה כדאי בהתחשב במחיר…
מנהלת השבוע (היא לא בחרה את עצמה):
חנה של ליאור הונחתה על ידי (אלי) לנהל את הפורום יחד איתי והפורום כולו צהל ושמח…
מצטרפי ומצטרפות השבוע:
אורי80, גרינברג, מאיה20, noamm, ספל חמאה, sharkyM, giingiit, remirez (גם אתה לא הצלחת להתחמק ממני), ענת80 ולבסוף, אבריימלה מלמד. לכולם/ן – השלום והברכה. יה"ר שתבוא ההצלחה במעשי ידיכם/ן. (הערה: את חלקם של השמות וודאי לא תזהו. הם כתבו הודעה אחת או שתיים… אני מקווה שהם עוד יחזרו אלינו)
מתלונני השבוע:
שמואליק (זה כבר צפוי). חרדית מתלוננת על שאלי (זה גם אני) מארח גרוע. ג´יימס הטפילד וקוני מתלוננים על כך שהיוצאים בשאלה שונאים את החרדים.
מארחי השבוע:
שחף בת שמנסה לארגן את המפגש והנסיך הגדול שמזמין את כולנו להתנחל אצלו בבית לטשולענט.
פרוייקט השבוע הבא:
שוב שחף-בת. אנחנו לא שוכחים שאת צריכה לבצע את המשימה.
מפגש
.
נעדרי השבוע:
מחפשת דרך (הדרך מסומנת), חיים וגם יאיר שאמנם הציץ קצת אבל אנחנו דורשים לראות אותך כאן יותר.
גולש השבוע
אתאיסט עם ציציות זוכה ב
מנימוקי חבר השופטים: התמדה, חיוך, השקעה והומור הן רק חלק מהסיבות…פה אחד נבחר אתאיסט עם ציציות לגולש השבוע.
ציטוט השבוע:
את ציטוט השבוע קיבלנו מאתאיסט עם ציציות (בתגובתו לשאלתה של שחף על הרבים המאמינים), מתוך הפטרת השבוע שעבר: "ויאמר אליה ברק אם תלכי עמי והלכתי ואם לא תלכי עמי לא אלך. ותאמר: הלך אלך עמך אפס" אז, זהו זה לבנתיים, שיהיה לנו שבוע מעניין, חנה של ליאור, אלי של אלי

חרדית

New member
אלי! חחחחח

אלי! לא התכוונתי לזה באמת -מבטיחה! ובקשר לתואר של אתיאסט אני כבר מסכימה עם כל מילה!!! היידה אתיאסט
חרדית.

anat80

New member
שוב שלום

"מסקנה: לכל איש יש אלוהים שנתנו לו הוריו..." - ??? דווקא אתם שרובכם יצאתם בשאלה ללא ההורים, ולפי מה שהבנתי לפחות חלק מכם לא מאמין באלוהים שבו מאמינים ההורים שלו, לא? סתם תהיתי.. :) ואם כבר, ננצל את ההזדמנות ואני אגיד שוב ששני ההורים שלי הם דתל"שים כבר הרבה מאוד שנים, אם זה מעניין מישהו... כי נראה לי שהרוב כאן לא דתל"שים הרבה זמן (אני מדברת על 10 שנים ומעלה) זהו :) ענת

אלי פלס

New member
ושוב - שלום לך

כחלק מהפקת הלקחים לסיכום השבוע הבא אני לומד שהייתי צריך לכתוב: הסיכום הינו סאטירי בחלקו. כל העושה בדברים שימוש רציני עושה זאת על אחריותו האישית בלבד. המנהלים אינם לוקחים על עצמם אחריות לכל נזק, נפשי ו/או פיזי, שייגרם למי מהקוראים.
לא ממש התכוונתי לכך שלכל אחד מאיתנו יש אלוהים והוא אלוהי ההורים שלנו... לשאלתך/הערתך, אני לא חרדי כארבע שנים. יש כאן כאלו שיצאו לפני, יש שאחריי...

anat80

New member
שלום לחרדל"ש

לא באמת לקחתי את זה ברצינות... :) סתם שועשעתי, אבל אני יודעת שהכוונה לא היתה שנבין את הדברים ככתבם... בכל מקרה פתאום נזכרתי שלהורים שלי יש חבר טוב שגר בקיבוץ עין-שמר והוא עוסק בעזרה לצעירים יוצאים בשאלה אז אם מישהו מעוניין בפרטים או שאני אקשר אותו/ה אליו אתם מוזמנים.. ענת :)

anat80

New member
אכן רפי!! :)

יצא לך להכיר אותו? חבר טוב של ההורים... :)

anat80

New member
../images/Emo13.gif גם בת-דודה שלי הגיעה

אליו פעם במקרה (לא דרכנו) אחרי שהקיבוץ הדתי שבו היא גרה העיף אותה כשהיא יצאה בשאלה..

haimcn

New member
סליחה!! ../images/Emo5.gif

אני מתנצל על העדרותי הבלתי ניתנת להצדקה. אבל יש לי תירוצים: אני בתקופת מבחנים ובתחילתה של עבודה חדשה אז אני קצת מתקשה בכתיבה שוטפת. אבל, אני קורא פה ושם ומחייך לי אל שפמי... אז, תודה על ההבנה! ואני מבטיח לחזור כאחד האדם בהקדם. חיים

אלי פלס

New member
שלום קפטן

אני מקבל את התירוצים עד לרמה מסויימת... יש לך אישור לעבוד וללמוד למבחנים אבל אתה צריך לדעת שלא נוטשים פורום בשטח.
מחכים לך כאן. ועד שתגיע, המון בהצלחה!

אלי פלס

New member
גם אני בכלל לא התכוונתי...

לסימפטיה. זה גביע שקיבלת אותו ביושר. אני מקווה שבכל שבוע יהיה לנו למי לתת אותו... (תקדש עליו בשישי הבא?)

אורלי^

New member
אלי פלס אני מאד כועסת עליך../images/Emo46.gif

ככה אתה מוציא אותי מרשימה של החברים פה. טוב אני מבינה שאני לא רצויה פה אז אני ימצא לעצמי בית אחר.
סתם, הכל נאמר ברוח טובה. שבוע מצויין לכולם.
אורלי.

אלי פלס

New member
אממ...

אם את מדברת על רשימת החברים בפורום שנמצאת למעלה, בצד ימין, אז רק לעדכונך: תפוז מוציא אוטומטית מרשימת החברים אנשים שבקושי כותבים הודעות...

למעלה