א ו-ב בהגיגים הדדיים

א ו-ב בהגיגים הדדיים../images/Emo39.gif

- תגיד א, אתה חושב שאנחנו חונטה? - מה ז'תומרת חונטה? ומי זה אנחנו? - אנחנו יענו בפורום. וחונטה, נו... קבוצה כזאת שחושבת את עצמה עאלק. - מה קרה לך, מאיפה הבאת את זה? - אנא אערף, אולי בגלל שאנחנו לא מגיבים לכותבים חדשים בפורום - תראה יש בזה משהו... אבל מה אני יגיד למי שמבקש שנגיב לו? הוא לא מבין לבד שזה בדיוק מה שמצפים ממנו?! - אתה מתכוון הדדיות? - תקרא לזה איך שאתה רוצה. אני מתכוון שכל אחד רוצה שיתייחסו איליו, שיאהבו אותו, שיחבקו אותו, שילטפו אותו, אולי קצת מסז'... - גם אתה?!? - מה 'תה מתפלא? - לא יודע, חשבתי עם כל המטפלת משומשו שלך, כבר אתה מעל זה. - אין אחד מעל זה. אפילו המטפלתמשומשו רוצה שאני יעשה לה דיגי בגב ואנגב לה ת'דמעות.

kotvana

New member
אני --אגיד-- קטסטרופת הגוף ראשון עתיד מכה שוב

השגיאה הזו מצמררת את גווי בכל פעם שאני נתקל בה בדיבור ובכתיבה - זה אפילו יותר נורא

oshra11

New member
טוב נו, אלו א' וב'

וזהו דיבורן. נדמה לי שבטקסטים רציניים יותר של מי שהגתה את א' וב' לא תמצא טעויות שכאלו. יסלחו לי א' וב' שאמרתי שהם לא רציניים.... הם יסלחו, נכון? הרי אנחנו באלול ובטח יש להם נשמה יהודית.... אשרה.

kotvana

New member
עילגות היא עילגות היא עילגות

וגם לעג למטופלים לא מוסיף כבוד ללועגת הלועגים - סופם שהם הנלעגים מכל

חוש הומור ובייחוד עצמי זה לא הצד החזק

של חלק מבני האדם. מה לעשות. אגב חוש הומור מסוג זה (להבדיל מה"ויץ" המתחכם של משחקי לשון של חלק מבני עמנו) זו אחת התכונות היהודיות המרכזיות וסוג האינטליגנציה שהחזיקה אותנו בחיים ושפויים (בייחוד בגולה, וכן, גם בזמן השואה). יש מי שלא מסוגלים לקבל בדיחה על חשבונם. נעלבים וקוראים לזה "לעג". ומיד יוצרים למלחמת קודש. אלה לעולם לא יהיו חברי (ואי איזה גזען אני. מפלה אנשים).

למעלה