א ו-ב הולכים לים

א ו-ב הולכים לים

-תגיד א, איך אתה מעביר את השבת? -אנא עארף? בים. -בים?!? איך אתה מרשה לעצמך? -מה זותומרת? חם, הולכים לים. -טוב... אם יש לך מצפון.. -לא תופס לאן אתה חותר -עכשיו, שחזרת לפורום... -כלומר? -איך יש לך לב לעזוב? -ראבאק, נסחפת, לא? -אני?! זה אתה שהולך לים -יללה תרגיע, ותעביר ת'קרם הגנה

רק חול וחול

רק חול וחול בחוף. כך קשה לצאת במחול. ושיזוף זה כבר לא הקטע שלי נמנע מים גבה-גלי שונא חרצפים וחלש בשחיה ומים מלוחים לא נועדו לשתיה. אז הנה אני בפורום, נשאב (ואפילו ב"חברתי" המדדה אחריו). "לך לקרא/ללמוד" כך זוגתי (אשת ההגיון והפלדה) ותעזוב את הקצ'קיאדה זו לא אולימפיאדה. "אבל יש שם מלים ופרח ונביאה מטרויה ואני מרגיש כאודיסוס הכובש ונכבש בבטן הסוס - וגם מיכאל המלאך ויהודה, שהוא אח לשמעון, וא-דון (שהיא בכלל גבירה) ואחד מדקדק בי עד דק והאומר-חן, ואושרה. אז לא ארצה לזוז בעצם (חש מאה אחוז), כלוז, וכמו תפחתי כדוב שאכל דבש - הי, הנה פו! וסליפי (ולמען אחרוז - סליפו) ואם שכחתי מישהו ומישהו נשכח אני בטוח שיסלח.

../images/Emo39.gifחחחח - יד לי בשבילך נושא לדוקטורט

הרגת אותי. לדעתי אפשר לעשות דוקטוראט שכותרתו: "מקומם של פורומים אינטרנטיים כגורם רב-השפעה המעכב התפתחות קוגניטיבית בכלל וביצועי עבודות תיזה בפרט".

Don 22

New member
חחח../images/Emo13.gif

מכירה אחת שמתאימה בול לקבוצת המדגם בתזה שכזו............

milim

New member
לאן הגענו? א"ב מתעסקים בשאלות מצפון?../images/Emo13.gif

ומקדם הגנה 50 בבקשה. נהדרים. כמה ת'געגעתי.

omer chen

New member
../images/Emo6.gif

גם ככה השירים היפים של כולם (וגם הפרוזה) מסיחים אותי מן הלימודים כל הזמן, אז עכשיו גם פה?
הרגתם אותי... כמה התגעגעתי לא' וב', וביחד עם ש' זאת בכלל חגיגה.

קסנדרה*

New member
חחחחח מצפון היא מחפשת פה

או שמא זאת לא היא, אלו הם שבכלל מחפשים/אשמים. איזה יופי, יאלה נעבור בשלום את חום יולי/אוגוסט בעזרת שני הברנשים הללו

פסיכולוג אחד (א) הלך לים

פגש סטטיסטיקאי (המכונה ב) כתבו מחקר משותף. מהו העומק הממוצע של הים בו מתאבדים המטופלים של א?

למעלה