א ו-ב מדברים מהמקום שלהם

א ו-ב מדברים מהמקום שלהם

- תגיד א, מה זה שיר? - אנא עארף... זה תלוי מאיזה מקום אתה רוצה שאענה - מה ז'תומרת, ככה, מאיפה שאתה עומד! - כן, אבל אתה רוצה שאענה מהמקום של הכותב או של הקורא? - יש לך מקום מיוחד לכתיבה ולקריאה?!? - תגיד ב, איפה אתה חי?? זה שני מקומות שונים! - אתה לא יכול להתמקם באמצע ומשמה לדבר? אני לא זז.אני פה, ואני מקשיב. - ב, אני שומע מהמקום שלי שאתה לא ראית את גברת משו - ככה, מהכורסא? - לא! מהמקום של מי שיש להם אוזן רגישה - אני בהלם!!!! אתה רוצה להגיד לי שגם לאלה יש מקום משלהם??? - לכל אחד ולכל תחושה יש מקום. למשל אתה... - נו, כן, מה המקום שלי? - עזוב, לא רוצה לפגוע בך. אבל אתה מדבר מהמקום של מישהו שלא יודע כלום ומישו שלא ראה את גברת משו

קסנדרה*

New member
מהמקום שלי, חסרה זווית ראייה טובה../images/Emo6.gif

וואלה המקום הזה מתחיל להיות משו משו

naafi

New member
שאלות לפרח תרבותי:

על מה ועל מי את כועסת/מתעללת?. האם "משו משו" כאן היא אותה "המטפלת משו משו"?.

? אני לא כועסת כלל וכלל. ו-כן, משומשו

היא המטפלת המהוללת הזכורה לטוב של א ו-ב. אין לי מושג למה את חושבת שאני כועסת. הכל הומור עם אירוניה דקה והקנטה שעיקרה מכוון כלפיי המחברת של א ו ב.

../images/Emo13.gifזו אחת שטיפלה ב-א

אבל ל-ב היא לא הצליחה להגיע, כי הוא היה במקום אחר. נמוך מאוד, אגב.

Don 22

New member
YYY !

עכשו אני לא יודעת איפה לשבת אם על המקום של הקורא הרגיל או הקורא המשתמע ממילא יש בחדר הזה רק שני כסאות ואם אני יושבת על הכסא של הקורא המשתמע אז איך אני יכולה לדעת שהמקום שהמחברת כתבה על זה המקום של המחברת המשתמעת (כמעט כתבתי המשתמשת) ולא של המחברת המובלעת? אז מי שכתבה על א' וב' יש לה בחדר מקום לכותבת לדוברת המחברות והמשתמעות ולכל הקוראים והקוראות? מה היא פתחה חנות לכסאות?? YYY !
צריכה דחוף להגיע לזאתי המשו-משו. רק אני צריכה להחליט קודם אם לוירטואלית, הבולעת המובלעת או המשתמעת.

חחח../images/Emo13.gif

דון, שמעתי שיש איזה ספר נדמה לי "שמונה עשרה כיסאות" - שחובה לקרוא. אולי זה יתן מקום נוסף.

naafi

New member
דון 22

אפשר להמחיז למחזה האבסורד- "הכסאות" של יוז'ין יונסקו. גם שם הנאום המסכם מופלא וכואב

Don 22

New member
../images/Emo13.gif

רעיון. אני, כידוע לא כותבת (בד"כ) אבל יש לי איפשהו סקיצה מהזמן שהצטרפתי לפורום, של שיר על דוברת שמרימה טלפון נזעם לכותבת שתפסיק לעכב אצלה את החומרים ואיך אפשר לעבוד ככה וכו' וכו'.

למעלה