[א-ט]לדעתי זה שווה שרשור חדש..

m2love

New member
[א-ט]לדעתי זה שווה שרשור חדש..

כאילו מה נסגר עם הפורום?זהו הוא נטוש לגמרי? אני זוכרת פעם היינו מגיבים פה הרבה הרבה [לפחות אני הדר ופנינית ועוד כמה בנות] היינו עושות מלא שאלונים,סיכומי שבוע,כל הזמן שרשור יומי והיינו מדברות על הרבה דברים,עוזרות אחת לשניה,והיו דיונים..וכו' ועכשיו שהחזירו תסדרה אין אפילו שרשור יומי שמדברים על הפרק? מה נסגר \\: סבבה פנינית בצבא..והדר המנהלת אין לי מושג איפה היא.. אבל מה אין אנשים אחרים שנכנסים לפה ? :[ אוף,איזה מבאס זה. אני מודה שגמאני די נטשתי תפורום...אבל אין פה גם למה להגיב... =[

white angels

New member
דיברתן עליי?

רואה אמרתי לך שהפורום יהיה נטוש כשאני לא פה...חחחחח סתם אבל באמת אני די מופתעת שזה ככה כי החזירו את הסדרה ויש פרקים חדשים |: חשבתי שכולם יחזרו וזה וממש חבל..אני מודה שאין לי ממש זמן להגיב פה בגלל הצבא וכשאני חוזרת הביתה אני מה זה מתה מעייפות ככה שבגלל זה די נעלמתי..זהו סיימתי את הטירונות והקורס מחר אני מתחילה סדיר אבל אין לי מושג איך זה יהיה..אני כלכך מקווה שאני אחזור כל יום הבייתה אבל אי אפשר לדעת \: תחזיקו בשבילי אצבעות
וסתם בלי קשר-איך הפרקים? עד עכשיו זכיתי לראות פרק אחד והוא לא היה משו,ראיתי אותו כבר לפני,אם אני לא טועה זה היה ביום חמישי כשקטיה וקוליה קנו מכונית.. אז יאללה לילה טוב לכולם ושבוע טוב... נשיקות (מרינוש והדר מתגעגעת אליכם
)

m2love

New member
וואי איזה כיף לראות תגובה שלך../images/Emo9.gif

כמה זמן לא היית פה ... ! שיהיה לך המוןהמוןהמון בהצלחה, מקווה שתחזרי הביתה כל ערב ואיכשהו יהיה לך זמן פנוי לנשום ולנוח
מחזיקה אצבעות
חחיחיחי... והפרקים די בסדר,ראיתי אותם כבר ואני כבר יודעת מה יקרה אחרי כל שנייה אבל זה עדיין כיף לראות
וגמאני מתגעגעגעגת מלא לא
חיבוק|

white angels

New member
מאמיייי שלייייי

אני מתגעגעת יותררררר
חולה עלייך
ובינתיים אני לא חוזרת כל יום
רק ביום חמישי אבל אני עוד לא יודעת..

m2love

New member
חחח חמודה..../images/Emo13.gif

אני מתגעגעת יותר
ואני מתה עלייך יותר חעחע
באסה..נקווה שתחזרי כל יום וזה... בהצלחה לך

super 1 girl

New member
צודקת

אין פה הרבה אנשים .... אבל אולי אם נתחיל שוב לעשות שאלוונים ושרשורים המצב ישתפר למרות שאי אפשר לדעתת.............אני חושבת שהפורום הזה פוש קטן ואולי אם כל אחד יכנס לפורום פעם ביום או כמה ימים ויהיה למה להגיב יהיה טוב יותר ................................................... אגבב באמת איפה הדר??

m2love

New member
את עוד שואלת אותי..

אני בעצמי לא יודעת לאן היא נעלמה:O ונקווה שאיכשהו הפורום יתאושש

באמת לא ראיתי את המנהלת...

ודפדפתי קצת,היא הייתה מגיבה הרבה... מעניין מה קרה. איזה באסה שלא היה פרק ביום חמישי,כ"כ קיוויתי והתפללתי שיהיה בכל זאת=\

../images/Emo214.gifהמנהלת פה ../images/Emo9.gif

לא שכחה את המקום הזה, אבל יש לה קצת בעיות עם המחשב וכל מני דברים שגרמו לי לא להיות פה [וגם לא לראות את התכנית] לאחרונה...

m2love

New member
אהה...

חבל שלא יצא לך לראות[מודה ומתוודה שגמאני לא ראיתי די הרבה זמן] העיקר שחזרת

למעלה