(א-ט)סקר

Hip Hop star

New member
(א-ט)סקר../images/Emo9.gif

בכוונה פתחתי הודעה חדשה,כי זה לגביי הקידום של באסטד,או ככה אני קוראת לזה. הקיצר,אני רוצה לעדות מן סקר,כדי לדעת איזה שיר מהאלבום של באסטד שיש לי,אני אשים ברדיו כשהשידורים ייחזרו.אני אשים כאן את רשימת השירים,ואתן תרשמו את השירים שהייתן רוצות שאשים בפעם ה-1 ברדיו.
Air Hostess
Crashed The Wedding
Who's David(אני לא מבטיחה שאת השיר הזה אני אשים,כי הוא לא בדיוק מתאים לקהל היעד שלנו,אז תתייחסו כאילו הוא לא מופיע בשימה,תודה
).
She Wants To Be Me
3am
That Thing You Do
Over Now
Fake
Meet You There(בכיתי בגלל השיר הזה אתמול
Why
Better Than That
Can't Break Thru
Nerdy

ליטלושי

New member
אין לי שמץ על מה את מדברת אבל שיהיה

Crashed The Wedding
She Wants To Be Me
better than this
Why
Meet You There

Hip Hop star

New member
כנראה לא הבנת../images/Emo11.gif

צריך לבחור רק שיר אחד שהיית רוצה...

Hip Hop star

New member
כי...

המסר שלו לא לעניין... ויש גם ילדים קטנים שמאזינים לנו..כי זה הרדיו של בצפר... ואני יודעת שיש עוד שירים אחרים שיש בהם מילים כאלה לא משהו,כמו למשל ב-air hostess..שיש את הקטע של מאט עם התקע אותי,אבל זה איכשהו סביר.. ולא כמו שיר על חברה של מישהו שהיא סתם מופקרת...

Air Hostess

כי יש לי הרבה חברות שלו אוהבות את באסטד (איך?) אבל אוהבות את השיר..... לא יודעת כנראה שאנשים מתחברים אליו.... או 3am (נו כי זה שיר מושלם) ואפשר לשים את Who's David בכל זאת את בחטיבה התלמידים לא כל כך קטנים.......

Hip Hop star

New member
זה לא רדיו של החטיבה

זה הרדיו של הבצפר היסודי שלמדתי בו.. ויש לנו מאזינים מכיתות א'-ב'...וגם האחים הקטנים שלהם בין היתר..זה קצת בעיה..למרות שגם חצי מהחטיבה שלי עוקבת אחריי השידורים לפעמים

Hip Hop star

New member
מצטערת../images/Emo10.gif

חייבים לבחור רק שיר אחד!!!! אני פשוט לא אחשיב את מי שאומרת כמה שירים..וזה חבל... את התוצאות תגלו כשיהיה השידור...

BustedRulz

New member
better than this

השיר השני הכי אהוב עליי באלבום! שיר מהמם למרות שאני לא הכי סגורה מי שר אותו...ג'יימס או מאט? נראה לי שמאט ומאט הרי הפייבוריט שלי אז בכלל! וגם אם זה ג'יימס-אני עדיין בוחרת בשיר הזה כי זה שיר פצצה ולא משנה מי שר אותו, יש לו קול מהמם.

Hip Hop star

New member
לא שירשרת נכון../images/Emo11.gif

תצטרכי ללמוד את החוקים
. וכמו שאמרה לולי,זה שיר סולו של מאט. ג'יימס עושה את הקולות רקע....

היא כן שירשרה נכון,

היא הגיבה להודעה מעליה כי שאלו מי שר והיא ענתה לזה

Hip Hop star

New member
לא דיברתי על לולי

דיברתי על שי,מי ששאלה..היא לא שירשרה נכון..תשימי לב למי אני הגבתי...

למעלה