|א-ט ציטוט אירוני מתוך כתבה ברייטינ

שונית 7

New member
|א-ט ציטוט אירוני מתוך כתבה ברייטינ

ברייטינג על בן כספית
הוא השלים את המשפט:אני רוצה לבקש סליחה מ..... "אני רוצה לבקש סליחהמכל האנשים שפגעתי בהםעל לא עוול בכפם.לא תמיד אתה מוצא אומץ או כחאו זמן או מכיר בכלל בצורך להתנצל". מי שרוצה להגיב על ההצהרה המדהימה הזאת שתקום

kapit5

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב שונית

גם אני כשקראתי את הדברים בעיתון גיחכתי קימעה.

שונית 7

New member
בוקר טוב כפית לצחוק או לבכות../images/Emo35.gif

|כשקראתי את הכתבה מצאתי כל כך הרבה נקודות השקה ביני ובין האדון:חולה על סיני להקת כוורת ועוד ממש בן אדם כלבבי אלא שאני בחיים לא הייתי כותבת כתבה כזאת.!!! עם בוקורת אין לי בעיהאבל לא עם השמצות ללא ביסוס ועם הסתה פרועה

rifkin1

New member
כאן אני מסכימה איתך

שונית. אני מוכרחה להתוודות ש"בשורה התחתונה" אני מוצאת את עצמי מסכימה לרוב עם דעותיו של בן כספית ומוצאת אותו מצחיק מדיי פעם. לדעתי הוא איש חכם וחריף שרוב מאמריו אני מסכימה פרט למאמר אחד מסוים בו הוא עבר את גבול הטעם הטוב וגרם להערכתי אליו לרדת. אני חושבת שהוא ו"מעריב" הגזימו בצורה נוראית עם פרשת אייזנברג והוא עצמו הודה שהיתה הגזמה מטורפת ושמקווה שג'קו יחזור... קחו למשל את רענן שקד מ"ידיעות אחרונות" שטען שהוא לא מסכים בכלל עם דבריו של ג'קו ושעדיף שבעתיד הוא ישכול את דבריו מול כלי התקשורת אבל גם טען שהדרך בה הגיבו לפרשה היתה מוגזמת ביותר ושמאמרו של בן כספית היה מאמר מגוחך ביותר... השורה התחתונה שלי היא שאני לא מחרימה את בן כספית. אני חושבת שבתור עיתונאי הוא הגזים בצורה מטורפת ועבר את הגבול עם מאמרו של ג'קו אבל כמו שאנשים יכלו לסלוח לג'קו על כל הפרשה אז אני חושבת שגם אנחנו יכולים קצת לסלוח לבן כספית על מאמרו.

שונית 7

New member
שבת שלום ריפ יקירתי:ההבדל הוא

שג'קו כן התנצל(יש כאלה שיאמרו שההתנצלות לא הייתה כנה אלא נועדה להציל את הקריירה שלו,אולי אני תמימה אבל אני כן ראיתי כנות . לעומתו בן כספית עיתונאי אינטיליגנטיומנוסה עשה פיאסקו שלם מכן התנצל לא התנצל והפעם הזו יותר מהכתבה הוא הצליח להרגיז אותי יש לו את כל האפשרות לתקן את מה שקלקל בכל במה אפשרית ,לאו דווקא במעריב או ב-YES. כי הוא כן גרם עוול ולא חשוב מה ג'קו אמר או לא אמר,אין ספק שהוא הרחיק לכת, אבל מה,הכבוד שלו והצדקנות שלו גברו על הצדק והוא לא מוכן להודות ששגה. אני לא מחרימה את בן כסםית פשוט לא מסוגלת לראות אותו מאותה זווית ראייה שראיתי אותו קודם כי אפשר להגיד שממש הערצתי אותו. אם קראת את הכתבה ברייטינג עלין הוא בחור שאני יכלה להזדהות איתו מבחינת רקע ואהבות משותפות:אהבת כלבים חתולים ,מדבר סיני,להקת כוורת ,האכפתיות הגדולה לארץ וכו" ממש מדברים אלי דווקא בגלל זה כל כך התאכזבתי ממנו

rifkin1

New member
שונית, אל תהיו כך כל נאיביים

אני אמנם מאמינה שההתנצלות היתה כנה (אלא אם כן הוא שחקן ממש ממש טוב) אבל קשה לי להאמין שהוא היה טורח להתנצל בכזה פריים טיים אם כל העולם לא היה מחרים אותו והקריירה שלו היתה בסכנה...

שונית 7

New member
נניח שכן אז מה רע להתנצל? ההתנצלות

הייתה כללית כלפי אנשים שאותם הכעיס ובמיוחד כלפי הןרים שכוליםלמרות שלא פגע בהם בכלל.מה רע בזה?

שונית 7

New member
ועוד משהו ריפ לצערי נאיביות כבר

מזמן לא נמנית עם תכונותי(את בטח יודעת שאני מהמבוגרות של הפורום) ואני אומרת לך שנעשה עוול גדול לבחור הזה ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת ולא מדובר רק בבן כספית. מבחינתי זה היה אירוע מכונן ולא רק בהקשר ג'קו אלא היווה בבואה מכוערת למתררחש בחברה הישראלית.

rifkin1

New member
חס וחלילה, אני לרגע

לא חושבת שאת נאיבית, לא לזה התכוונתי....בכלל בכלל לא!!! התכוונתי לכך שלא צריך להיות כל כך תמימים בקשר להתנצלות שלו בכלי התקשורת ואני מתכוונת לכולם. אני מסכימה איתך לחלוטין שמה שקרה כאן היה אירוע מכונן ויציאה מוגזמת מפרופורציות בצורה הכי מכוערת שיכולה להיות. אני אישית קוראת את הכתבות ב"שבע לילות" כל שישי ולא פעם נתקלתי בציטוטים הרבה הרבה יותר גרועים מאילו של ג'קו. לפני כמה שבועות התפרסמה כתבה על בנו של יובל בנאי(שיש לו להקה) שדיבר בלי סוף על סמים ופורנו. אה...וחשוב לציין פרט שולי: גם הוא לא עשה צבא!!! מישהוא החרים אותו? בן כספית יצא במאמר שקורא לו רפש והאשים אותו בחילולם של הנופלים בקרבות של מלחמת לבנון? לא! ואתם יודעים למה? מפני שהבן של יובל בנאי הוא הבן של יובל בנאי וג'קו אייזנברג הוא יוצא כוכב נולד...

קניה 1

New member
ויש עוד סיבה...

בתקופת כוכב נולד ג'קו היה הדבר הכי חם בארץ... אי אפשר היה לפתוח עיתון בלי לראות תמונה שלו ולקרוא עליו. וכשאתה ב"מעמד" כזה, כל מילה שלך ישר עושה רעש וכותרות (לדוגמא: נינט, שסיפרה שהיא חולמת לטייל עם יודה בחו"ל ןמייד כל המדינה געשה - "יודה ונינט עוזבים את הארץ"... ) לעומת זאת האלישע בנאי הזה כנראה לא ממש מעניין מישהו, ולכן הוא עדין יכול לקשקש כמה שבא לו בלי שזה יעורר הרבה רעש..

rifkin1

New member
את בהחלט צודקת קניה

לא חשבתי על זה... אבל זה עדיין מקומם אותי שבר רפאלי יכולה להשטמת מצה"ל בצורה הכי מכוערת וגלוי אבל עדיין לייצג אותנו ע"י משרד התיירות בחו"ל רק בגלל שהיא דוגמנית מצליחה שיוצאת עם ליאונרדו דיקפריו או שאריק ברמן יכול ללכלך על משינה בהופעת הבכורה שלו ולצאת מזה בידיים נקיות רק בגלל שהוא בוגר רימון...

שונית 7

New member
את יודעת ריפ אני מעריכה אותך

בסה"כ כולנו חושבות בפורום פחות או יותר אותו דבר אחרת לא היינו פהובהחלט מותר לך להתלבט ולהגיד שאת למשל רואה בבן כספית שני צדדים למרות שאחרות כועסות עליו או מחרימות אותו.אין פה מונופול על דיעות רק החלפת דיעות וזה גם טוב לפעמים להתווכח :זה מחדד את מה שצריך לחדד

שונית 7

New member
קניה../images/Emo13.gifאיך את מרגישה?חח לא ידעתי

אפילו שקוראים לו אלישע.העניין הוא שהוא כן בן של בנאי וזה כן היה עושה רעש גדול אם הכתבה והכותרת היו ערוכים בצורה יותר בולטשל 7ת כמו ש"השכילו" לעשות במקרה ג'קו.קודם כל הכותרת הזוועתית בשער של 7 ימים שממש לא בא לי לחזור עליך וכתבה מגמתית שברור מראש שהיא ערוכה רקמהברים הרעים שנאמרו ושעודדו אותו להגיד. אם את זוכרת את הויכוח שהיה בפורום אני אף פעם לא אמרתי שג'קו מושלם או מלאך אבל אין ספק שהוא הוכשל בציניות ועל זה אני מדברת.ד"א האלישע הזה אמר שהוא לא רצה להתגייס כדי לזין בחורות.ג'קו אמר שהוא פוחד ממנשק. מה נשמע לף יותר מרגיז???

rifkin1

New member
כמו שענת ווקסמן אמרה:

"ג'קו צריך להיות הבן של יונתן גפן בשביל להתטא בצורה כזו..."

rifkin1

New member
אני לא אומרת שיש רע בזה

צריך הרבה מאוד אומץ לעמוד בפני כזה פריים טיים ולהתנצל. אבל אני חוזרת ואומרת, שקשה לי להאמין שהוא היה עושה את זה אם הקיירה שלו לא היתה בסכנה...

למעלה