א"ט שוב. האם לדעתכם מוסיקאי פופרוק בארץ נולדי

califia

New member
א"ט שוב. האם לדעתכם מוסיקאי פופרוק בארץ נולדי

ם זקנים? או נהפכים לכאלה בשלב מוקדם של חייהם. ואם כן, למה?

califia

New member
כמעט כולם בהשוואה לנניח אנגליה או גרמניה.

או אפילו אמריקאיים לא מיינסטרימיים. רגע, אם טמפו הוא קריטריון, אפילו בריטני ושאר התואמות יותר צעירות ברוחן. רגע, ואין קשר בין עומק ואיכות לבין זיקנה. לא יודעת למה אני מתכוונת. אני ממלמלת מבעד לערפילי אינסומניה ודיכאון עונתי. הולכת לחפש מה אני צריכה לעזעזל. מרשמים מיותרים אלי. לא. כרטיס טיסה לדרום החם. אני כל הזמן בורחת בחורף לשמש, וזה עולה לי הון. אחרת מה היה לי לחפש בניו זילנד ודרום אפריקה ועוד גמה מקומות יקרים ומשעממים אחרי 25 שעות טיסה לכל כיוון. אם תקימו קומונת לסביות בסיני תודיעו לי. כל הקיץ הייתי קבורה בשבתות בבית, בוהה, לדעתי אפילו לא מול הטלויזיה או המחשב או הרמקולים. ויש לי גג יפה שלא יצאתי אליו כל הסתיו.בגג של של אבא של רונה אפשר לפחות לאכול הכל. גם לא צריך לטרוח לסחוב ולבשל. הממ מלוח מטוגן ותה מרווה.עכשיו נזכרתי.עכשיו כשיש גשם, ואני כידוע נמסה בגשם, אמא שלי נזכרת להציע לי טרמפ לאן שנפשי חפצה וגופי מצטרף.לסינמטק? אינדיק זיפת. אני רוצה את כספי חזרה עוד מהחורף הקודם. לעבור להוט? לשלם מכיסי יס מקס? לחפש vod באינטרנט באנגלית? יש משהו בארטה. אבל אין מבחר וזה בגרמנית.ואפילו לא עשיתי מנוי ללינץ' ולספיישלים של לינץ' וברגמן ואנטוניוני והמד"ב והיו עוד מלא.אגב, יש כאן במקרה עוד אנשים שרסלינג חייבו אותם על ספרים שלא רצו? אני מאגדת תביעה מרוכזת להשבת כספנו ושפיותנו. כנראה שצורפתית זו שפה שאינה ברת תרגום לעיברית. משהו כמו יפנית. או אינואיט. לפחות יש עכשיו קולנוע של דור הביניים בגרמניה. מישהו מצטרף? עומרוש? נעלמת לי. צהרי שבת עם מאסף מהגיהינום חזרה הביתה. רגע, יש רכבת אחת חזור. רק אחת. או שאני אטרטר את אימי היקרה בת ה60 4 פעמים כפ"ס ת"א. יש גשם ורוח בים? סרט בכפ"ס עם נערים בני 14 שהתחביב העיקרי בחייהם הוא להפליץ ולאכול הרים של פופקורן וקולה? לא, זוגות של כוסית וסטרייט מצוי שעסוקים בלחשוב על "לא לאכול, אסור לאכול, אוכל פויה, אוכל זה רע, אורגני, אני צריכה שום אורגני"ו"אם אני אלטף לה את הראש מספיק היא תרד לי בשרותים של הקולנוע כמו שעשינו בגיל 14?" בהתאמה. סתם, מנסה להבין מחשבות של סטרייטים. קלטתי נכון? או שזה קשור לילדים, מחשבות על ילדים, חיבה אהבה דאגה וכדומה? אגב, רונה באמת טום בוי? עד כמה? הצילו. אני לכודה. אני נמסה. אויר. שמש. חופש. מוסיקה לא מדכאת. אגב, אני עדיין חותרת להבין את מקור הסבל והייסורים בשירים של רונה, ואני לא מצליחה, על פניו, למראית עין, להבין. יש לה חיים מושלמים. לפחות לפי כל מה שהיחצני"ת המשעממת והעצלנית שלה מוציאה לתקשורת.תגווני קצת. לא למדנו שום דבר חדש על רונהל'ה בשנים האחרונות. היה פרט מעניין בראיון בלאישה שפספסתי?סאב טקסט כלשהו שפספסתי? היא שומרת את כל הוידויים המרגשים ליחצנ"ות של האלבומים המשעממים והכושלים לעתיד שלה? רגע, היא כבר יצאה מהארון, או מעולם לא היתה בו אם לדייק, מה עוד נשאר? בגלל זה ארונה ובביץ שומרות את זה עדיין בסוד? לי נשארו יבבות על מות הפסיפלורה והיסמין ועוד כמה וכמה. והשבלולים. כמה שבלולים אלוהים.יש כ"כ הרבה מהם שאני יכולה למכור אותם למסעדה הצרפתית שרונה תפתח כשהיא תצטרך עובדה נורמלית. והכנימות קמח. הכל מת לי. גווע. גוסס. מתיבש. מרקיב. לא יאומן כמה צער וסבל גננות נוי כתחביב יכולה לגרום. תבקשו מרונה המלצות לצמחים עמידים ומועילים. אני בינתיים אחפש חומר בנושא. תודה.

califia

New member
אגב, אתם חושבים שאני טוקבקיסט לטנט?

כדאי לעבור לווינט או נרג'? בהארץ מסננים מדי. ואני בכלל מעדיפה ג'רוזלם פוסט.

DeepThoughts

New member
אני אקח כדורי הרגעה ואנסה

לקרוא את מה שכתבת או מיי צריך להזמין כרטיס לכפר עזה?

למעלה