|א-ט-|
נחשו מה

|א-ט-|../images/Emo124.gif נחשו מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני משתחררת מחר!!!! מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר מחר! אז חוץ מזה שאני עושה פסיכומטרי, לכבוד חג הפסח אני יוצאת מעבדות לחירות (כמו שכתבתי בחתימה, רק שאתמול שיניתי אותה אז אני לא זוכרת כבר מה כתוב שם כרגע... לא משנה) ומעכשיו יהיה לי
אז זהו. הסתיים לו פרק בחיי. תהיו בריאים, אחים שלי! ותאחלו לי בהצלחה. טאשה

itstzar

New member
מזל טוף, , אה רגע, זה אומר שאת כבר

"קצינת ימי הולדת"???
בהצלחה בחיים האזרחיים, שחרור קל ונעים ונתראה באזרחות

HyperNovA

New member
רוצה להתחלף בפז"ם ? ../images/Emo3.gif

הייתי אומר שאני קצת מקנא... אבל בכל זאת הרבה מזל טוף !

|תרועת חצוצרות|מ-ז-ל ט-ו-ב טאשה!

|שורות של רקדנים| |תזמורת| |מארש צה"ל| |דגלנים| |הקריין השרמנטי מטקסי יום העצמאות| |בלונים| |הפתעות| |מתנות| איחולי חיים ארוכים ומאושרים כאזרחית טאשה יקירתי, כל הכבוד ששרדת עד כה.

Bufreak

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif!

וואו, להשתחרר בערב פסח. כמה סימבולי. וזה אפילו לא חלק מהדממה! מה שמצחיק הוא, שאני זוכר את יום הגיוס שלך כאירוע שהיה לפני כל כך הרבה זמן(בטח מדגדג לך את עצם הפז"ם עכשיו). אבל זה "סך הכל" היה לפני שנתיים(דרך אגב - הזכית כבר על עצם הפז"ם שלך? כי לא יזיק לי אם יהיה לי אותה). בכל מקרה, שיהיה לך רק טוב, וניפגש בש"ג של הבקו"ם! תחכי לי. נכון? נכון? דוד(נכון??).

ידעתי שתרצה אותה, אז שמרתי...

הנה היא:
(תעשה קופי פייסט...) ד"א, בדיוק היום גם נפגשתי ונפרדתי מחניכתי לשעבר, שעכשיו היא גם מפקדת לשעבר - הלא היא תהילה היקרה שלנו. אני מרשה לעצמי למסור לך ד"ש ממנה.

../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif../images/Emo42.gif

תודה רבה לכולם על האיחולים.... יום השיחרור עבר בשלום. היה מאוד כיף כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם... וזהו! פשוט לא להאמין, העניין הזה של "שירות צבאי" כבר מאחורי.. אפילו אין לי תעודת מילואים עקב "צמצום כוחות המילואים" (וזה ציטוט), מה שבעצם אומר, 'את באה מיחידה של פקידות כאלה פקאצות ופוסטמות שאין לנו מה לעשות איתן במילואים, אז שלום ולא להתראות'....

Esmena

New member
וזה מה שאת עושה עם החופש הזה?

לוקחת קורס מזורז בכתיבה יצירתית באוטומיקונים? טוב, נראה שבקורס הזה את עושה חיל:]בהצלחה בשאר תחומי החיים האזרחיים.והרבה הרבה הרבה מזל טוב: ]

atpaddict

New member
את קולטת ש...

בזמני שקלתי להיות חובל רק בגלל קפיטן סטיוארט ? כשראיתי שאין כל קשר בין צה"ל למציאות ויתרתי...

למעלה