|א-ט
טייפ|

|א-ט../images/Emo35.gifטייפ|

לא יודעת אם אתם נוהגים לפתוח כאן שרשורי אוף, ולמרות שמה שאני רוצה לכתוב בכלל לא אוף טופיק אלא בנושא של 30שניות, אני מרגישה ממש לא נעים לפתוח על זה הודעה חדשה אז אני זורמת על
.

**../images/Emo32.gif../images/Emo69.gif תמונות שלי עם הלהקה.D;../images/Emo125.gif

קישור לפוסט עם התמונות וקצת הסברים על מה שהיה שם במסיבת העיתונאים (לא יותר מידי, כי אנשים שם ממש רעים וזה יהיה לא כ"כ כיף לדבר על הכל. בהתחלה רציתי, אבל חזרתי בי חח).
אגב, חחחחח נכון שאמרתי לכם שנפלתי במדרגות ליד הלהקה שם? אז זה היה ממש מצחיק, כי נראה לי שאמה (או מישהי שקשורה איכשהו לג'ארד, אנערף. אני לא באמת מבינה מי העוזר שלי מי שם חחח) באה ועושה לי כזה "תזהרי!
" ואתם קולטים אותי כזה עושה לה (לאיודעת אם היא שמעה אפילו חחהח) "לאאאא, מה, זה היה בכוונה." בצורה הכי מטומטמת ולא קשורה שיש.
זה ממש הצחיק אותי העניין הזה חח.

וד"א

אני שמחה שיש עוד מישהי שמחבקת אותם באופן מלא חוץ ממני. אני תמיד רואה את זה אחר כך וממש מתפדחת מעצמי. אבל אני לא שולטת בזה

חהח שאנון ממש חמוד!../images/Emo125.gif

וגם טומו כמובן! ג'ארד די ברח בשנייה שהסתיימה מסיבת העיתונאים, ככה שלא יצא לי לדבר איתו ואני לא יודעת איך הוא. מה שכן, הוא לא נתן לטומו ושאנון לדבר בכלל בזמן מסיבת העיתונאים.
נראה לי שמעתי את שאנון פעמיים בכל החצי שעה הזו. פעם אחת צוחק, ופעם אחת אומר לי "שאלה טובה". וזהו. זהו! אפילו בשאלה שלי שהייתה אמורה להיות מופנת לכל אחד לבד (זו עם איזו להקה הם רוצים להיות בה) ג'ארד החליט בשביל שאנון וטומו. לא התעצבנתי מהעניין הזה או משהו, אבל זה היה ממש ממש מוזר.

RenanaD

New member
אמה ../images/Emo99.gif

אדיר! אם לא בבלוג, אולי תספרי לנו פה? או בפרטי? באמת מעניין אותנו לשמוע על החוויות שלך!

בפרטי בכיף, אם תבטיחי לא לספר.../images/Emo6.gif../images/Emo125.gif

בטח ובטח שלא לשאנון אם תראי אותו מתישהו אחרי הופעה או משהו.
כדי שאם הוא יבוא שוב לא יהיה לי פאדיחות איתו.

../images/Emo45.gif ממש מעניין אותי לשמוע.

שמעי זה מעניין! הווווו אמה
כזו נשמה טובה....

NoAmItA ChAn

New member
ג'ארד כתב עלינו בטוויטר

נראה לי XD סורי שאני מציפה. הוא כתב: Thanks!!! RT @DanaMichael9: @shannonleto THE BEST FUCKING NIGHT OF MY WHOLE LIFE! toda rabba! we love u! "ONE DAY MAYBE WE'LL MEET AGAIN" הלוואי ;_;

למעלה