|א-ט-/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

עדן גפן

New member
|א-ט-/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

שלום לכללל פורום פ.ט [ובלאקפילד] מצטערת, לא היה לי לאן לנצל``ש.. אז שרשרו אותי אם צריך.. יש לי שאלונת.. מדברים פה כבר רק על פ.ט כל הזמן, בלאקפילד נמוגו?:0 נראה שהבלאקפילדיות נשכחה בפורום.. כאילו היא בסוגריים.. כמו שכתבתי למעלה.. בגלל זה אני כמעט כבר לא פה.. בגלל שאני לא מוצאת עניין רב בלהקתכם הנסגדת.. [לא שאני סוגדת לבלאקפילד.. אני פשוט מעדיפה אותם..]. יאללה, בואו נעשה איזה שרשור בלאקפילדי=[ בסוף לא יהיה לי למה להכנס לפה!=[ ואני משום מה, אוהבת את הפורום הזה.. יש בפורום אוירה כיפית, אבל חסר בה חלק מהנושא..=0 טוב, זהו, חפרתי=] ביי

Pipe Dreamer

New member
כנראה שלא...

ואני יכול להבין. פורקיופיין להקה ותיקה יותר, מורכבת יותר, מגוונת יותר וגם היא הוציאה לאחרונה אלבום חדש, ככה שטבעי שעיקר הדיבורים יהיו עליה ולא על בלאקפילד (שאותי באופן אישי די משעממים). בכל מקרה, אם את רוצה להעלות נושא שקשור אליהם, תעלי, מה מונע ממך? הנה אני אפילו אתחיל איזה דיון קטן: מה דעתכם על הגרסה של בלאקפילד ל"סוף העולם" (במקור של אביב וברי)? דעתי - מבחינה אינסטרומנטלית, ממש אהבתי. הרבה יותר בועט, הרבה יותר רועש והרבה יותר חד, משרת נהדר את המסר של השיר, במיוחד עם הברייקים בבית האחרון. לגבי המילים, אני מעדיף את המילים המקוריות בעברית. מעניין איך ישמע שילוב בין הקלטת השירה המקורית עם הליווי של בלאקפילד.

עדן גפן

New member
סוף העולם../tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

זה באמת יהיה מעניין לשמוע את השיר כמו שאמרת.. אבל אם כבר גרסאות מועדפות, אז בעברית אקוסטית מהדיסק מחוץ לתחרות.. אביב מבצע את השיר מעולה בהופעות, מעניין לראות איך בלאקפילד יבצעו אותו.. חח סטיבן ישתטח על הרצפה? זה יכול להיות נחמד, אבל זה בטוח לא יקרה..>< חח..

עדן גפן

New member
חחח אני יודעת../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif|פיס|

אבל אביב ישתטח לבד? איזה חוסר נימוס מצד סטיבן, לא יפה
יצאתי מה זה מפגרת מהשרשור הזה

עדן גפן

New member
אה באמת?../images/Emo190.gif|פיס|

לא הייתי. העיבוד של בלאקפילד למנגינה באמת יפה.. ממש יפה..

דווקא היה פה לא מזמן שרשור על הקליפ החדש

של בלאקפילד. ואפילו הופענו בעמוד הראשי של תפוז (למקרה ולא שמתם לב) בתור 'פורום בלאקפילד'

handlessman

New member
פשששש יפה... ממש אהבתי

הצלחת לעשות את החיבור ממש טוב... אני יודע שיחסית לזה יש דברים הרבה יותר מסובכים, אבל בשבילי גם זה משהו... יש לי כל מיני תוכנות לעריכת אודיו שבחלק מהן אני בקושי משתמש, ואם כן אז רק בשביל להקליט טראקים בצורה חובבנית, או לעשות Fade out למשהו. הקשבתי לשתי הגירסאות בעברית ואנגלית אבל לא הצלחתי לזכור אם יש ממש הבדלים בין השירים חוץ מהשפה, אני כמעט בטוח שפשוט לקחו את המוזיקה מהשיר בעברית והלבישו עליה את השירה באנגלית, אז אם זה כך אז אני מניח שזה לא כזה עסק מסובך. רק קצת לפני הסוף, כששוב חוזרת העברית, מבחינים שזה לא נוצר ככה, יש מן קטיעה או מעבר חד כזה. אה, והסוף עם השילוב של שתי השפות גם נחמד. יש עוד מיקסים שהכנת???? מצטער על המגילה, מלחמת החפירות עלתה לי לראש... (למרות שרק היום התחלתי ללמוד)

InnocenceLost

New member
תודה :)

את של קלאודי שמעתי, ולא ממש אהבתי.. כי אני פשוט מתעבת את הגירסא האנגלית לשיר ואפידמיק אני אוהבת את 2 הגירסאות , חבל שהלך :(

Benn Is Kane

New member
להגיד את הדיעה שלי עליהם?

הם פשוט לא מעניינים. עם כל הכבוד, זה הפרויט הכי לא מעניין של סטיבן ווילסון... מוזיקה מאוד פשוטה, ומאוד אביב-גפנית. סטיבן פשוט לא בנוי למיין סטרים. כשהאלבום יצא, היה עניין מסויים, וזה ברור. ברגע שהאלבום של PTREE יצא, כל הפוקוס עבר אליהם (ובצדק, יש לומר). כמו שמישהו כתב פה כבר, PTREE להקה ותיקה יותר ומבוססת יותר, ולכן יש יותר נושאים לדבר עליהם (למעותם בלאקפילד, ישש להם רק 2 אלבומים, שאין הרבה מה לדון עליהם מעבר למה שכבר דנו בעבר). אבל כמו שאמרו, את מוזמנת להעלות דיונים על בלאקפילד... אני בטוח שתהייה היענות.

למעלה