|א-ט|//timg.co.il/f/Emo124.gifגידי, הכל בסדר?

|א-ט|//timg.co.il/f/Emo124.gifגידי, הכל בסדר?

נראה לי שכבר יום שני בבוקר אצלך.
יש לך עדיין משרה?
ר' המחלקה אמר לך בוקר טוב?

deathcaster

New member
איך אתה רוצה שהוא יענה לך?

הוא גם לא ענה לי בפייסבוק

פיטרו אותו ואין לו מחשב לענות לך מהעבודה... כי אין לו כבר עבודה..

באמת.. תחשוב קצת!!! :-P:

Gidi Shemer

New member
אני אענה בשתי נקודות

1. כמו שכולנו ידענו, שום דבר לא נשלח ומדובר כרגיל בפנטזיות. צירפתי בשרשור שלמטה תמונה של הדוא"ל של ראש המחלקה שלי אם למישהו היה עוד איזה ספק קל שבקלים (לא שאם היה מכתב זה היה מערער את מעמדי).

2. כמו שראש המחלקה שלי כתב (ראה בצילום) לבחורה יש בעיות. אני מציע לכבוד הפורום פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה. מבחינתי האישית יש לי את כל הנתונים ואני כבר אראה אם אני מתקדם עם זה מבחינה משפטית (עורכי הדין של האוניברסיטה זיהו 6 מקרים ברורים של לשון הרע מבלי להתאמץ). בכל מקרה, אני מתייחס לבחורה כמו שאני מתייחס ל"הנה מוטלות". הבעיות הן אמנם לא בדיוק אותן בעיות, אבל גם לא שונות לגמרי.

בכל זאת, כדי שנמשיך עם מדע, הבה פשוט נתעלם ונתעסק עם אנשים בריאים ותורמים.

deathcaster

New member
ורק כדי לחזק את דברי גידי

לא שהם צריכים חיזוק...

אבל היום קיבלתי המון אימיילים וטלפונים משום מה...
אפילו צה"ל התקשר אליי לוודא שאני לא בחו"ל בחגים וגם חיכה לי מכתב ממנו בדואר :-/

אבל... אף טלפון ואף אימייל לא היו מהמנחה שלי ולא מדיקאן הפקולטה... למרות שהם "קיבלו יותר מהודעה אחת" על "מעלליי" ברשת.

הופתעתי מאוד שלא פנו אליי..

פולספגן

New member
סבלנות לא קונים בשום חנות

ככה מלמדים ילדים ואין כמוכ/ם ראוי/ים ללימוד הזה.

קומרן

New member
מזכיר נבואות הזעם של 2012

מכל מיקרה, אני בטוח שבנקודת זמן עתידית , גידי יפרד ממשרתו הנוכחית והקשר בין המנחה לחבר מלמעלה יתנתק...

ועד שזה יקרה: גידי יוכל להבחין שה"בוקר טוב" של הבוס שלו - למרות שמרגיש ונשמע בדיוק כמו "בוקר טוב" רגיל ואותנטי הוא לא יותר מצביעות אמריקאית טיפוסית והחבר מלמעלה יוכל להבחין כי שיחותיו עם המנחה , למרות שישמעו וירגישו בדיוק אותו דבר - הן יהיו עמוסות בצביעות ישראלית טיפוסית. (על פי מילון "פולספגן" 2012)

וכשזה יקרה - זה יקרה בגלל המכתב של ה"פולס".

אז סבלנות ילדים - פולספגן עוד תיצחק אחרונה

squalus

New member
בעסה

עכשיו תצטרך צו שופט בשביל לגלות את ה-I.P. שלה ואת שמה.
קצת כאב ראש, אבל בשביל 300,000 ש"ח זה משתלם.

למעלה