א יידישע חכמה ספר של סיפורים קצרים ביידיש. מישהו שמע על הספר? איפה אפשר להשיג אותו? א שיינעם דאנק
ס סיגמה535 New member 4/1/06 #1 א יידישע חכמה ספר של סיפורים קצרים ביידיש. מישהו שמע על הספר? איפה אפשר להשיג אותו? א שיינעם דאנק
ח חייםלוי Member מנהל 4/1/06 #2 אתה מתכוון לספר הזה? אידישע חכמה און פקחות :מעשיות פון קלוגע עצות און כיטרע תחבולות פון ... די גדולי ישראל אין אלע תקופות? הספר הזה יצא ברוקלין נ.י : ב. שארף תשס"ה.
אתה מתכוון לספר הזה? אידישע חכמה און פקחות :מעשיות פון קלוגע עצות און כיטרע תחבולות פון ... די גדולי ישראל אין אלע תקופות? הספר הזה יצא ברוקלין נ.י : ב. שארף תשס"ה.
ס סיגמה535 New member 4/1/06 #3 לא נראה לי. הספר עליו אני מדבר ראה אור בתחילת שנות השמוים (בגלל זה אני יודע עליו כ"כ מעט - הייתי אז ילד קטן). כל מה שאני יודע הוא שם הספר, ושהוא ספר לבן... אני זוכר גם את הסיפור הראשון בספר, אם זה עוזר.
לא נראה לי. הספר עליו אני מדבר ראה אור בתחילת שנות השמוים (בגלל זה אני יודע עליו כ"כ מעט - הייתי אז ילד קטן). כל מה שאני יודע הוא שם הספר, ושהוא ספר לבן... אני זוכר גם את הסיפור הראשון בספר, אם זה עוזר.