א י ך

א י ך ../images/Emo14.gif

איך...איך מפסיקים לאהוב...? למה...למה זה כואב לי עכשיו כ"כ...? שבוע עבר מאז נפרדנו. מאז החלטת לזרוק את הכל לזבל. וגם אותי עם היחס המשפיל שלך אליי לאחר שנתיים שטופות אהבה שבהן נתתי לך הכל. אז למה לעזעזל אני כ"כ מתגעגעת אליך? למה?! למרות כל מה שעשית לי, למרות שפגעת בי אני אוהבת אותך כ"כ...מתגעגעת אליך...חולמת עליך בלילות... כ"כ הרבה שאלות...שאין לאף אחד תשובות עבורי. איך אתה חי עם עצמך ?! איך... רק לפני שבוע אמרת שאתה אוהב אותי...רק לפני חודש...אמרת שאני ואתה זה לנצח... רק לפני חודשיים שלחת לי זר פרחים הביתה לכבוד השנתיים שלנו.. ואני הבטחתי שאחכה לך גם חצי שנה אם אצטרך... אז למה...למה סטרת לי בפנים אחרי כל מה שנתתי לך... ולמה כ"כ כואב לי עכשיו ?! ולמה אני לא יכולה לשנוא אותך כמו שכולם אומרים לי ?! למה...! הגרון חונק...והדמעות כ"כ מלוחות ורטובות.... ואני נותרתי שבורה, הרוסה וכואבת. ואתה... אתה אותו הילד שלא ראיתי במשך השנתיים הללו. ואתה... פשוט אתה. ילד שבחר לא להתמודד. אלוהים...מתי יגיע האושר...? מתי..? למה מגיע לי לעבור שבועיים של גיהנום..? כי אהבתי יותר מידי..? כי נתתי יותר מידי..? כי השקעתי..? אני לא מבקשת הרבה. רק אושר. רק אושר. השוטרת.

תגידי

את שואלת כדי לקבל תשובות או שאת שואלת כדי להתלונן? כי מהטון שכתבת זה יותר נראה לי האפשרות השניה.. אבל כן אתן לך הצצה כדי לראות אם את פתוחה לזה או שאת סתם הולכת להתווכח ולהצדיק. 1. את לא אמורה להפסיק לאהוב, את יכולה להפסיק קשר עם מישהו ועדיין לאהוב אותו. אני אוהב את כל החברות שהיו לי איי פעם, זה שזה נגמר לא אומר שאני לא חשוב שהן בחורות מדהימות. 2. אושר לא מגיע לעולם, לאושר לא מחכים, אושר יוצרים! אם את מתכוונת לחכות לו ולהמשיך לרקוע ברגליים עד שזה יקרה, את תרקעי ברגליים עד יום מותך. את תמצאי את האושר ברגע שהוא יהיה בין אם יש לך בן זוג ןבין אם לא. 3. את צפויה לעבור חיים של גהנום עלי אדמות אם את עומדת להמשיך להתנות את כל מה שהכי חשוב לך בחיים כמו אושר ואהבה בבן אדם אחר. יש דרכים אחרות לחיות את החיים מהשטויות שהתרבות והסביבה דחפה לך ולי למוח.. וזה באמת שטויות! כמה הטכניקות האלה הצליחו לך עד היום? לדעתך מישהו עלי אדמות "מוצא" את האושר? אין חיה כזאת. זהו..

גריני

New member
תגיד....

אתה חושב שאתה יכול לנסח מחדש את הרעיונות שלך (שעניינית - אני מסכימה איתם!) - בצורה קצת יותר אהמממ... ערבה לאוזן?.... כותבת מישהי מתוך כאב... שופכת את ליבה... מחפשת כאן קצת חום, איזה מסג' קטן ללב הכואב שלה.... ואז מגיע מישהו ומוסיף על כאבה - בנזיפות... אז שוב, לגופו של עניין, אני מזדהה עם תשובותיך, אבל קצת רגישות, בנאדם...

אני באמת מעט המומה מהתגובה...

לא לזה ציפיתי. חשבתי שזהו פורום תומך ומייעץ.. התאכזבתי. וחבל.

גריני

New member
מצטערת שלא הספקתי...

להגיב לך, בצורה שונה, ומקווה שבכל זאת, תראי את ההודעה הזאת. את כותבת מתוך כאב גדול, ואני מבינה אותך... אהבה נכזבת זו אחת מהחוויות הקשות ביותר שלנו, וכשמצטרף אליה גם יחס משפיל ומזלזל - אח...זה כואב!!! האמת היא שאני לא חושבת שיש כרגע מילים שיכולות לעזור לך... מתוך הנסיון שלי - הזמן עושה את שלו, ומה שנראה כרגע כ"סוף העולם", כמקום הנמוך ביותר שאפשר להגיע אליו, כמצב של אומללות נוראית - במשך הזמן - הרגש מתקהה, נעשה פחות ופחות כואב... עד שיום אחד - אפילו מחייכים... כל מה שאני יכולה להציע לך כרגע, זה להמשיך ולמצוא דרכים להוציא החוצה את הכאב שלך, לפנק את עצמך עד כמה שאת יכולה - היזכרי בדברים "קטנים" שעושים לך כיף - ועשי אותם. כשהכאב יוחלש ותהיי מסוגלת להסתכל אחורנית ולהתחיל ללמוד משהו ממערכת היחסים הזאת, ניתן יהיה בהחלט לעזור לך, להראות לך דרכים אחרות... להציע לך הצעות... אבל כל זה מוקדם כרגע מבחינתך. כרגע אני יכולה, לצערי, להציע לך רק
ולהבטיח לך - שהזמן ירפא את הפצעים. מאחלת לך רפואה שלימה!

רויהלה

New member
שוטרת יקרה!

מצטרפת לגריני,,, הNן הוא התרופה עיקרית,,, תרימי את ראשך ותמשיכי קדימה,,, ואולי תנסי ללמוד את השיעור מהפרדיה הזו... שולחת לך
ו

למעלה