א י כ ססס ! ! ! ! !

גיא GUY

New member
א י כ ססס ! ! ! ! !

נכנסתי לכאן בטעות, דרך הודעות נבחרות ?!. ופשוט קיבלתי בחילה.... בעעע.... לא ידעתי שיש בארץ כזה גועל... אז אני עף מכאן... בעעע....... ושוב איכס....

colourful

New member
גיא שלום לך

בוא תסביר, תפרט, מה כל כך מגעיל ומפחיד אותך?

אבא גאה

New member
איכס דיון! ../images/Emo118.gif

רצתי מיד לבדוק בכרטיס האישי של גיאGUY ידידינו מכאן וגיליתי שכמה דקות אחרי שכתב אצלנו את הודעת ה "איכס" שלו, כתב הודעה בפורום מתנדבים שבה הוא מחפש מתנדבים לחלוקת ארוחה חמה לרעבים באזור אשדוד. וזה עשה לי רע! כאילו זה היה יותר בסדר אם הייתי נכנס לכרטיס האישי ומוצא שם איזה אידיוט שרק משתלח בכל פורום אליו הוא נכנס. אבל לא - מצאתי מישהו שאיכפת לו מא/נשים אחרים ומנסה לעזור להם בחלוקת ארוחה חמה. למה זה מפריע לי? לא יודע! הרי אני בטוח שרבים מהמתנדבים (ע"ע חרדים נאמר) למען הקהילה יהיו שמחים לבלום את השמחה שלנו... ועדיין זה מפריע לי.... ולכן אני פותח לדיון - האם קל לנו יותר לקבל הומופוביה מא/נשים שקל לנו לשנוא? וגם הייתי רוצה שגיא יבוא ויסביר מה באמת מגעיל אותו כ"כ. (אז תשלחו לו מסר שיבוא לדון איתנו, GRAVEL עלי!)

בבדאי ש

הרבה יותר קל לי לקבל הומופוביה מאנשים שאני ממילא לא מעריכה אותם... בעצם הניסוח הזה לא מדוייק כל התבטאות של הומופוביה מעציבה אותי, כי אני תמיד מופתעת מחדש מעוצמות השנאה שיש באנשים ככה שזה אף פעם לא "קל" לי לקבל התבטאות הומופובית אבל ברגע שמקור ההומופוביה הוא מישהו ש"ציפיתי ממנו ליותר" אזי מתווסף לעצב גם ייאוש - כי אם אנשים שהם דומים לי (חילונים, "ליברליים") עדיין נגועים בהומופוביה - מצבנו לא מזהיר יצאה לי הודעה מדכאת משהו

colourful

New member
מסכימה, אבל מצד שני

לא עולה בכם המחשבה שאפשר לתקן אותם יותר בקלות? ושורה של נישוקים להפגת הדיכאון
לשבלוליתיק שלי

אבא גאה

New member
ומה עם הדיכאון שלי?

אני לא מבין כמה הומו צריך לסחוט בכדי לקבל נשיקה מלסבית?

colourful

New member
לא הספיקה לך

הנשיקה של אישתי משבוע שעבר? הנשיקות שלה מחזיקות מעמד מלא זמן. (לא דוהות, לא מתקמטות, חודש אחריות) תבדוק.

אנשים כמו גיא לא מפריעים לי בכלל

גם אם הם טובים לאנשים אחרים בדרך כלל אלו אנשים שיש להם בעיה בקבלה. הם מזהים משהו מעצמם בתוך זה וזה מה שמגעיל אותם.כי תגובה כזאת לא אדישה חייבת לבוא מתוך תוכו. זה פשוט מדבר אליו. האדישים לעומת זאת יותר יפריעו כי לא יהיה אכפת להם מה אני עושה . אבל אם ראש עירית ירושלים(לדוגמה) יפעל נגדי זה ממש לא יפריע להם והם ימשיכו לא ללכת להצביע.

אבא גאה

New member
אולי זה נובע מחינוך?

הרבה זמן אני חושד בעצמנו שכל פעם כשבא מישהו שאומר "איכס" על הומואים אנחנו אומרים :"אהאה - בטוח הומו".... זה בטח הדבר הכי מעליב שאנחנו אומרים לו לזה שמצהיר "איכסה" אבל האם אנחנו גם נהנים לומר לו "אתה הומו"???? אני מנסה לחשוב אם ייתכן ששנאה כזו או גועל כזה יכולים לנבוע גם מחינוך קלוקל ואני חייב לציין שנראה לי ש-כן! הרי יש א/נשים ששונאים יהודים באמת ובתמים - למרות שמעולם לא דיברו עם יהודי יש א/נשים ששונאים / נגעלים מכושים. יש מי ששונא ערבים למרות שמעולם לא היה לו חבר ערבי... ואני מדבר על שנאה אמיתית......לא ייתכן שזה בגלל שאותו שונא מזהה בעצמו ערבי/כושי/יהודי....! זה פשוט חינוך קלוקל שהושרש היטב בליבו של ה"שונא". לא יכול להיות שונא/נגעל מהומואים כזה? מה אומרותים?

נכון יכול להיות

אבל זה עדיין נובע מפחד מהשונה . האמת ציפיתי לתגובה שלך כי גם אני חושבת שלפעמים אנחנו סתם מפילים עליהם. ויכול להיות שהוא לא הומו אבל הוא מפחד ממשהו שהוא לא סדנטרטי. ולכן זה בא מאיזה בעית אי סטנדרטיות פנימית. וכבר אמרו חז"ל הפוסל במומו פוסל(ומי אנחנו שנתווכח איתם )

גיא GUY

New member
תגיד משהו

יש לך רשות לחשוף עלי פרטים שיש גישה אליהם רק למנהלים ???????? אני רק רוצה לדעת, כי לדעתי זה אסור, ואם זה מותר אז תגיד לי, ואני מפסיק מיד לכתוב בפורומים ....... תודה !

טרודי

New member
לא רק מנהלים יודעים

כל אחד שיקליק על השם שלך יראה את הכרטיס האישי שלך, ושם כתובים הפורומים שאתה משתתף בהם וההודעות האחרונות שלך בכולם.

גיא GUY

New member
ה ב ה ר ה ! ! ! !

אז ככה... אני לא מתכוון להכנס לדיון, אבל רק רציתי להבהיר שבהנחה שאתם יהודים, אני לא שונא אף אחד מכם, ממש לא, אני אפילו משתדל לאהוב אותכם... מה שהגעיל אותי זה המעשה שאתם עושים, בהתנהגות שלכם ובחינוך הילדים. אבל אותכם עצמכם אני לא שונא, כמו שניסו לומר כאן..... ואני גם יודע שאני לא יכול לשנות אותכם, אז רק הבעתי את דעתי ואני חושב שזאת זכותי........ תודה.

למעלה