א כיפה מיט ציצקעס צוזאמען

ora11

New member
נעם נעם שובב ../images/Emo3.gif

היום בידיעות אחרונות מילון חדש לברכות וקללות ביידיש. מנסה להעביר בסורק את הכתבה ולא מצליחה. איך אוט גיווראן ואטאמט.

ora11

New member
חיים לוי ערב טוב../images/Emo53.gif

איך אני שולחת כתבמ מהסורק? אני מניחה שאתה יכול להנחות אותי. תודה

חייםלוי

Member
מנהל
אם את רוצה לסרוק את הכתבה מידיעות

ולעלות לכאן הרי שזה אסור עפ"י חוקי זכויות יוצרים. אם באופן כללי הרי סורקים משהו ושומרים בפורמט jpg בגודל שאינו עולה על 250 קילובייט. את הקובץ השמור ניתן להעלות ע"י כך שכותבים את הנתיב המדויק של הקובץ בתיבת browse הנמצאת למטה ושולחים.

ora11

New member
../images/Emo51.gifחיים ולא ידעתי שזה אסור|סביון

תמונות שלי היצלחתי לסרוק ולשלוח. למדתי ממך משהו

juddy

New member
ווער נישט פארטאמט

אל יאוש...המשיכי לנסות ואם תצליחי ...תידעי את הפורום... אני קניתי היום 2 ספרים של גורי ופשוט....מתמוגגת מנחת.... בינתיים.... איחולי הצלחה. התוכן של הקללות....מגניב לאללה.... לא מפסיקה לצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וגוררת אחרים לצחוק גם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שארעלע

New member
../images/Emo63.gifאין מה לנסות הזמנתי ב-ibook

גורי ליטאי, והבדיחות האלה רצו אצלי בבית הליטאי התגלגלתי מצחוק מקריאת התקצירים . אין ספק שמתוך הצחוק יעלו הרבה דמעות דמעות של זכרון, של אמא ושל זמנים אחרים

juddy

New member
קניתי 2 ספרים של גורי

לא התאפקתי וקניתי היום את ספר הקללות...ואת ספר הניבים. כל היום אני צוחקתתתתתתתתתתתתתתתת, או יותר נכון " איך קאטצ'ע זאך פון געלכטער" היו חסרות לי כל הבדיחות וקללות שהן כל כך מצחיקות....התגעגעתי אליהן מבלילהכירן... בזמנו אמרתי שארשום פתגמי חכמה של אמי...ולדאבוני הרב לא הספקתי ללקט הרבה..אבל כל פתגם הוא פנינה...מענין אם הם מופיעים במקום כלשהו. אגב..ראיתי באתר שיש מערכונים של דז'יגאן ...יש לי את הקלטת וידיאו ויש לי עוד אחת יחד עם שומאכער. ג'ודי

juddy

New member
די וואונדערבארע ביכער

אנא, אני רוצה להחליף איתך חוויות על הספרים הללו.... האם יצא לך לעיין בהם? אני מתתי מצחוק מכל מיני קללות....העסיסיות שבשפה הזו ממש מענגת.

juddy

New member
א כשר'ע טאכטער

אהבתי את התמונה שצירפת....בת ממש כ ש ר ה למהדרין....גם כיפות.. גם נרות שבת...מה עוד צריך??

juddy

New member
א כשר'ע טאכטער

מזל טוב....א שיינע זאך....זאך באקענען מי אזא טייערע אידישע מיידאלע... אויך ציצקעס...אויך יארמוקעס....ליכט אויף שבת.... נאך א ביסאלע...וועט אויך דער משיח אנקומען....חחחחחחחחחחח

למעלה