א-ל-ו-ה-י-ם

א-ל-ו-ה-י-ם

יש בן אדם. פגשתי אותו דרך האינטרנט. אנחנו מדברים כבר מלא זמן... בכל מקרה... הוא משגע אותי... הוא חכם, מצחיק, מעניין... והוא שונא את עצמו, את החיים שלו... כל כך מעצבן אותי לראות אותו כל כך מתוסכל... וכשאני מנסה לעזור לו, הוא מתחיל לקטול בציניות! זה בכלל משגע אותי... בן אדם מנסה לעזור, וככה הוא מגיב? והוא מזכיר לי את עצמי כל כך, וכל כך הייתי רוצה לשמוע פעם אחת שהוא יגיד ש"הכל טוב" כששואלים מה המצב... נמאס לי. נמאס לי מכל החיים הדפוקים שלו, שהוא דופק עוד יותר. מצטער אם אני לא ברור או סתם טרחן... הרגשתי צורח לשפוך את הלב איפשהו... כאן זה כמו קבוצת תמיכה
מר מומין שמתגעגע לגשם

inbale

New member
נפגשנו פעם?../images/Emo8.gif

טוב אתה בטוח לא מדבר עליי אבל זה בערך מה שקורה איתי לאחרונה ואני יכולה להגיד שיש תקופות בחיים שככה אנחנו, קצת שונאים את עצמינו וקצת שונאים את החיים ומגיבים בציניות ובתוקפנות. אם היית מכיר אותי בחיים הלא ויטרטואלים שלי היית נדהם מהשקט הנפשי שלי והשלווה שאני מקרינה ואילו כאן ברשת אני האדם הכי סוער שהכרת. מצבי הרוח שלי הם כמו רכבת הרים בלונה פארק. אז קודם כל כאן המקום בשביל להרגיש ולהביע רגשות ואם זה מה שהוא מרגיש תן לו לבטא את עצמו ומעבר לזה - תן לו תמיכה. זה כל מה שצריך בעולם הוירטואלי - תמיכה ואוזן קשבת. ודרך אגב יש לי כאן הרבה גשם בשבילך ...אתה מוזמן לקחת אותו ממני.

יובל16

New member
גרום לו לאהוב את עצמו!

פשוט תגיד לו כל מה שאתה אוהב בו. ותישאל אותו למה הוא עצוב. ואיך אפשר לעזור. ואם הוא אומר שאי אפשר לעזור אז תגיד לו שזה לא נכון ותמשיך לשאול. וכל הזמן תגיד לו שהוא בנאדם מדהים. יש כאלה שזה עוזר להם. כאילו, אני ממש לא אוהב את עצמי וידידה שלי חושבת שאני ממש ועה אז היא כל הזמן מנסה לשפר את מצב הרוח. זה לא ממש עוזר, אבל לפחות אני יודע שלמישהו אכפת! אז פשוט תגרום לו לחייך. ויש הרבה דרכים לגרום לבנאדם לחייך!!! תאמין לי! תגרום לו לאהוב את עצמו. אז הוא יאהב את הסביבה.

MARMELAD

New member
מומיני.... אחי הקטן....

תשמע מה אחיך חושב.. שיש כל כך הרבה מתוסבכים בעולם.. זה בלתי אפשרי לתקן את כל העולם. אפשר וכדאי לנסות. אפשר לדחוף את השיחה רק לנושאים חיוביים. אפשר להפסיק לשאול מה שלומו, למשל, ולהתחיל את השיחה ב"ראית הכי גאים שיש?" או "מה אתה אומר על בראד פיט..?" אפשר להמשיך ללבן את השינאה העצמית שלו וההערכה העצמית הירודה שלו, ואפשר גם להסביר לבחור, שכל עוד הוא לא ירצה לעזור לעצמו הוא ישאר תמיד מסכן. איך שהוא יתנהג - ככה יתנהגו אליו. תן לו טיפ ממני. שיקום כל בוקר ויחייך בכוח לראי. ואח"כ יחייך בכוח לאנשים שהוא פוגש. וכל חיוף שהוא יקבל בחזרה ייתן לו קצת יותר אנרגיות חיוביות. ובסוף החיוך כבר לא יהיה בכוח אלא אמיתי. עוד טיפים שיעשו את החיים שלו טובים יותר: לתת לקבצנים ברחוב נדבות. לקנות לעצמו מתנות כיפיות. ללבוש בגדים שהוא אוהב. לשתות קפוצ´ינו עם המון קצפת באמצע שינקין. סתם, בלי סיבה. ללכת לרקוד במועדון. לשמוע דיסק של קיילי מינו. לראות קומדיות בטלויזיה. לקרוא את כל הארי פוטר. לשבת במרפסת ולצייר עננים. אלה דברים נורא מטופשים. הם לא ישנו לו את החיים מקצה לקצה. אבל אם הוא יעשה אותם, הוא יהיה קצת יותר קליל, קצת יותר נינוח, קצת יותר מחוייך, ויהיה לו קצת יותר טוב. אבל הוא חייב, חייב לרצות שינוי. תעדכן.

לירוי25

New member
הדרך הכי טובה לדעתי

היא מן הסתם ההתקפה. בפעם הבאה שהבחור מתחיל ליילל על כמה הוא מסכן, במקום ללטף אותו ברוך, תן לו שטיפה עצבנית על כמה נמאס לך מהמסכנות שלו, מהרחמים העצמים שלו ועל כך שהוא מבזבז לך זמן יקר בקיטורים! תוסיף שהוא בן אדם נפלא ואיכותי ואם הוא מתקשה לראות את זה אז לך אין סבלנות להראות לו את זה בכל פעם! חאלס!! שיתבגר כבר!! נשמע מרתיע? זה עובד פצצות!! יש אנשים שלא מצליחים להכנס לפרופורציות נכונות בלי סטירת לחי טובה.

למעלה