א ל י מ ו ת

Master Stav

New member
זו דעתך והיא לגטימית

בדיוק כמו דעתי שלי ..... הגינוי הוא לא משהו שאני לקוח לראש חוצות ומפרסם את שמו תמונתו וצולב אותו בכיכר העיר ככל הדוע לי משטרת המחשבת לא עובדת וכן אני מגנה אלימות שננקטת כנגד ילדים ושוב זו דרכי אין בה בכדי להשליך על איש אלא חד משמעית רק עלי ....ירצו לקבל כביקורת את הגינוי ולעשות מעשה אשמח לא ירצו זו דרכם , באם תתרחש בנוחכותי סביר להניח שיהיה לי קשה מאד שלא להתערב אבל ....כאמור ...כל אחד דעתו כל שכן דרכו

MrCheff

New member
לא לקחתי אישית, והכל זאת...

מה אם הילד החמוד והשובב שלך בן השנתיים, לוקח מזלג/מסמר/קיסם (תבחר אתה) ומחליט לראות מה קורה שמכניסים אותו לחורים האלו שנמצאים בקיר (שקע חשמל בשבילך). אתה נמצא במטבח והוא בסלון. אתה רואה אותו מרחוק, מה תעשה? סביר להניח שתרוץ אליו תוך צעקה ותיקח אותו משם בכוח... תאמין לי שהוא יבהל לא פחות מאם תיתן לו מכה קטנה על היד, ואפילו יותר מזה.. מבחינתו זו אותו דבר... נקטת באלימות...

Master Stav

New member
כן ולא ....

שונא את התשובות האלו כי יש בהם מסוג הדו משמעות ( התשובה שלי...) כן אני ארים את הקול ....לא לא אמשוך אותו בכוח, יכול לספר שקרה כבר ובכל זאת הצלחתי איכשהו ( אני מדמה עצמי לסופרמן/וומן בענינים האלו ) הרמת הקול תבהיל אותו אבל ההגעה שלי אליו כל שכן הפרצוף שפת הגוף והחיבוק הגדול שהיא יקבל תוך כדי שאני חוזר על מילים כמו אסור,חם,מסוכן,אוי ואבוי ( עובד בגילאים האלו) יהוו מבחינת הילד טראומה פחותה ממכה על היד שמהווה הכל חוץ מחינוך אלא פשוט עלבון ....הילד לא מבין שהמעשה שעשה לא טוב מכה על היד אומרת לו שהוא לא טוב לא המעשה וכן קשה להסביר אבל ...לטעמי עם דגש על טעמי לפי דעתי ועל פי דרכי אין להכות ילד בשום גיל גם לא מכת סימון ויש למצוא ולמצות את כול הדרכים בכדי להסביר לו

MrCheff

New member
יכול להיות שזו הדרך

למזלי עוד לא נתקלתי בסיטוציה כזו. הבת שלי מאוד חכמה, ומספיק שאנחנו אומרים לה פעם אחת-פעמיים שאסור משהו, היא לא חוזרת לעשות את הדבר הזה.

גרי רשף

New member
לא ברור לי מה המסר שלך

כל עוד המסר הוא שילדים לא מחנכים באלימות- אני איתך, ואפילו מעריך את יכולת ההכלה וההבלגה שאתה מקבל על עצמך. אינני יודע אם כל אחד מסוגל לכך ויכול להיות שתיאורטית יש כל מיני נסיבות קיצוניות שבהן - לך תדע מה תעשה, אבל כעקרון כל הכבוד, וזאת הדרך. אלא שהנקודה שהעלית בהודעת הפתיחה הייתה מה לעשות כשבת הזוג נוקטת באלימות - ולו סימלית - כלפי ילדיכם, והנה אתה רומז מה תעשה.. נו מה- תכה את אישתך? תלך לגן או לבית הספר ותכניס מכות לילד שפגע בבנך? תלך מכות עם השכן? זה מטריד מאוד מכיוון שמי שמתעקש שיש מקרים קיצוניים בהם צריך להכות את הילדים - אני סמוך ובטוח שהוא ימצא את המקרים האלה ויכה אותם דרך שיגרה; ומי שמראש רומז שהוא ישתמש באלימות כלפי מי שיפגע בילדיו - חזקה עליו שימצא את ההזדמנות לכך..

Master Stav

New member
אנסה לבאר את שכתבתי ...

את בת הזוג המכה ....ובכן אני מתגרש ממנה ..... המכות היו רק הדובדבן בקצפת הירידה מהפסים שלה אבל לא זה המקום לפתוח זאת ובאופםן כללי אני לא מעוניין כרגע להסבר נוסף הנדון לגבי מכותל עם ילדים אחרים אני לא אתערב פיזית אך בהחלט אשוחח עם הגורמים הרלוונטים בבית הזפר כל שכן עם הוריו והיה ומבוגר יכה את ילדי ....חזקה עלי שאנסה למ צות עימו את הדין בצורה חוקית והיה וזה לא יצליח או אז ....ובכן בוא נניח לזה אבל כן לא יכו את הילדים שלי !!! או ילדים אחרים במעגל הקרוב אלי אני לא יכול לחנך את וכול העולם אבל אם אראה עוולה אנסה לתקן אותה

jaddess

New member
תגובות מרתקות

קראתי את התגובות: יש המאפשרים מכה מדי פעם יש המרשים מכה קטנה להרתעה יש המרשים רק צעקות - אלימות מילולית יש שלא מרשים שום סוג של אלימות - אבל - אם יפגעו בילדיהם, יכסחו לאחרים את הצורה ... בקיצור כל אחד מותח את הקו שלו במקום אחר ואם חלילה יעברו את הקו אז כמובן הוא יגיב - אפילו באלימות

Master Stav

New member
ברוך הבא איש ....שמח לראותך פה

וכן ....בהחלט .... אתה זוכר את הקטע בבחירות בו אדם איים לי שיחסל אותי ואני לא הגבתי .... אכן הקו שלי עובר בילדים שלי ( אגב גם בשל אחרים כידוע לך מניח שאתה יודע כמה ילדים הם קו אדום אצלי ) זה אולי משעשע ....אבל בגדול ...עצוב נורא

gils33

New member
אני חושב

לאחר שקראתי את כל התגובות,לכל אחד יש את הקו האדום שלו לחינוך הילדים,החינוך שלנו מגיע מהחינוך של ההורים שלנו תוך ניסיון לשפר את כל הזמן. כל המקצוענים אומרים שמכות זה לא דרך לפתרון וללמידה,הילדים של היום חכמים,נאורים ויודעים בדיוק מה הם רוצים,הסבר יניב פירות הרבה יותר מוצלחים. לילד קטן מספיקה הרחקה,חיבוק או עונש כזה או אחר. אלימות - לדעתי,לא לעניין בשום צורה.

למעלה