א-ל-ל-י!!!11 איזו הופעה!

ססילייה

New member
א-ל-ל-י!!!11 איזו הופעה!../images/Emo13.gif

הייתה אחלה הופעה, אין מי-יודע-מה להרחיב, חוץ מזה שיובל דיבר שטויות כהרגלו. רק היה חסר לי שיקפוץ על אחד השולחנות בבימות שנמצאות בצדדים, ירים את החולצה וישחק בפיטמות שלו וזה בידיוק כמו ההופעות של 2004
היה משעשע, ללא ספק :] אה כן, ורק שתדעו... ידעעעעעעתי! [אל תנסו להבין.פשוט צרחנו את זה כל הזמן.עם ע' מודגשת
] אחח.. רויטל, אני אוהבת אותך.היה מצחיק.
יאללה רז, תמונות D:

AvtipuS

New member
"אלוהים אדירים,זה היה משוגע"

הייתה הופעה מטורפת. יובל היה הפוך מהתחת בצורה מטורפת, הוא נמרח על הבמה כמה פעמים, קיפץ כמו קרפדה, ושר שיר שואה. [פונאר! "שקט שקט בני נחרישה,כאן צומחים קברים!"]
הוא ציין שסבא של סבא שלו היה נאצי
וסבתא של סבתא שלו הייתה יהודיה.
שאלת השאלות היא "מי המציא את הקש?"
יובל הודה למי שבא [היו בערך 100 אנשים] ולא הלך ל"הופעת פריצה במועדון שאסור להגיד את שמו" [התקווה 6 היו אמורים לתת הופעת פריצה בגאלה]
הוא גם הזמין את כולנו לשווארמה חאזן בעיר [בחיפה] בשעה 02:00 [היה בערך 01:15] על חשבון הלהקה, ואם יהיה סגור אז נעבור את הכביש לבמבינו [גם שווארמה מוכרת,יובל מפגין ידע בשווארמות ובמיקום שלהם בחיפה
] אבל אז אנחנו נזמין את הלהקה...
היו פה ושם כמה בעיות טכניות,ב-ק-ט-נ-ה.
בשיר כלשהו שהוא נמרח על הבמה לידנו מישהו שם לו כובע ויובל אמר "מה זה הכובע הזה? מה אני חמו רודנר?"
הייתה מישהי שקפצה על הבמה וניסתה לנשק את יובל והוא כל הזמן ניסה להעיף אותה עד שבסוף היא ירדה ואז הוא אמר לה תודה,הרבה זמן הוא רצה שיהיה לו הרפס...
בסוף "המילים הכי יפות" שהיה השיר האחרון [ולא מרלין מונרו!] יובל התחרפן ובמשך משו כמו 10 דקות רק הסתובב,נמרח על הרצפה והתקפל ובכל הזמן הזה הוא צרח "בחזרההההה בחזרההההה בחזרההההההה בחזרההה" [טוב הבנתם...],בזמן הזה גם אבי,שיקו ואספיס ירדו מהבמה... הייתה הופעה מעולה וממש לא הפריע שהיה פלייליסט קצר: 1.הפוך 2.עוגות 3.אם את בעניין 4.משקאות 5.פקיד 6.לא בא לה 7.לב מפלסטיק [מחוק בפלייליסט-לא היה] 8.אוי ואבוי 9.אינטרקום [מחוק בפלייליסט-לא היה
!] 10.קשה לי לחשוב 11.בואי ונרקוד [יובל אמר שזה השיר הכי אהוב על הלהקה מהאלבום החדש] 12.לחיות [מחוק בפלייליסט-לא היה] 13.את יפה [מחוק בפלייליסט-לא היה] 14.רפיח 15.אבא [עו"ד] 16.מרלין 17.המילים סה"כ היו 13 שירים מתוך ה 17 המתוכננים,שלא היו ממש מתוכננים כי ששמו את הפלייליסט על הבמה השירים היו מחוקים כבר. לא היה חמישה רבעים.
ידעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעתי. תמונות בקרוב.

AvtipuS

New member
אספיס ושיקו

חלק מהתמונות לבנות בגלל העשן [אחד הדברים הגרועים בסיטי הול, הם מגזימים עם העשן]

ססילייה

New member
רויטל:הוא עומד כמו היטלר!!!11../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

XDDDDDDDDDDDDDD ידעעעתי!

למעלה