א ל ר ו נ ד

שיאנה

New member
א ל ר ו נ ד ../images/Emo53.gif

אוף אני כזאת
נאמר שיש לי media Player ושיש שם שירים שלא נמצאים על הiTunes איך אני מעבירה אותם? חוץ מזה חלק מהדיסיקים שלי במצב לא כ"כ ואז אם יש אפילו שיר אחד שסרוט הוא תוקע לי את כל המערכת אין דרך לסמן חלק מהשירים להעתקה? ואם הוצאתי את הדיסק והכנסתי שוב הוא מתעקש להעתיק הכל מחדש או להחליף את השירים הקיימים אין אפשרות לבקש ממנו להעתיק רק מה שהוא לא העתיק עדיין? ובנוסף יש לי מספר ספרים על האייפוד אני לא רוצה שהם יהיו בshuffle שלי יש דרך לעשות את זה? בחיים שלי לא השקעתי כ"כ הרבה זמן ועצבים במכשיר חשמלי ועוד כזה שאמור לשמח אותי!

בקשר לספרים - אין לי תשובה

אבל לשתי השאלות האחרות יש - קבצי המוזיקה שלך לא מצאים על המדיה פלייר אלא על ההארד-דיסק. תמצאי את המיקום שלהם בהארד-דיסק, ואז בתוך התוכנה, כשהlibrary משמאל מסומן, תלכי לfile ואז לadd files to library, תגיעי למיקום של הקבצים, תבחרי אותם ותלחצי על הוספה. זהו. אח"כ את יכולה להעביר אותם לplaylist או לעשות איתם מה שבא לך. את אותו כנ"ל את יכולה לעשות עם דיסק מוזיקה רגיל - תכניסי אותו לדיסק במחשב, ואז כשאת בחלון של בחירת קבצים, תגיעי למיקום של הדיסק (במחשב שלי), תבחרי רק את הקבצים שאת רוצה, ותלחצי על הוספה. תהני!

שיאנה

New member
קודם תודה

שנית "תמצאי את המיקום שלהם בהארד-דיסק" איך?? :( איפה לחפש? נראה לי שלא יזיק לי איזה קורס בסיסי במחשבים....

למעלה