א-מיניות וגאווה

זה לא רק מצעדים

קודם כל, תנוח אתה.
דבר שני, לא הבנת את הרעיון
בכל מקום מכניסים את הא-מיניות תחת הקטגוריה של הגאווה,
אפילו כאן בתפוז , הפורום נמצא תחת קטגוריה של גאווה !!!
ואני מרגישה שזה שוב להכניס את הקבוצה תחת קבוצה אחרת, שבעיניי יש פה סוג של כפייה, וזה כמו להכניס את הא-מיניים כ-תת סעיף של קבוצה לא קשורה אליה.
זה פשוט לא נכון, ולא מייצג.

hatzilonit

Member
מנהל
סוף-סוף קצת אקשן בפורום!

נוסף לכך

האמת שהרגע שבו עלה לי הסעיף, זה כשראיתי שרוצים לקיים מפגש של א-מיניים
במרכז הגאה.
למה זה מרגיש לכם נכון, לקיים מפגש במקום שמיועדד לקבוצה אחרת , שאתם לא שייכים אליה ?
אז נכון שיש א-מיניים שמזדהים גם כלהט"ב, אבל יש גם כאלה שלא.

כן יאללה food fight!!!!!

ועכשיו ברצינות,
אני מאמין שנקודת ההשקה העיקרית לקהילה הגאה היא בכך שמדובר במשיכה (או יותר נכון בחוסר משיכה) שהיא מחוץ לנורמה המוכרת.

זאת ועוד אני מאמין שמעצם היות אדם א-מיני יש לו אפשרות לבחון יותר לעומק את המשיכה הרומנטית שלו לאנשים אחרים שכמובן לא חייבת להיות הטרורומנטית.

לדוגמא אני כהומוסקסואל בירומנטי, לא אלך בכלל לכיוון של זוגיות עם נשים משום שעם גברים קיים בשבילי הרובד הנוסף הזה של המיניות.

וחוץ מזה.
אני גם כהומו לא רואה את עצמי כחלק מהקהילה הגאה, כמו רבים אחרים.

א-מיניות וגאווה

אין שום קשר בין א-מיניות , וגאווה (מה שמקושר ללהט"ב...ואירועי גאווה למיניהם)
אני לא מבינה למה אתם בכח מנסים להכניס אותנו תחת הקטגוריה הזאת, שאני לא מזדהה איתה.

k500

Active member
מנהל
אוקי

נתחיל מזה שלא הפורום יוזם מפגש שאמור כנראה להיות במרכז הגאה, אלא מנהלות הקבוצה בפייסבוק.
נמשיך מזה שהפורום לא נמצא רק תחת אשכול גאווה, אלא גם תחת אשכול אהבה ויחסים וגם משפחה וזוגיות.
ונסיים בכך שלא כולם/ן משייכים את עצמם/ן לקהילה הגאה, כולל אני, אבל מאחר וישנן נקודות משיקות בנושא הא-מיני והלהט"בי, אפשר להבין, לכבד ולשתף פעולה לעיתים.
אף אחד/ת כאן לא מחוייב להיות חלק מהקהילה הגאה ואנחנו כאן לא נכנסים תחת המטריה הגאה באופן אוטומטי, אלא כל אחד/ת יעשה את השיקול שלו בעניין הזה ורמת ההזדהות שלו עם הנושא.

....

ההשקה היחידה שאני רואה בין להט"ב וא-מיניים, שאלה שתי קבוצות שהן לא רוב, ולכן קבוצות מיעוט.
מענין אם זה באמת גורם שיוצר הזדהות גדולה יותר .....

mymai1986

New member
כל אחד ומה שמרגיש לו לדעתי

אני אישית לא מרגישה חלק מהקהילה הגאה אבל יש א-מיניים שכן מרגישים שהם חלק מזה וזה בסדר, צריך לכבד את כולם.
בגלל שחלק מרגישים ככה וחלק אחרת, אני אישית לא בעד לקיים מפגשים במקומות של הקהילה, כדי שכל מי שלא מרגיש חלק מהקהילה לא ירגיש לא בנוח - ואני בינהם..

p019

New member
למה ליצר חיכוך איפה שאין?

מלבד החלק של ההגדרה היבשה שהיא סגורה וברורה, הקהילה הא-מינית מכילה בתוכה קבוצות שונות אם כל מיני תפיסות שונות.
&nbsp
אז יש שמרגישים קשר למעבק של הלהט"ב ויש שמרגישים רק סימפטיה ויש שלא אוהבים שמקשרים בין השניים.
&nbsp
אני רק רוצה להזכיר שיש א-מיניים שהם הומו-רומנטיים ולכן יש להם קשר יותר רחב ללהט"ב ללא קשר להיותם א-מיניים (עם א-מיני יחזיק יד עם בן זוג מאותו מין, אומופוב עם סכין לא יעצור לברר עם הם א-מיניים).
&nbsp
בכל מקרה - גם עם לא מרגישים שום קשר עם הקהילה הגאה (כמוני, שמרגישה רק סימפטיה כמו לכל קהילה שהחוק במדינה מפריע לה לחיות את חייה כמו שהיא רוצה) - מצעד הגאווה הוא מקום טוב לעבוד על הניראות של הא-מיניות.
זו הסיבה שאני הלכתי למצעדים בעבר ואולי אלך בעתיד - למרות שאני לחלק מהקהילה הזו.
זו הסיבה שהגעתי להרצות בתאים של הקהילה הגאה באוניברסיטת ת"א, באוניברסיטה העיברית ופעם גם בתא בחיפה (אם כי שם לא הייתי צריכה להרצות
).
&nbsp
כל מקום שיסכים לקבל אותי ולשמוע אותי אני אגיע לשם. כי הנראות של הא-מיניות היא דבר חשוב ביותר בעיניי.
ועם הגענו, וזה לא היה פשוט, ואנשים פה עבדו קשה כדי להגיע לשם (הפעם לא אני דווקא) לזה שהלהט"ב מקבל אותנו ומוכן לעזור לניראות שלנו - מה טוב, אני אקח את זה ב2 ידים.
&nbsp
בקשר למפגש - כמו שיכולת לראות רב האנשים כאן דווקא לא רוצים להיפגש שם, אם כי זה לא קשור לזה שמכניסים אותנו תחת כנפיהם כמו שהם מוכנים לתרום לנו חדר.
&nbsp
אני חושבת שרוב הא-מיניים לא רואים ולא רוצים להיות חלק אינטרגלי נפרד מהלהט"ב ולא רוצים שהלהט"ב יוסיף אות בשבילנו.
אבל זה לא אומר שלא יכול להיות קשר ושיתוף פעולה בין הקהילות.

למעלה