א-מיניות ומחב"תים.

הלומהX

New member
א-מיניות ומחב"תים.

ראיתי במקרה כמה הודעות אשר מנסות לגשר בין האמיניים ליהדות. הציגו עיוות שלפיו הגישה היהודית תומכת בגישה הא-מינית, ו/או להיפך. זו חוצפה ממדרגה ראשונה. ראשית, "נקבה" זה השם שניתן לאישה ע"י "אלוהים" במשמעות נקב. זו המשמעות שרצו לתת להעניק לה באותה תקופה. משמעות מינית בלבד, וניתן לראות זאת לאורכם ולרוחבם של "ספרי הקודש", לעיתים עם תחמונים והתפלספויות ערמומיות. גם אם נתעלם מסרטי הסנאף המזעזעים שקיימים בתנך, באישור "אלוהי", וגם אם נתרץ את הסיבה לפלפולי התלמוד הסוטים, המביכים והחולניים על סקס ונשים... הרי שע"פ ההלכה - אישה מתפקדת כשפחה, הגבר קונה את האישה (גם) בביאה, האישה "משמשת" בפני בעלה מתי שרק ירצה - מלבד זמן הנידה - בלי קשר למצבה ורצונה, האישה מחוייבת לקיים יחסי מין בערב החתונה, "פטורה" ממצוות אחרות רק כדי לספק שירותי בית ומין, אישה שלא מעוניינת בסק - נחשבת כמורדת. וזה מבלי להכנס לאסונות הנוראיים המשתמעים מסיפורי המקרא, כגון שהיה מקובל לשכב עם ילדות קטנות, או ההלכה הרמבמית - "הבא על בת פחות משלש שנים, פטור מעונש". ועוד ועוד דברי גועל.

Xylophone

New member
נקבה על שם נקב../images/Emo5.gif

לחשוב שכול המין שלנו, הנקבות נקרא על שם החור שיש לנו איפושהו שם!
נקב! גאד, זה יגרום לי להרגיש ממש מוזר בפעם הבאה שאני יסמן נקבה על איזשהו טופס רשמי! ועל שם מה זה- זכר, מעניין? זה רק מראה עד כמה המין הוא בעל חשיבות בכול דבר.

הלומהX

New member
כן.

נקבה זה בכלל ר"ת של נעימה-קולית-בינתית-הללויה. בלה בלה..

הלומהX

New member
כן, מזעזע..

מזל שרוב העולם לא מבין עברית. זכר - משורש ז.כ.ר, זכר, לזכור, זכרון.. ע"מ להעניק משמעות שמיימית לאותם נפשעים שהמציאו מילים נאלחות אלה.

queen helen

New member
נמאס לי ממחבתי"ם!

בעבודה שלי יש קבוצת אנשים, שהדבר היחיד שהם יכולים לדבר עליו זה אלוהים (שזה כולל תפילות, ברכות, הלכות, הערות מעצבנות על איך שנשים לבושות, והפצרות שאנשים נוספים יצטרפו אליהם/ישימו כיפה/ישימו ציצית/יברכו/יתפללו וכו') ואם זה לא מספיק, כשאני יורדת מהאוטובוס בדרך הביתה, הדבר הראשון שאני רואה הוא את המרכז של ערכים, יש אין סוף שלטים בעיר לסמינרים להחזרה בתשובה, חבדני"ק שנוסע על רולר בליידס ומנסה לקנות קולות לרבי, נרות, תהילים וקונטרסים מחולקים לכל דורש, ואני גרה במרכז תל אביב for god's sake! נו טוב, לא נראה לי שהמחב"ת הזה מצא לו קליינטים בפורום.

p019

New member
טוב, אבל תל אביב היא עור החטעים

זה מקום מעולה למצוא בו חוטעים להחזיר בתשובה. איפה את רוצה שהם ינסו להחזיר בתשובה, בשערי צדק?
יש שיר שנקרא "שלום לתמימות" יש בו שורה שבו היא שואלת האם יתכן שהסיבה שמנסים להחזיר אותה בתשובה זה רק כדי לחזק את הביטחון שלהם שהם צודקים. אני חושבת שזה רעיון מעוד יפה. לפני שאתה רץ לשכנע אחרים בצדקת דרכך תשעל את עצמך למה כל כך חשוב לך שאחרים יסכימו איתך.

למעלה