א-מינית בעבר

daphnuna

New member
א-מינית בעבר

היי לכולם!
עד גיל 24 הייתי א-מינית, לפי דעתי, לחלוטין. - לא התעניינתי בגברים וכמובן שלא גם בנשים..
אעז נסעתי לבדי לחו"ל והתחלתי להתעניין בגברים, לצערי הרב. - כי דבר זה הוביל רק לאכזבה. ):
רציתי לשאול האם יש דרך כלשהי לשוב ולהיות א-מינית?
אשמח מאוד!!!
תודה רבה לעונים!!

p019

New member
שלום דפנה

לא ידוע לנו על דרך לשנות את הנטיה המינית של בן אדם - בשום כיוון.
מה שכן, יש דרכים להוריד את החשק המיני, שאם אני מבינה נכון יגרור ביטול המשיכה המינית.
אבל כיוון שזה לרוב חלק תופעת לוואי ולא מה שהתכוונו אליו בתרופה- אז זו לא באמת אופציה - גם בתאוריה,
ושיהיה ברור - זה לדעתי רעיון מעוד רע. כדורים שמשפיעים על המוח שאדם לוקחים רק כשממש ממש אין בררה.
כשהאופציה של לא לקחת כדורים ממש גרועה.
&nbsp
אז אולי זה לא כיף להיות מיני. ואני בהחלט יעדיף להיות א-מיניית עד סוף ימי. קשה לי להעמין שזה שווה את הסיכון.
&nbsp
סביר להניח שהיתה לך התבגרות מינית מאוחרת, ואין יותר מידי מה לעשות.
תנחומי )-:

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה, קצת סדר בדברים:

א-מיניות מדברת על משיכה מינית לאחרים כנטייה או הרגשה, לא התנזרות או חשק מיני שיכול לבוא וללכת בתקופות מסוימות בעקבות ארועים מסוימים.
כמו שתגידי שפעם היית לסבית, אחר כך התחלת להתעניין בגברים ועכשיו את רוצה לחזור להיות לסבית. אם את (לצורך הדוגמא, כן?) לסבית בבסיסך, כנטייה שאת מרגישה אותה בפנים והתעניינת בגברים באופן זמני בשלב כלשהו בחיים ואחר כך את רוצה לחזור ולאהוב נשים, אין כדורי פלא להחזרת הרגשות ונטיות, את פשוט מה שאת.

ונחזור למציאות:
אם היית א-מינית, כלומר אין לך משיכה מינית לאחרים בהרגשתך, גם אם את מתעניינת בגברים או ניסית לחוות מיניות כלשהי והבנת שזה לא מה שאת רוצה ומרגישה, בבסיס נשארת א-מינית. ייתכן גם שאת נעה על הסקאלה הא-מינית בתחום הא-פור או הדמי-מיני, אם את מכירה את המושגים הא-מיניים הללו.
הכל תלוי במה את מרגישה כלפי אחרים.
ואם תרצי עוד עזרה, תשובות לשאלות נוספות ועוד, אנחנו כאן, נשמח לענות ולשתף.

daphnuna

New member
הייתי רוצה ביאור

מהם תחומי הא-פור והדמי-מיני.
כי אינני מכירה

ושוב,
תודה!

k500

Active member
מנהל
ביאורים:

א-פור: מי שנמצא/ת בתחום שבין מיניות לא-מיניות, יכולים לחוות משיכה מינית לעיתים.

וקישור רחב יותר באנגלית:

http://www.asexuality.org/wiki/index.php?title=Gray-A_/_Grey-A

דמי-מיני: כשיש משיכה מינית כלפי אחרים רק במקרה ונקשרים אליהם מבחינה רגשית.

וקישור רחב יותר באנגלית:

http://demisexuality.org/articles/what-is-demisexuality/

למעלה