א מ א

א מ א

שואלת את עצמי כל יום איך הגענו למצב הזה? תמיד היו לנו ויכוחים אבל לדרגה כזו של נתק לא האמנתי שאנחנו מסוגלות. רק לפני שבועיים חיבקת אותי ואמרת "אל תדאגי למרות הכל ומה שלא יהיה את הבת שלי, אני אוהבת אותך". זה חיזק אותי לשמוע אותך אומרת זאת הייתי בטוחה שהכל יסתדר ומעכשיו הכל יהיה טוב, ביננו לפחות. ובאמת היה ככה אבל רק לשבוע ואח"כ שוב מריבות ושוב קללות וכל זה למה? כי לא רציתי לבוא להגיד בבית משפט מה שאת רוצה. מצד אחד אמרת "תגידי רק את האמת" ומצד שני את מכתיבה לי אמת משלך... הבטחת שלא תערבי אותי ואת אחיות שלי, בפרידה הזו אבל זה מה שהמשכת לעשות ורק בגלל זה המריבות. אמא, אין יום שאני לא נזכרת בך, שאני לא מתגעגעת אלייך, למרות כל מה שהיה אני אוהבת אותך, תמיד אוהב ורק את אמא שלי! אם את רוצה או לא. במיוחד ביום שישי בערב חשבתי עלייך שאת שם לבד, למה? למה זה היה צריך לקרות לנו? את חושבת שטוב לי ולאחיות שלי ככה? מה, לך יותר טוב ככה? לבד? אני יודעת שאת כבר לא חושבת עליי, שאת שונאת אותי כי כבר ייחלת לי עתיד שחור ולמותי.כל המילים שאמרת לי לא מצליחות להמחק מזיכרוני את חושבת שאני מדלגת על הכל וממשיכה הלאה שאני לא לוקחת ללב אבל כבר לא נשאר לי מקום בלב מרוב שאני צוברת את המילים שלך, אבל לי זה לא משנה כל מה שתגידי, את אמא שלי אני לא שונאת אותך,אולי משהו דפוק אצלי אבל ככה אני מרגישה. תמיד אומרים שהגלגל מסתובב ההורים מטפלים ודואגים לילדים ואח"כ הילדים בהורים, אני מאחלת לך שתיהי בריאה ומאושרת עד 120 אבל רק שתדעי גם אם עכשיו אין ביננו קשר או קרבה ואני לא יודעת אם יהיה גם, אבל בעתיד כשתצתרכי אותי אני תמיד יהיה שם גם אם לא תרצי את עזרתי, אני תמיד יהיה לצידך. כואב לי ואני מצטערת על הכל במיוחד על המצב הזה שהגענו אליו. אני מקווה שיהיה לך רק טוב בחיים, ואם הטוב הזה הוא בלעדינו הבנות שלך אז בסדר העיקר שתיהי מאושרת.

ה מוזה

New member
מקווה שרוחות הסערה יחלפו ....

ואמך תמצא את השקט הנפשי שלה ועם השקט הזה את היכולת לחבק שוב את בנותיה לא קל להתמודד עם פרידה וכל מה שכרוך בכך .. נוסף על העובדה שקשר אם -בת הוא תמיד קשר מורכב מלא אמוציות ... ובאמת חבל שאימך דווקא בשעה קשה מתמודדת עם משבר לבדה ולא אוחזת ביד המושטת שלך ... תני לה זמן..ולך.. מאחלת לך שתיהי מאושרת ביחד עם אימך ברוכה הבאה לפורום

Pure SilenCe

New member
../images/Emo141.gif

מאחלת לך שזמנים יישתנו ויותר לא תאלצי לעמוד בתווך ותוכלי לזכות באמא שלך ללא תנאי וסייג

למעלה