א. נטע בגודל 24 ב. עוגת קומות
א. לא בדיוק נטע, אלא מתכון העוגה הכושית של נטע
אני עושה לפי המתכון הנ"ל, כמויות חומרים מדוייקות, צורת הכנה מדוייקת, אבל בתבנית 24 במקום 26, ולכן העוגה יוצאת מעט גבוהה יותר, ככה כולם אוהבים את זה כאן
אם אני רוצה את אותה העוגה בדיוק,אבל בתבנית 26, פשוט להוסיף 8.5%~ מכל החומרים ? ב. אני מעוניין לעשות בפעם הראשונה עוגת 2 קומות, באיזה תבניות להשתמש 20 ו 24 ? (יש בכלל 20 ?), 24 ו 26 (או אולי 24 ו 28 ?) האם יש טיפים לגבי עוגה בקומות, או שפשוט להכין 2 עוגות ולהניח אחת על השניה ? האם אין סכנה שהעוגה העליונה תשקע לתוך התחתונה ? האם יש צורך לחזק את המבנה בצורה כלשהי ? האם אתם מצפים בבצק סוכר את כל העוגה התחתונה, או רק את החלק שרואים ?
א. לא בדיוק נטע, אלא מתכון העוגה הכושית של נטע
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo51.gif)