(א)נשים? מישו חי?

999999

New member
(א)נשים? מישו חי?

מחר שביתה!!!! כיף כיף! או שלא אין לי שיעור חזרה למבחן ענקי בלשון כל החומר מתחילת השנה, שיעור אחרון שהייתי היה לפני שלושה שבועות/חודש. להתעורר!

יערה13

New member
אני רציתי לישוןןןןןןןןן

אבל לא, חברות שלי חייבות לקבוע איתי משהו לבוקר ואז להבריז...
אוףףףףףףףףף אני עייפהההההההההההההה

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאני ערה..

רק עכשיו התעוררתי.. הסתבכתי במשהו, עזבו אתם לא רוצים לדעת מה זה, והלכתי למחשב. דאמט
נמאס לי לקום כל אמצע לילה כי אני מתה מצמא ולחפש מים
ניסיתי למצוא בקבוק מים בלילה, ולא מצאתי ולא רציתי לקום מהמיטה אז חזרתי לישון.. ואז קמתי שוב ושוב ושוב

BiGuy3000

New member
המממ...

יש פיתרון מאוד מאוד פשוט- לפני השינה, שימי איפשהו בחדר כוס גדולה של מים, או בקבוק, בנקודה ממנה לא תוכלי להפוך את זה ולשפוך מים בכל החדר. ככה את תתעוררי, תמצאי מים, תשתי, תחזרי לישון. למרות שתמיד אפשר לחבר אינפוזיה...
ובמה הסתבכת
(תחילת ההודעה) לי יש את הבעיה שלך, רק עם קור. הלכתי לישון ב3 בבוקר אתמול, והתעוררתי ב9. למה
כי היה לי קר. הייתי עם שמיכת פוך ושמיכת צמר, חלון סגור, דלת סגורה, גרביים- כלום. קור כלבים. אולי בגלל שאני מעיף מעליי את השמיכות תוך כדי שינה (גם אם אני אכניס אותן לצדדים של המיטה- זה תמיד קורה
)...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifתגובות..

אממ אוקי דבר ראשון אני מזדהה איתך בקטע של העפת השמיכה מהמיטה בלילה
. אני ככה עם הכריות שלי, וזה מבאס ומעצבן. בקשר לבקבוק, אני תמיד עושה את זה.. וגם בודקת בבוקר כמה שתיתי (תמיד זה יוצא שאת כל הבקבוק..
) ופשוט אתמול לא עשיתי את זה כי לא היו לי בקבוקים בבית וכי מתתי מעייפות. מה שהסתבכתי
אוך. "ענייני בנות".

למעלה