א-נ-ש-י-ם

א-נ-ש-י-ם ../images/Emo163.gif

טוב.. כבר הרבה זמן לא הייתי פה...והפורום תמיד מתחדש.. את האמת שחזרתי אחרי שדיברתי עם חן על זה ועוד חשבתי הרבה לפני שאני נכנסת לכאן (אגב חן תודה בזכותך חזרתי).. בכל מקרה.. ניצלתי את ההזדמנות שאדם שאני הכי לא מכבדת בפורום לא נמצא כאן היום ובכלל בזמן האחרון (ואת האמת שלא אכפת לי שידעו מזה כי אותו אדם גרם לזה שאני לא אחזור לפורום במשך תקופה ארוכה...) ואגב ברוכים הבאים לככככככככככככככככככככככככללללללללללללל החדשים מהתקופה האחרונה שלא הייתי קוראים לי רותם (גוזי בת) ומקווה שאתם נהנים פה...
ולמי שלא יודע האייקון החמוד שלי זה הטמבל המתוקי... נ.ב *מזכירה תודה רבה לחן.. שגרם לי לחשוב אם בכלל לחזור לפורום *ברוכים הבאים כל החדשים ואנייייייייי אוההההההההההההבבבבבבבבבבבתתתתת את כולכם...

ברוכה המגיעה ../images/Emo110.gif

האמ,גם אני שבתי לי לפה. אני מימבל,או רוני החיפושית,איך שחן(הוכמן,שווה להכיר) ועוד מעטים מכירים אותי. ויש לי ניק חדש ומעפן. ומחשב חדש ישן,איטי,אהוב ומעפן. ואני גרה ליד ירושלים.והביאו לי דיסקית של כלב וזה נחמד. ואנוכי אוהבת גם רוק ישראלי על כל גווניו. חטטו בעמוד חמש עד שמונה בערך של פורום זה,ותראו מי אני. אני גם אחראית לשרשור היכרות המקיף והחביב ביותר שנעשה כאן אי-פעם
בכל אופן,הנני כאן במלוא שיערי. *שלום
*

אן במילים אחרות,

וקצת יותר מובנות
אנוכי היא חיפושית של הירח לשעבר,לזקני הפורום שבינכם. והמחשב שלו חזר ועימו אני. ועל אף כינויי,כלבה ולא כלב אנוכי. וזהו אפילו
מיאו
.

איזה חמודה!!!..../images/Emo163.gif

אהה שכחתי.. אני רותם .. כבר אמרתי והחבר'ה שלי קוראים לי גוזי בת או גוזלניה או כאלה כמו שם המשפחה שלי... אני גרה באשדוד.. ואכתוב את כל הפרטים ה.. לא חשובים בשירשור שלך אחרת בשביל מה יש שירשורים ?

רוני?#@?!@~?#~?#@~ ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

מה?!~?!?~??~!~??~?~?~~?~?~?~?~???!?!?!?!?!?!!?!?!?!? 1 חזרת!?!?!?!?!?!!?!?! ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווו אני לא מאאאממממממממממממממממממממממממממממממממממממייייייייייייןןןן!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יווווו החזירו לך את האינטרנט!!! איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!! ואיייי אני מתרגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההה ברוכה השבה!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב המון!! ומתגעגע!!!!!

וואו ../images/Emo110.gif

אתה מצחיק
ואף משעשעת. גם לי כייף לחזור יקירי
הנה לך פיחושית בשם זנגוויל שנופי הביאה לי,בחיבה

רותמיקה

New member
חזרתי!!../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

אז עכשיו שחזרתי את שוב תלכי? לא הבנתי..

לא אני לא אלך../images/Emo163.gif

אבל אני מעדיפה שלא תגיבי להודעות ביבוש וכאלה ואם את רוצה ליבש אותי.. אז יש מצב שאני אחזיר לך כי פשוט הגעתי למסקנה שאת סתם מנסה לשחק אותה נחמדה אבל אחרי זה את מגעילה (כלפי לפחות)בצורה לא רגילה.. אז פשוט אם קשה לך להגיב בצורה נחמדה,(גם אם את לא סובלת אותי)אז אל תגיבי להודעות שלי והפוך...

the king 25983

New member
למה לדבר ככה../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

ולהעכיר את האווירה בפורום
אני אישית לא זוכר מה רותם אמרה שהעליב אותך אבל אם נעלבת אז בטח יש משהו כזה... בכל מקרה, למה שלא תסלחי לה וגמרנו
וזה טוב שתישארי
מה הקטע של החתימה שלך

אמממ.. תראה../images/Emo163.gif

אני לא חושבת שכל הודעה שאני כותבת צריך להתיחס אליה בכזה אי כבוד כי אני לא עושה לה כאלה דברים.. ואני לא מעכירה את הפורום אני פשוט מראה גם את הצדדים הלא טובים בבני אדם כי אף אחד לא מושלם אבל יש כאלה שטועים הרבה ובגדול במיוחד שהם מתיחסים אלי בסגנון מזלזל... אני חושבת שגם אתה הייתה נפגע מזה... ובקשר לחתימה שלי אל תיקח אישית או ללב אם זה מעליב אז תגיד אני אשנה אותה.. זה שיר מצחיק כזה ולא אני אמצאתי אותו... ואני לא גזענית או משהו... אבל אם זה מפריע לך תגיד ואני אשנה אותה...

the king 25983

New member
בסבבה...../images/Emo66.gif

זה לא מעליב, לפחות אותי. תמיד התעלמתי מבדיחות כאלה ובזמן האחרון, לאחר חיכוך עם כל מיני חברים, הבנתי שזאת לא בושה להיות "רוסי שותה" ואפילו יש כאלה שגאים בזה. אני לא שותה הרבה ולא אכפת לי מה יגידו. אלא שמכירים אותי ומעריכים אותי יודעים את האמת.

חחחח סבבה../images/Emo163.gif

רק שתידע לך לא אחד מרוקאי או צרפתי או עירקי או מיצרי זה שכתב את השיר הוא דווקא ילד רוסי... ואני לא אחת שמדביקה תויות

רותמיקה

New member
סמיון להגיד את האמת?../images/Emo170.gif|ירח

סמיון, אם אני אגדי לך את האמת, אפילו אין לי מושג על מה היא מדברת.. עד עכשיו אפילו לא ידעתי שההודעות 'יש מישהו בפורום שאני שונאת ובגללו אעזוב את הפורום' היו מכוונות אלי... אבל זה נשמע לי הגיוני פתאום שזה אני כי כתבת שאני יהיה בטיול.. רותם, אני באמת לא מבינה מה עשיתי לך... אני חושבת שאת שונאת אותי שנאת חינם.. את מוזמנת לשלוח לי מסר עם הסיבות לשנאת החינם שלך אלי.. לי יש גם מישהו/מישהי שאני לא בדיוק מחבבת בפורום.. אבל למה שאני אתן לזה להפריע לי להנות ולגלוש בפורום? ואני גם לא כותבת הודעות שנאה נגדו/נגדה וגם היא/הוא לא אלי.. השנאה שלי אל אותו בן אדם היא שנאה הדדית לדעתי... למרות שלי יש סיבות ממשיות... ו.. זה לא סוד שפעם אני וחן היינו אויבים לא קטנים אחד של השני, חשבתי לעזוב גם בגללו את הפורום אבל זה נראה לי ממש ממש דביל שתהרס לי ההנאה בגללו.. הבנתי שכדאי לי ללנסות להסתדר איתו וגיליתי בסופו של דבר שהוא אחלה בנאדם ושסתם שנאתי אותו... זהו!!

אממממממ סליחה סליחה../images/Emo163.gif

קודם כל אני לא שונאת אותך.. אבל מה שאת עושה זה ממש ממש ממש ממממממש לא נחמד.. כאילו אם היו מיבשים אותך כמו שיבשת אותו או מתנהגים אליך כאילו את איזה מפלץ ועונים לך בגסות לא היית מדבר ככה וזה אחת הסיבות שאני עזבתי כי זה מעצבן שמיבשים אותי שימי לב..ואני לא רוצה להחזיר פה כי לא בא לי "להכעיר את הפורום" כמו שסמיון אמר.. ותבדקי בעצמך את כל ההודעות מאז יום הזיכרון או יום השואה ואחרי זה תגידי לי אם את לא היית כועסת אם היית אני... ואין לי רצון לפגוע בך כמו שאת עשית לי... ושוב אני לא שונאת אותך כי אני בקושי מכירה אותך אני לא יכולה לשפוט אדם שאני בכלל לא מכירה ...!

רותמיקה

New member
לא יבשתי אותך...../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

כאילו, זה היה לגמרי בצחוק.. חוץ מזה, לא זכורות לי שיחות מעמיקות איתך, או שיחות איתך בכלל.. אני לא חושבת שהייתי לא בסדר כלפיך כי לא היה דבר כזה אני ואת.. צר לי רותם אבל את לא מכירה אותי וגם אני לא אותך.. אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלך..

the king 25983

New member
או, רותם, איזה דברים חכמים../images/Emo66.gif

ועכשיו ברצינות. הנה דברי חוכמה
גם אני ורותם פעם רבנו אבל הסתדרנו אח"כ. לא צריך לשמור את השינאה בתוך אלא לדבר על זה.

אממממ../images/Emo163.gif

רותם, בגלל שאני לא מכירה אותך ובגלל שאף פעם לא נהלתי איתך שיחות מעמיקות אני לא אוהבת אותך על הדרך שאת מתיחסת אלי .. וחן, דף חדש??????! אני לא פותחת דפים חדשים אם אנשים שלא מבינים את הטעות שלהם אולי אני עשיתי טעות על מה שכתבתי אולי זה לא היה במקום אבל זו לא סיבה להגיב בצורה הזאת,כי מה שרותם כתבה זה בעצם שעדיף שאני לא אגיב להודעות רק בסגנון פחות מגעיל ממה שכתבתי... וסמיון אני לא שומרת שינאה כי אני לא שונאת את רותם ואני כן אמרתי את מה שיש לי להגיד

למעלה