א-נ-ש-י-ם

Jazmin Te Amo

New member
א-נ-ש-י-ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה ניסגר
אף אחד לא כותב פה הודעות
תתעוררו אנשיםםםם... הפורום רדום
יבש
ומשעמם
ואני באתי להחיות אותו... אז מי שרוצה שיעזור לייי יהודהההההה
אותך. כ
שלייייי

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifנכון באמת אף אחד לא כותב פה

בפורום של "משחק החיים", על ההתחלה פיצצו את הפורום ולא הייתה שעה אחת שלא כתבו בפורום כלום... אתה כותב הודעה ואז ישר עונים לך, כאילו זה צ'אט... זה רק מראה ש עדיין לא קמה אף סידרה שתעבור את "משחק החיים", זו הסדרה
אני אוהבת לראות "אהבה מעבר לפינה", אבל למען האמת אני רואה את זה רק כדי למלא את החלל הזה שנשאר אצלי אחרי שנגמר "משחק החיים", ואולי זה נשמע מוגזם אבל בשבילי זה לא...

m u f y

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את כל כך אבל כל כך צודקת!!!!!!!!!! משחק החיים ב'מת סדרה מהממת אבל היא רק הסתיימה לא מזמן אז אני מניכה שאחרי אהבה מעבר לפינה יהיה משו שיעבור את משחק החיים! גם אני רואה אהבה מעבר לפינה אבל זה כזה לא מותח ולא.... אני לא יודעת איך להגיד את זה אין בזה מין "קסם"
כזה כמו שהיה במשחק החיים!

y a ® d e n a

New member
איזה נחמדות אתן...../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

לא מחריכים אותכן לראות את זה, וזה ממש לא יפה ולא נחמד שכל הזמן אתן אומרות "משחק החיים יותר טובה" לא שואלים פה דעה... אני מצטערת שאני לא נחמדה כל כך, אבל אתן דיי מגעילות...
וחוצמזה לי את אומרת שישר שנפתח הפורום היו הודעות כל הזמן, אבל את טועה, הפורום בחודש הראשון של משחק החיים לא זז, ולא היה פעיל בכלל ככה זה בפורומים חדשים...
אם נעלבתן אני מצטערת אבל אני רציתי לוציא את זה החוצה

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifבסדר סליחה...

אם זה פוגע במישהו שאני אומרת מה שאני חושבת אז אני לא אגיד את זה וזהו... מה לעשות שזה מה שאני חושבת
וחוץ מזה שמה שאמרתי בקשר לפורום משחק החיים זה כן נכון ואת יכולה אפילו לבדוק בארכיון ולראות שהוא זז הרבה יותר מ... לא משנה עזבי...

למעלה