א-נ-ש-י-ם!!!

ShAkaTArShA

New member
א-נ-ש-י-ם!!!

חזרתי מלה מונייר אתמול בערב... ומי שלא היה בTre Valla ועושה סקי, חייב אבל פשוט חייב ללכת לשם!! דבר ראשון ככה, הקלאב מד בלה מונייר לא משהו בכלל מבחינת חדרים , השירותים כל כך קטנים שצריך לחרבן עם דלת פתוחה (לאנשים מעל מטר שבעיים...) דבר שני החדר די קטן וגם המקלחת קלסטרפובית לגמרי.. כל השאר אבל מתגמד לנוכח את הסקי עצמו, כמות עצומה אדירה מדהימה, אני לא ממש יודע איך לתאר את זה אבל זה כל כך הרבה שאחרי שבוע שאתה גולש שם כל היום הספקת אולי 5 אחוז מהאתרים. למי שלא מכיר אז זה ככה... יש את אתר La Menuir שהוא אחד מהעמקים ויש עוד כ 3 עמקים שונים שם שכל אחד יותר גדול ויפה מהשני Val Thorens Chorchavel Meribel - מומלץ מאוד במריבל לסנובורדרים שלג בנזונה וסנו פארק ע-נ-ק-י שמשתרע על איזה 500 מטר עם 3 הלפ פייפ ואיזה 15 רמפות בכל הרמות... בכלל השלג היה מצויין, מתחילים לראות קצת אדמה ליד המלון אבל עולים 500 מטר וב 11 בבוקר כבר יש לך שלג מעולה ומקומות עם דייפ סנו. אוקצור, עדיין יש לי תאדרנלין של הסנובורד בדם.. אז אני יעלה לכם כמה תמונות מהאתר, ואם יש לי עוד מקום לשרת אני יתן לכם לינק לסרטון וידאו שלי עושה רמפה כחולה עם אינדי גראב...

ShAkaTArShA

New member
תמונה מספר אחת

מבט מהקלאב להר מאחורה (הנקודה הכי גבוהה שם זה 2940 אם אני זוכר נכון)

ShAkaTArShA

New member

מבט מליד הקלאב לעבר העמק לה מונייר.. מה שרואים שם זה ממש רחוק ולא נראה לי שרואים את האנשים על המדרונות... מרוב שההר הזה גדול

ShAkaTArShA

New member

עוד מבט לאותו ההר... אחלה שלג שבעולם עליו ומדרונות כל כך רחבים.. איייי תענוג

ShAkaTArShA

New member
#8 והתנצלות

פה רואים פיסגה נראה לי ליד המלון שם איפשהו בלה מונייר, ואני מתנצל שלא צילמתי ב Meribel ו Chorchavel שהם אתרים פשוט מדהימים ביופיים פשוט מדהימים וסלופים מעולים... בקיצר נראה לי אני חוזר לשם שנה ההבא למרות המלון! תהנו! ואולי יותר מאוחר יתן לכם לינק לסרטונים

yschwarz

New member
נו שויין...

נוף צרפתי משעמם ונטול עץ אחד לרפואה,מדבר שלג טיפוסי לצרפת.... יאמר לזכותם שהאתרים שלהם ענקיים ומרובי מסלולים... חוצמזה-ריין !

למעלה