א-נ-ש-י-ם ! ! !

נימרודל

New member
א-נ-ש-י-ם ! ! !

תודה רבה רבה רבה לכולכם! ממש ממש התרגשתי ששמעתי את ההודעות שלכם ((כי חברה שלי הקריאה לי וגם ווירד דסט). וגם קראתי אותן שוב... אתם חבורה של אנשים מאד מאוד מקסימים! (מאד). לצערי ציף, אני אטרך לחסוך ממך עבודה קשה בהכנה של דיסק. כי אני בביתי- אחרי כמעט שבוע בבית החולים
... העניין הוא שהחזיקו אותי הרבה כי השבר קצת מתוסבך ומעורער בנפשו. ל]חות אני לא צמריכה נותיח בסוף! ייאי!!!
אז שוב תודה ואני אוהבת את כולכם!!! עידוש

אז את אומרת..

שאת לא רוצה שאכין לך דיסקים? אחד כבר הכנתי, ואני באמצע השני. אבל, אם את לא רוצה, לא צריך.

נימרודל

New member
ציף...

ברור שאני רוצה
גיחי... אבל איך תביאי לי אותם? אני כבר לא באיכילוב... טוב אפשר לעבור לפרטי נראה לי

FloyDviR

New member
עידיתתתת

לא הייתי פה כשפרסמו את השרשור החלמה מהירה... אבל שמעתי על התאונה שקרתה לך (את במקרה לומדת בבי"ס של חברה שלי
) בקיצור, שמח לשמוע שאת בבית ושהכל טוב! החלמה מהירה! שתרגישי רק טוב! שנה טובה וחג שמח מותק!

oribarak

New member
עידוששששששששששששששש

עידוששששששששששששששששששששששששששששששששש סוף סוף את פהההההה הפורום היה קודר בלעדיך, העצים נסדקו הפרחים נפלו הכול קרס!!!!!!! אוהב אותךךךךךךך סוף סוף התרגשות עצומה

נימרודל

New member
מי זאת?

אולי יש מצב שאני מכירה אותה... חיחי עולם פיצי... ותודה על כל הברכות! שנה טובה, חג שמח והמון אושר איי לאדי?

נימרודל

New member
הי :)

הרגל קצת כואבת. זה די מעצבן, כי קשה לי לקום מהמיטה וכל השאר. אבל יהיה בסדר...
שלומי חוץ מזה בסיידר... חיחי השולחן שלי נראה כמו חנות ממתקים... *צוחקת צחוק זדוני*

למעלה