א-סקסואלים שלום!

JackDanyells

New member
א-סקסואלים שלום!

אני רוצה לספר לכם על חיי... אני בן 19, אני ממש הייתי בטוח שאני הומו עד לפני כמה זמן כשהמשיכה המינית ממש ירדה! ואני אפילו לא ניכנס לאתרי פורנו! וגם לא מדמיין פנטזיות! עכשיו, כן, אני קראתי את השאלות הנפוצות, יכול להיות שאני אהפוך לא-סקס שנמשך רומנטית לגברים, רק רציתי תגובות מה דעתכם ומה אתם חושבים. אם אפשר קצת תמיכה ...

Limbonic Art

New member
תמיכה תמיד תקבל../images/Emo13.gif

19 זה עדיין גיל שאתה עלול לחפש את עצמך, להגדיר, לנסות למצוא הסברים לכל מיני דברים שאתה מרגיש ועובר
תרחיב קצת לגבי האימרה שלך "המשיכה ממש ירדה" ו"להפוך לאסקס" כי אתה לא אמור להפוך לכזה אם אתה לא כזה - זה או שאתה כזה או שאתה לא מה שאומר שהיית כזה ונשארת
בכל אופן, אני לא חושבת שלדמיין ולפנטז זה משהו שסותר א-מיניות , כל עוד במציאות אתה לא באמת נמשך מינית למישהו או מישהי. בכל מקרה, אם אתה מרגיש שזה המקום שלך או אפילו סתם מתלבט אז ברוך הבא כמובן!

JackDanyells

New member
אני אגיד לך מה...

יש לי תאוריה לגבי עצמי- יכול להיות שהיה לי את אותו "חומר", בין אם זה הורמון או משהו אחר, שגורם לי להימשך רק עד גיל 19, כמו שאומרים שזקנים כבר לא נמשכים, אז אני כאילו הגעתי לגיל... בכל אופן לראות בנים יפים זה עושה לי משהו, פשוט לא חזק כמו פעם... עדיין קצת...

p019

New member
עד כמה שידוע לי

היצר המיני יחול לחוות עליות וירידות במהלך חיי אדם, זה לא הופך אותך לא-מיני, אולי למיני בהפסקה
בכל מקרה, כל עוד אתה לא רוצה לספר לנו על חוויותך המיניות,
, אתה מוזמן להישאר ולשתף.

Limbonic Art

New member
במידה וזה הורמון

אפשר לבדוק זאת בלי בעיה, בלי תאוריות ובלי השערות
הכי טוב , שאר עכשיו איך שאתה מרגיש לנכון ותראה מה הלאה... אבל תיהיה מוכן לזה שככל הנראה החשק יחזור אלייך.

למעלה