א' עזרה ברובי וספיר?

ronixxx3

New member
א' עזרה ברובי וספיר?

תעזרו לי בבקשה, איך מתקדמים ברובי וספיר אחרי המכון הרביעי??????

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה ברובי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך אני נכנס למערה של אוריגין ? איזה זקן חוסם לי אותה ... והאם שם משיגים ווטרפול?

ניצוליישן. עזרה בRuby, בבקשה ^_^

אחרי שקיבלתי את התג ה-6 הלכתי לעיר Lilycove. אני לא יודעת מה אני עושה עכשיו, ואיך אני ממשיכה מכאן. ויש בעיר את הספארי הזה שהכניסה אליו עולה כסף. הם רוצים ממני כרטיס כניסה. מאיפה אני משיגה אותו? וגם עוד שאלה. יש את המערה הזאת באותה העיר... איך אני מעיפה את צוות מגמה משם? או בקיצור, איך אני ממשיכה אחרי שהשגתי את התג ה-6 שלי?

WoLfN

New member
תשובות...

את צריכה לשחות להר צ'ימני. הוא נמצא מתחת לספארי, את שוחה קצת ואז רואה אותו. את צריכה לנצח את צוות מגמה ששם, אח"כ את צריכה לעוף לאנשהו [אומרים לך! עקבי אחר הכתוביות!] ולתת משהו למישהו [אני יודע שאני ממש ברור...
] ואז השניים האלה במערה עפים, את צריכה לעבור את המערה, בסוף יש מאסטר בול. אחרי זה את מנצחת את הבוס של מגמה [נראה לי... אני ממש לא זוכר, אז אל תסמכי עליי כל-כך...] ואז הווימרים עפים. את יכולה להמשיך לשוט! בהצלחה!

שלומי72

New member
ואת צריכה גם ../images/Emo185.gif

לעוף לעיר עם הנמל הראשון.. העיר שנימצאת מיתחת למסלול האופניים שם לכי לנמל ודברי עם הפרופ'

למעלה