א פריילעכדיק שאבעס

אלי פלס

New member
א פריילעכדיק שאבעס

שוב הגענו לנו ליום שישי. היום שבו שבת אל מכל מלאכתו אשר ברא אלוהים לעשות. סברי מרנן אז מה היה לנו השבוע? 1) התחלנו לספר על עצמנו (תוכלו למצוא את שכתבתם ב"מי אנחנו?" שנמצא במאמרי הפורום. מי שעוד לא עשה זאת מוזמן/ת... 2) החלטנו פה אחד (הפה שלי. כמובן) וגדול לחגוג ימי הולדת אי לכך ובהתאם לזאת אתם/ן מתבקשים/ות למלא כאן את תאריך יום ההולדת שלכם/ן. 3) אורלי עשתה קאמבק (חלקי. את תאריך יום ההולדת וכמה מילים על עצמה היא עדיין לא כתבה). 4) קיבלנו בברכה ובהתרגשות חברים וחברות חדשים/ות. haimcn (הלו הוא חיים. אח של), חנה של ליאור (אשתו של), ליאור של חנה (הבנתם. בן זוגה של...), מני (הלו הוא שכני לשעבר מכפר חב"ד), הקיו, יאיר, כוכב האהבה (שטרחה להדגיש בניק שהיא בת), בא מאהבה (שמתם/ן
לכמויות האהבה שנשפכות אצלנו בפורום?). ברוכים הבאים וברוכות הבאות. נ.ב. אני מראש מתנצל עם שכחתי מישהו/י. נולדתי וכנראה גם אשאר סנילי. 5) פתחנו את השבוע בדיון על הצורך בהקמת עמותה ליוצאים בשאלה מהמגזר הדתי לאומי. בני (ילד רע?) ניסה להעביר את הדיון לפסים מעשיים. לא נרשמה התעניינות. אני מנסה להעלות את הנושא מחדש. אולי עוד ייצא מהפורום הזה משהו... 6) מחפשת דרך התחילה לעשות את הדרך החוצה באופן רשמי (אני מתייחס לשיחות שלה עם ההורים). אני בטוח שכולכם/ן מצטרפים אלי באיחולי בהצלחה. 7) אני נוזף בעצמי. בדרך כלל, מנהלי פורומים עוקבים אחרי כל מה שקורה בפורום, מגיבים, מפשרים, נוזפים וכו´. אני מתייחס לעצמי כאל פחות בייביסיטר ויותר מעין מנחה טלוויזיה שתפקידו לכך שהדיון יזרום. אם הוא זורם, התפקיד שלי הוא לא להפריע מעבר למחוייב. עכשיו שמתי לב שכמה דברים שהיו ראויים להתייחסות קצת רצינית יותר שלי (כולל מחיקות), לא זכו להתייחסות. אני אשתדל להבא יותר. 8) שיהיה לנו שבוע נפלא עם כמה שיותר יוצאים ויוצאות בועד המנהל של ה.ל.ל. להתראות, אלי

למעלה