א צייכענונג

קשור ל"עונג @ שבת" האחרון, נכון?

רואים את הסבתא קוראת בלילה לאור הנר את העיתון והבת או בן משפחה אחר מסתכל מהצד בהנאה. אוי, זה ענק. את מוכשרת ואת מביאה לי דמעות בעיניים. זה כל כך יפה. החום (תרתי משמע) שעל קירות הבית ושמורגש באוירת החדר. איזה יופי. תעשי לך פינה כאן. האמנית של הפורום. זה פשוט מרגש.

harms

New member
../images/Emo9.gifתודה לך, יידישיסט.

גם אני מתרגשת-מהתגובות שלך.

יישר כח ../images/Emo79.gif ../images/Emo168.gif harms

מלבד הציורים המקסימים שאת מביאה, כאן. הערך המוסף שלך, הוא בזה, שאת מביאה תגובה, ל"עונג שבת". מזמן אני טוען שהמדור הזה הוא לב הפורום. מושקעת בו עבודה רבה. לעתים קרובות מדי, לטעמי, עובר המדור לדפים האחוריים, ללא תגובה כלשהי. מכאן אני מבין את התרגשותו של העורך. אביא לכבודך, שיר שדנו בו לפני מספר שבועות. שירו של זלמן שניאור, "מארגאריטקאלאך" השיר המקורי, מפי חווה אלברשטיין. שיר המוכר בגירסה העברית. "מתחת לסלע צומחת רקפת" ביצוע, של אסתר עופרים. תהני, גם צימעס, תמצא בוודאי עניין. וכל חברי הפורום. ** בהפתח תיבת ההורדה, יש ללחוץ "שמור" לאחר ירידת השיר לתיקיה יש לשנות את הסיומת מ- rm. ל- ra.

t a m n u n a

New member
harms הפעם לא התבלבלתי../images/Emo110.gif

מצטרפת להתייחסות של בן אהרון לציור שלך.(על דבריו המנוסחים כל כך יפה אין לי מה להוסיף......) ציורייך אכן מוסיפים נופך לפורום שלנו שאולי בזכותו שימש לי כקטליזטור ללמודי היידיש, בבית שלום עליכם בתל-אביב. ולך בן אהרון תודה על רקפת של חווה אלברשטיין......לי יש רקפת משלי... הבת שלי....

מנקלה

New member
הארמס! איך האף אז ס´איז נישט צו

שפעט צו זאגן איר א יישר כוח!! דאס צייכענונג, אזוי ווי די אנדערע צוויי, האט צויזנט טעמן!

למעלה