א-ק-ס-ל-נ-ט

Jolleen

New member
פרק שווה היה היוםםם

הבריטני הזאת כל כך מגעילה שבא לי לחנוק אותה עכשיו!!!!! יש לי תחושה שניקי וויקטור יחזרו להיות ביחד בזמן הקרוב =/ דיי מה זה? לא נמאס להם להיפרד, לחזור, להיפרד לחזור כל הזמן?!?! איזה משעממים השניים האלההההה ועוד שניים שנראה שעומדים להיות ביחד הם ראול וריאנה!! הם דווקא נורא חמודים יחד P: ואיזה כיף שלא היה היום תומאס-נינה-כריסטין-פול וניל-דרוסילה-אוליביה-מלקולם 2 הרביעיות האלה כל כך משעממים שזה לא יאומן ובלעדם הפרק מוצלח ביותר! תגידו נוח הקטן הזה, משלמים לו על זה שמראים אותו פעם בחצי שנה, במשך 5 שניות והוא בנוסף לכל זה, לא אומר כלום?!?! חחחח זה כל כך טיפשי שזה כבר מצחיק!! D: קאסי ושרון מהממות כרגיללל!!

א-ק-ס-ל-נ-ט

אחד הפרקים הטובים של השנה האחרונה.
בריטני נתנה הופעה, אני מאוד אוהב את סטייל הערמומיות שלה, הוא מאוד דומה לסטייל של פיליס וביחד הן שילוב קטלני. אני צופה עתיד גדול לבריטני בתור טראבל-מייקרית, היא עושה את זה בחינניות רבה.
למרות זאת כאב הלב על מאק שכל הפרק היתה נורא עצובה והתכנסה בעצמה, כל ההטרמות שלפני הרגע הגדול...
גם מבחינה תסריטית עשו את זה בצורה מאוד יפה, עם שילוב המוזיקה, סלואו-מושאן, ראול וריאנה ברקע עם הכוכבים...
ראול - עוד אחד מההפתעות המרנינות של היום. אני צופה לו עתיד גדול בתור דראג קווין (דראג קווין שווה בטירוף יש להוסיף). זה היה קטע ששווה לתעד (לתשומת ליבך רונן)
השיחה הטלפונית של ניקי וויקטור - אפשר היה להרגיש כמה ניקי שמחה לשמוע מויקטור. "תעדכן אותי מה קורה איתך?" אבל ויקטור כמו ויקטור "ניל יודע הכל, יעדכנו אותך לגביי" אאוץ'....
נוח מתיז על קאסי ומחבל את התוכניות של ניק להתיז על שרון. עוד יום, תתאפק גבר.
וטרישה חוברת לראשונה למאט הרשע, ומגלה שויקי עמדה לגור עם ריאן
אקסלנט אמרנו כבר

Jolleen

New member
אכן אקסלנט.

וראול הראה לנו היום שבאמת יש לו אופי! יאי!!! :)

רונית1

New member
לא אהבתי בכלל את הסצנות עם

בריטני ובילי שהיא מכריחה אותו לשתות את הקפה. וראול ובריאנה חמודים, נו שיהיו כבר ביחד. ואהבתי את השיחה בין ניקי לויקטור ממש כשבראד שאל אותה למה היא לא מורידה את הטבעת. ואיזה מסכן ריאן, שתי נשים מתקרצצות עליו.

כמובן ש ה-../images/Emo23.gif היה עם מאק...

ממש כאב לב עשתה לה בריטני...
ממש ביץ' במלוא מובן המילה...

taish

New member
man, it's a hot one!

like seven inches from the midday sun... (לפעמים המוסיקה של סנטנה דווקא הולכת טוב עם צח"מ...) צהובון, תודה על סיכום מצויין כרגיל. היה פרק א-ק-ס-ל-נ-ט, indeed. סוף הפרק הזכיר לי את "תיקים באפילה" (טוב, אף-פעם לא באמת ראיתי "תיקים באפילה", אבל כצופת טלוויזיה מן המניין גם לי יש סטיגמות על מה שיש שם...) - המוסיקה המותחת, הקלואוז-אפ על ידית הדלת... preview ראוי בהחלט לקראת מחר. כל מי שתהה עד היום למה אני במחנה ראול, היום קיבל את התשובה. הילד-טוב-ירושלים הזה יודע להיות מגניב ולהתפרע כשצריך. אכן דראג קווין שווה ביותר. בהחלט יש לו את זה. אני מאוד מקווה שמאק תתחיל להבין מה היא הפסידה כשהיא ויתרה על ראול. מגיע לה להתייסר קצת אחרי הצורה הכל-כך לא הוגנת שבה נפרדה ממנו. בכלל, גם אני בעד השילוב של ראול-בריאנה. אני מתחילה לחשוב שבריאנה הכי שווה מכל שלוש הבנות האלו (לפחות מבחינה חיצונית). ולילדה היפה ביותר מגיע הילד היפה ביותר (ראול כמובן. אפילו פיליס אמרה היום שהוא גברבר שווה ביותר, אז מי אנחנו שנגיד אחרת?) לפיליס כנראה כ"כ חשוב לעזור לבריטני, כי כל מה שבריטני עושה מעורר אצלה הזדהות בגלל העבר שלה עצמה - איך שהיא נקמה באנשים שזה לא מגיע להם, הערמומיות, התחמנות, ובעיקר השימוש בסקס-אפיל שלה כדי להשיג את כל זה. זה ממש נראה כאילו פיליס "המנוסה" מדריכה את "הדור הצעיר" איך עושים כיף! ועכשיו באמת הולך להיות כיף! (וסליחה למעריצי בילי-מאק). השיחות בין בראד לניקי, ובין ניקי לוויקטור, היא דוגמה מופתית לאותה קישוריות ולאותו רצף עלילתי שמאפיין את צח"מ, ומבחין אותה מאופרות סבון אחרות. להבדיל מרומנים חולפים שאף-אחד לא זוכר אותם שניה אחרי שהם הסתיימו בסדרות אחרות, ויקטור וניקי זה ל-נ-צ-ח. בצח"מ אוהבים להדגיש את זה, ולמרות שזה חוזר על עצמו זה משדר אמינות.

KOBEMANIA

New member
לא כואב בכלל

אני לא מבין מה כ"כ כואב הלב אל מקנזי להיפך לדעתי הגיע הזמן שהיא תסבול קצת הרי סבלנו אותה כל הקיץ! אני לא חושב שהיה צריך להקריץ את "גלו של ז'בו" בשביל כל הדרמה אבל בסך הכל הם עשו את זה בסטייל ובאמת סיימו ב"גדול" כמו שפיליס ביקשה לא מבין מה ההלם של בראד מהטבעת של ניקי שאת מקבלת טבעת מויקטור ניומן את לא מורידה אותה כ"כ מהר זה לא שקיבלת אותה מהגנן קרלטון! שמתם לב שכשהראו לנו את האחוזה בה שוכן ויקטור לא צויין מיקום או שם של עיר כמו בדרך כלל מה שגורם לי לתהות האם ויקטור בג'נואה סיטי ופשוט תופס מרחק מדיאן בזמן שכל העולם ואישתו{אה סליחה אין לו} חושבים שהוא איננו טרישה כבר אמרתי? ממש לא ברורה הקופה הזאת רגע אחד נדמה לך שהיא שפויה ועוד רגע עובר והיא שוב תתחרפן לך מול הפרצוף הגיע הזמן שהכותבים יזיזו משהו בנושא בריאנה וראול כי מתחיל להימאס עליי כל הרמזים העבים האלה והמבטים כמה פעמים הם יכולים להתחנף אחד לשני וכמה זמן ראול עוד יהיה שבור ממק הרי קרה לו דבר טוב הוא צריך להיות מאושר!

Lopezit

New member
שאלת ../images/Emo58.gif על מק ובילי

קראתי פה מזמן שאמרתם שאחרי שמקנזי תראה את בילי ובריטני "שוכבים" ובילי לא יבין על מה היא מדברת ובלה בלה ייקח מלא זמן עד שהאמת תצא לאור... כמה זמן ייקח??? כי אני שונאת תקטעים האלה... אני כבר מתארת תשיחה בין מק לבילי

עוד שנה ../images/Emo108.gif

יטחנו את זה עכשיו הרבה (אהבה כוזבת סטייל לואיס-שרידן "תשוקות", כששניהם אוהבים אבל בגלל אי הבנה לא ביחד). אגב, גם ב"לחיות" השתמשו בטריק הזה (מקס ובלייר ערב החתונה לטוד) אבל זה קרה ב-2001, אז אולי הם העתיקו מצח"מ (אבל כאן מקנזי יעני תפסה אותם בשעת המעשה, בלחיות טוד ראה אותם ישנים ביחד).

anatotel

New member
אוף!

עכשיו עשית לי געגועים ללחיות את החיים. איזה מדהים היה טוד... למה, למה, למה לקחו אותו ממני?!

למעלה