באמצע התמוז........רז שכניק

שונית 7

New member
|א../images/Emo32.gif באמצע התמוז........רז שכניק

כתבה במוסף 7 לילות מאותו רז שכניק!!! מהכתבה האיומה !!! הפעם הוא צודק לשם שינוי!!! יהורם גאון יוצא נגד "כוכב נולד", אבל רודף אחרי נינט וסקעתכשהוא צריך אותם לרייטינג ציטוטים נבחרים:לטובת מי שהפסיד את מופע האימים שלו בשבוע שעבר בכנס תמוז נסכם שחתן פרס ישראל,קזבלן בדימוס, ניצל את זכיתו בפרס מפעל חייםכדי לבטא את געגועיו לדור הנפילים,"דור ללא כוכבים נולדים,ללא פלייליסט וללא יחצנים"אלה שזכו בתהילתם בזכות עבודה קשהוכישרון אמיתי."אני רוצה להודות לנינט ולהראל סקעת",אמר באירוניה"שבטח היו עסוקים מדי מכדי להגיע,ולכן זכיתי מן ההפקר והזמינו אותי כדי לקבל את הפרס",מה יש לומר עצוב באמצע התמוז. אלא שעם כל ההערכה למחאה הנוקבת,הנאום של גאון הוא בעיקר מפגן של צביעות.בשבתו כאביר הצדק התרבותי גאון שכח כנראה את המרדפים הבלתי פוסקיםשל מפיקי תכניות הטלויזיה שלואחרי נינט וסקעת כדי שיגיעו להתארח אצלו.הוא כנראה שכח גם איך התגאה בכך שהוא זה שיפתיע את נינטבתקליט זהב של השיר שלנו,איך עטף אותהבמילות חנופה,ואיך הבטיח לצופים-כולו קורן ונרגש -ביצוע משותףשל "הנני כאן"עם סקעת כדי שיזפזפו בהמוניהם ל"שישי בגאון" המשך יבוא מיד.....

שונית 7

New member
המשך:העיקרון הוא כזה:כל עוד כוכב

נולד"עושה טוב לרייטינג ולחשבון הבנק -מוטב לפרגן.אבל כדי לצבור נקודות בברנז'ה של תעשיית המוזיקה-מוטב ללכלך. וכיוון שתכניתו המומומנטליתשל גאון לא בדיוק חוזרתללוח השידורים של ערוץ 2 בתקופה הקרובה,אין לו עוד צורך בשירותיהם של נינט וחבריה.עכשיו תורו להראות למי יש יותר כבוד. אבל גאון הוא רק נספח חדש לטרנד ישן .נאום ה"אני מאשים" שלו מצטרף באיחור אופנתי לבון טון לבון טון המיגע של ביקורתעל "תעשית "כוכב נולד",כוכביה והעומדים מאחוריה.שזה טוב ויפה ואפילו חשובאלמלא היה נלווה לכך,ביותר מדי מקרים,ניחוח עז של אופורטוניזם.יאיר ניצני,אותו אחד שאירח את צביקה הדר בתכנית הראיונות שלו,הגדיר את "כוכב נולד"באותו כנס תמוז כמעברון בין הפרסומות.אביב גפן אוהב להתנשא על התכנית,אבל נכנס עם נינט לאולפן וגם הופיע בגמר האחרון כדי לקדם אלבום חדש .וגם אבא שלו יהונתן.שהעליב כאן את נינט לפני שבועיים,כתב שיר- שנכשאר בחוץ-לאלבום הבכורה שלה. במילים אחרות נמאס.כולנו יודעים לצטט בע"פ את המנטרות השחוקות על כוכבי אינסטנט ועל הנזק הבלתי הפיך לתרבות,שמגיעים איכשהויחד עם נסיונותלהשיג צילום בלעדיעם הסטייליסט של שירי מימון.הכל כבר נאמר ומוצה.כמה אפשר למחזר.בשביל גירסאותכיסוי יש לנו את "כוכב נולד" ואני שואלת רז שכניק ...הפכת את עורך ונהיית אדם חושבולא רק מכונת רכילות צהובה???? או שמא אתה לוקח חומרים מפורומים(וטוב שכך לפחות במקרה הזה) וראית את השרשור העצבני ומרוגז שהרצנו כאן בדוק באותו נושא???

kapit5

New member
אם כבר ניפתח שרשור../images/Emo32.gifרוצה לשתף

משום מה כששודרה התוכנית במרחק נגיעה לא יצא לי לראות. התברר שהיא היתה שיחת היום גם כאן הפורום . בקיצר הרגשתי שהחמצתי דרמה איכותית. אתמול בערב גיליתי לשימחתי ששמו את כל הסידרה בvod. התישבתי ליראות ולא יכולתי להינתק. ישבתי עד 3:30 לפנות בוקר וראיתי את כל שמונת הפרקים כולל את מאחורי הקלעים. מיצטרפת לכל אלו שחושבות שההנרי הזה הוא פשוט הורס ברמות מסוכנות לבריאות
כמובן שמעבר להנרי הסידרה באמת הצליחה לגעת בהרבה נקודות בעיתיות בחברה הישראלית. הצד של המשפחה הרוסית מאוד דיבר אלי באופן אישי....וכמובן חשף את הפער הבילתי ניתן לגישור בין חלקים נירחבים בעם שלנו. זהו. רציתי רק לשתף. שתהיה לכולנו שבת שלום.

שונית 7

New member
כפית תודה על המידע על ה-VOD ......

החמצתי פרק או שניים ..אז טוב שאפשר להשלים את החסר ושבת שלום

דורית41

New member
אני אמשיך ../images/Emo32.gif

אבל בנושא אחר-ראיתי שיש הופעה ביום ה' שלדעתי תהיה מצויינת - מופע חשמלי של ברי סחרוף ויהודה פוליקר בנמל ת"א- אני אישית לא יכולה ללכת בגלל אירוע משפחתי.....
ועוד
בנושא לגמרי אחר ואפילו דבילי ....רציתי לספר לכן ושכחתי-היתה ידיעה קטנטנה במעריב השבוע על צלם פפארצי שהוכה ע"י ( האמת....לא זוכרת ע"י מי.....)-ושמו של הצלם הוא ניר פקין........ זוכרות-זה שבעקבות הצילום של ג'קו בסנטר החליט לעשות הסבה מקצועית ולהיות צלם פפארצי.....אז נראה לי שהקריירה שלו תהיה קצרצרה...בקצב הזה (ואני מסתכנת כאן בתביעה נוספת מצדו...אז אני מנצלת בפניו למפרע)

rifkin1

New member
אני חושבת שזה היה ליאור אשכנזי

צלם הפפראצ'י צילם אותו שוב ושוב למרות שליאור ביקש ממנו להפסיק...אבל הוא לא הפסיק.

שונית 7

New member
ריפ מתחילה להרגיש קצת הזדהות איתך

בנושא הפפראצי,תקראי את תגובתי לדורית,אבל תדעי לך שהחיים לא כל כך פשוטים,איאפשר להעלים אותם,הם קימים ולא רק בארץ ולפעמים גם תמונות כאלה רצויות במיוחד אם הן יפות ומחמיאות אני רק לא אוהבתאת החדירה לפרטיות בצורה מוגזמת!! אבל שום דבר לא פשוט ובין שחור ללבן יש עוד גוונים ,אני חושבת שבטווח האפור אני טיפה יותר סלחנית ממך אבל כמובן מבחינתי הגבול הוא הטרדה של ממש וגסות רוח

שונית 7

New member
דוריתה../images/Emo13.gifבקשר לניר פקין.גם אני שכחת

שכחתי לספר ....שהוא חתום על כמה צילומי פפראצי בפנאי פלוס!!!!

דורית41

New member
באמת? אז כנראה

שהוא הצליח להתאושש מהתקרית עם ליאור אשכנזי.....

שונית 7

New member
זה היה הוא???אני ממש מתחילה

להבין ולהזדהות עם ריף!!! הגן עליו צלם חבר בתכנית של רזי ברקאי וחזר כמו מנטרה על משהו כמו הם חייבים לנו אנחנו בונים אותם אז זכותינו לצלם כל דבר כי יש לזה ביקוש!!! אני לא אלימה בד"כ אבל אם משהו היה נכנס לי לפרטיות בגסות כזו ללא צורך לא מן הנמנע שגם אני הייתי תוקפת אותו!

rifkin1

New member
תראי שוניתוש, אני לוקחת בחשבון

שזה חלק מהפרסום ושמפורסמים צריכים לקחת את זה בחשבון אבל זה כל כך חודרני ולא מתחשב. לכן תמיד אני אומרת שמעריצים של מפורסם אינם צריכים לתת לגיטימציה לכאילו תמונות בפורום של אותו מפורסם. (אל דאגה יאנצ'וק אני לא פותחת שוב את הדיון הזה...חחח) תארו לכם שג'קו עכשיו יטייל עם חברה שלו ולפתע יצוצו שני צלמים ויצלמו...סבבה, אני בטוחה שג'קו לוקח את זה בחשבון, יחייך ויתן לאותו צלמים את מבוקשם. אבל מה קורה שאותם צלמים ממשיכים לעקוב ולצלם בלי הפסקה לכל מקום אשר ג'קו וחברה שלו הולכים...זה מעצבן, זה טורדני וזה ברברי ואני אבין לחלוטין אם ג'קו יעיף לאותו צלם אגרוף. זה מה שקרה לליאור אכנזי ולעוד כמה...ואני יכולה להבין אותם לחלוטין. פעם קראתי ראיון עם בן אפלאק אשר סיפר שערב אחד הוא יצא עם חבריו לבילוי וצלמים עקבו אחריהם. בן הסתיר את פניו תחת כובע ועל מנת שאחד הצלמים יגרום לו להסתכל למצלמה הוא אמר: 'איך הבאת את אמא שלך לאוסקר היא נראתה כמו זונה'...

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifטוב אז נראה לי שלפחות אני ואת

הגענו לסוג של הסכמה:פפראצי ,זה חלק מחיים של אמן והוא צריך לקחת זאת בחשבון בבחינת ה"חתול שבשק" כלומר הטוב עם הרע.הגבול לדעתי עובר כאשר זה מגיע לגסות רוח והטרדה של ממש....ד"א אם זה ניר פקין באמת אז הוא הגיש תלונה במשטרה נגד ליאור.....כנראה הוא רגיל לזה גם עלינו הוא איים בפורום בתביעה!! עד כדי חשש לגורלה של טליטל החמודה

rifkin1

New member
יודעת מה מעצבן?

שלפעמים הם עוברים את הגבול מותחים את סבלנותו של האדם אותו הם מצלמים גורמים לו להגיב באלימות ואחר כך הולכים להגיש תלונה...

שונית 7

New member
בדיוק לזה התכוונתי,זאת הסיבה

שהתחלתי להרגיש הזדהות איתך,כי הם מרגישים מה זה צודקים,אבל ריפ ,גם להתנגדות להם צריך להיות גבול:למרות שאני מבינה מאיפה זה בא התמונות ההן שכעסת בקניון לא היו נוראיות,ההיפך זה היה בתקופה שלא שמעו כמעט כלום ממנו וכל איזכור וכל תמונה פחות או יותר נורמלים התקבלו בברכה....תחשבי עלזה .טוב?

rifkin1

New member
אני מבינה מאיפה הרצון

לפרסם על ג'קו כל דבר, אין עליו הרבה חדש והכל פעם שצץ משהו מפרסמים וזה לגיטימי לחלוטין. אני מקווה שבעתיד שיהיה עליו הרבה פרסום (מקווה שבעיקר חיובי) נדע לעשות את ההפרדה בין חומר צהוב ולא רלוונטי לחדשות מעניינות הקורות לקריירה של הנשוא.

moon line

New member
אני חושבת שפפראצי

כשזה מצולם במקומות ציבוריים, ואין בתמונות חדירה לפרטיותו של האדם או מציצנות מכל סוג שהוא , דהיינו לא בביתו או מתוך חדר השינה שלו, וגם לא מסכן את את האוביקט (לא ע"י מרדפים פראיים וכד') , אז בסה"כ זה לגיטימי ,כמו שהרבה קוראים מדורי רכילות וזה באינפלצה כל הזמן ,ז"א שיש ביקוש לזה ומדורי הרכילות רק מתרבים פועל יוצא הוא תמונות הפפראצי. וגם הסלבריטאים "ניזונים" כל עוד נשמר גבול הטעם הטוב. ונסיים במשפט הידוע "כמו שהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להיניק". גוד שבס

rifkin1

New member
מסכימה עם כל מילה שלו הפעם

הוא כל כך צודק. טוב אבל זה ידוע שהכל נובע מאנטרסים אישיים וצביעות.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifלא סתם הבאתי את זה ריפ .נדמה

לי שגם את השתתפת בשרשור הזה שמביא מילה במילה את מה שדברנו פה,רק שהוא ארז את זה קצת יותר טוב. צביעות...חנפנות....שתי מילים שגורמות לי.....בחילה

rifkin1

New member
שוניתוש, כככה מתנהל העולם שלנו

לצערי ובייחוד עולם התקשורת. אי אפשר לדעת מי חבר של מי ואי אפשר לדעת מי באמת מתכוון לדבריו. זה כמו שמירי מסיקה ואביב גפן לכלכו אחד על השני בראיונות ומצד שני הם מצתלמים יחד. וכמו שאביב גפן מוציא אלבום לנינט אבל יורד עליה וכוב בכל הזדמנות אפשריתץ ואין סוף לדוגמאות... לכן אני לעולם לא יהיה מופתעת אם אותם יפי נפש שדיבר בעד ג'קו בראיון ילכלכו עליו בתוכנית TV. או שאם אצן מסוים יעבוד איתו ואז ידבר נגד כוכב נולד... ככה זה עובד...לכן מי שהכי נאמן הוא הקהל שזה אנחנו

למעלה