באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאסה

באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאסה../images/Emo3.gif

היום לא הלכתי לפעולה , כי לא הרגשתי כ"כ טוב , וכל השבוע חיכיתי לפעולה היום... אז איך היו הפעולות שלכם?? ספרו ומהר , כי אני מתייבשת פה בבית love ya all נטע ( אייסי : 113908897 )
סליחה, כנראה הכדור מתחיל להשפיע............

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אצלנו היה מזה כיף... פגשתי את לימור (שווווב...) והיא סיפרה לי שהיא פגשה את רוני היפה והצופה
איזה כיף זה בטח!.. (רוני קבלי בתור מחמאה...) סליחה... כנראה שהפעולה מתחילה להשפיע...

חחחחחחח....

מה זה "היה כיף" ?!, אני רוצה פרטים , אה אופס התכוונתי אני דורשת פרטים... נטע
( יאכ! , מה זה? גלידה בטעם נזלת??)

מה זה כיף....

כיף=דבר שנהנים בו(משהו כזה לא
) סתםם סתםם! היתה לנו פעולת בדיחחות היה לנו טורניר ואז ג´וקר ובטורניר מי שנגמרות לו הבדיחות יוצא (אף אחד לא יצא) וזה היה ממש מגניב כי כולם סיפרו בדיחות רציניות וארוכות ואני סיפרתי בדיחות כמו "איש אחד הלך הלך הלך נתקע בעמוד נפל לבור" חח... ונחשו על מה זה לימד אותנו: על אמ... מה זה היה? חופש התבטאות (איך כותבים את זה?????) וזה... שכל אחד כאילו עמד ודיבר סורי מראש על השגיאות כתיב
יו חן

חחחחחח....את מזכירה לי את אבא שלי../images/Emo132.gif

וזאת לא הייתה מחמאה ( סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם) תמיד שאנחנו( אני ואח שלי) אומרים משהו כמו " היה מה-זה קר" או "זה מה-זה יפה" , אז הוא מתחיל לפרש לנו את זה.....פחחחחחחח...זה כזה מעצבן נטע

לי היה...

שכב"ג בחר אתמול נושא שיבטי והיום היה חנו הפנינג על הנושא שהוא- "אחרי המבול" אל תשאלו אותי מה זה.... בקיצור לנו (חמישיסטים) נתנו להסתובב לבד בין התחנות ווכמעט בכל תחנה שחיכינו פתאום בא איזה רשג"ד ואמר לנו " עכשיו הגדוד שלי פה! תיהיו אחריהם" וזה מזה עיצבן!! אז הלכנו להציק לגדודים בקריוקי עד שעשו טובה ונתנו לנו לשיר 2 שירים והיה ממש מצחיק!!! טוב יש לי מחר מבחן בהיסטוריה ואני לא יודעת כלום!!! אז.. אני אולי אמשיך לספר לכם מחר! ביי ביי אביה שבט אופק ת"א

BabyLove

New member
אמרתי לך נטע מה עשינו בפעולה...

אבל עם את דורשת פרטים אז אין ברירה כנראה: היתה לנו פעולה על חוקים בהתחלה שיחקנו סתם משחקי פתיחה ואז נתנו לנו כדור אמרו לנו לשחק בשמעון המעופף (כאילו משחק בלי חוים) ואז חברה שלי (נועה) זרקה את הכדור לכביש ואז(תמר-עוד חברה שלי!) כן כן אני מרובה בחברות-חחחחחח- רצה לכביש ולקחה את הכדור ולמרו שלא היו מכוניות היא חטפה על הראש ואז התחלקנו לקבוצות וכל קבוצה קבלה שיטה של חוקים והיתה צריכה לשכנע את הקבוצות האחרות למה השיטה שלנו טובה--למרות היא לא היתה טובה-.........משעמם נכון אבל הקטע האחרון יותר משעמם: ואז בחרנו בשיטה דמוקרטית ואזזזז בחרנו חוקים והיינו עד שבע וחצי בצופים(מחמש וחצי) ווווועדיין לא גמרנו ת´חוקים!!! פעולה הבאה תהיה עוד יותר משעממת!!! אני רק רוצה להיד שבסוף לא צבענו ת´חדר...אני לא זוכרת עם אמרתי לכם... חן

ואז , ואז , ואז .......חחחחחחחחח...

רשמת6 פעמים "ואז" ... חחחח....לא משנה , כאילו מי שם לב לזה? ( אני!).... Love U נטע
נ.ב לא לקחת את זה ברצינות , נכון?

BabyLove

New member
זאת אני מה לעשות

יש את השוס של ה"כאילו" אז אני המצאתי שוס חדש: "ואז" לא לקחתי ללב חן

anat113

New member
לנו היו שני מדריכים אחרים

בדרך-כלל יש לנו מדריכה מ י´ב ומדריך בצבא. אז ככה היא מעבירה לנו פעולות בימי שלישי והוא בימיי שישי, אתמול משום מה היא לא יכלה להעביר לנו פעולה (היא נסעה לאן שהוא) אז איזה ילד מ י´ וילדה מי´א. אבל היה ממש פ33ה. הם עשו לנו פעולה כזאת שאנחנו צריכים לעבוד בזמנים, היו כל מיני משימות וזה, היה ממש טוב. ואז נתנו לנו פרטים על אתגר במדבר
שיהיה ב 28\29 ל 12 שזה יוצא עוד שבוע וקצת.... יהיה ממש סבבה, וקקררר
וזהו..... ביי ענתתתתתתתתתתת (עזבו, משעמם לי...)

למעלה