באאאסטדדדדדדד בטירוףףףףףףףף!!!

devil lady

New member
באאאסטדדדדדדד בטירוףףףףףףףף!!!

היי חדשה! מטורפת על באסטד המתוקים וג'יימס הכי חמוד תזכרו!!!

DesertRose7

New member
שלומלום..

היי .. חדשה.. שם? גיל? אני אמורה לקרוא מחשבות?חחחח.. תהני לך פה.. עוד מעט יהואו עוד אנשים ויציפו אותך בברוכה הבאה... (נורא משעמם לי...............) מכירה גם את מקפליי???

13 u S t 3 D

New member
חחחח שחר ישר דוחפת את מקפליי!!!!

היי חדשה! אני קלר בת 15 מחולון ממממ... תההההההההההההההההני!! ואני רוצהלדעת עוד משו חוץ מזה שאת חדשה.. מואחואחאחא אני חטטנית

devil lady

New member
אה אוקי! מרוב התרגשות אתם יודעים...

חחחח אז ככה טל מאילת
בת 16 (אז מה אם עוד חודש...זה עניין סנטימנטלי
) אני מאוהבת בג'יימס המתוק ובכלל מתה על הלהקה! חברה שלי נסעה במיוחד ללונדון להופעה שהייתה בפסח ויש מלאאאא תמונות... כשאני אמצא סורק אני אשלח! מקפליי מצוינים! יש להם אחל המוזיקה אני אוהבת גם אותם!

DesertRose7

New member
וואי... חחח..

החתימה שלך הורגת אותי.. אני כל פעם מאמינה לה מחדש...

devil lady

New member
עוד אחד לאוסף!

כן כן חסרת חיים שכמותי-אוספת אנשים שנפלו קורבן לחתימה שלי מוהאהאהא

OCֹJB

New member
חחחח

חחחחחחח כן גם אותי זה מבלבל... חחחחחח....... אני עיפה.. טוב מה חדש גם כן.... חזרתי! זה חדש! החזרתי את האינטרנט לחיים אחרי שיחה ארוכה עם מישהו מנטוויז'ין! חחחחחחח.. ברוכה הבאה!

fight star

New member
welcome sugar!!!!

היי THERE... חחחח מה המצב מותק? אני דניאל! ואל תדאגי אין מצב שאני אשכח שג'יימס הכי חמודדדדד.... אז אנגו'י לך!!! סורי על חוסר המקוריות התאים האפורים שלי הלכו לישון...חחחח ביייייייייייייייייייי אווו...היייייי... לילה טוב לי(ולכם חמודים שלי) אניוואי... וחלומות נעימים על סאם וואן... נא לא לשים לב להתחרפנות הזמנית שלי.זה יעבוד-בתקווה

13 u S t 3 D

New member
יאאא!! אישה מאילת!

עכשיו כל פעם שאני יהיה באילת (שזה בערך כל חצי שבועע) יהיה לי מה לעשות! מואחאחאחאמואחאחאח מואחאחאחאחחאחאחאחאחאחא מואחאחאחאחא (תתארי לך את זה רק מתגבר ומתגבר!) טוב אני לא אפחיד אותך יותר מידי.. כי את חדשה... לאט לאט חחחחחחחחח סתם ברוכה הבאה!

devil lady

New member
להפחיד?! הופחדתי הרבה יותר מזה...

בליב מי!
בכל מקרה טודע כולמלם!

למעלה